Dodaj do ulubionych

Hałas przy gen. Maczka

IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.13, 17:58
Witam,
Czy ktoś może mi powiedzieć jaki macie hałas w mieszkaniach wzdłuż trasy gen, Maczka?
planuje kupić tam mieszkanie od trasy i chciałbym podpytać się czy hałas jest bardzo duży....
Obserwuj wątek
    • Gość: zoliborzanin Re: Hałas przy gen. Maczka IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.13, 19:30
      W mieście chcą mieszkać a mają uczulenie na hałas, śmieszne :)
      • Gość: adam Re: Hałas przy gen. Maczka IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.13, 20:34
        nie uczulenie, bo mieszkam koło straży pożarnej i szpitala więc nie straszny mi hałas:)
        pytam tylko o trasę bo jakby nie patrzył Maczka to jednak taka trasa szybkiego ruchu, więc chciałbym poznać opinię ludzi którzy tam mieszkają
        • Gość: zoliborzanin Re: Hałas przy gen. Maczka IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.13, 22:20
          A okej, sam chciałbym przy straży pożarnej mieszkać ;) Tam przy Maczka to na pewno samoloty często przelatują.
    • Gość: chomicz Re: Hałas przy gen. Maczka IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.13, 15:33
      mieszkałem Rudnickiego/Kochanowskiego i trasę słychać aczkolwiek bardziej słychać autobusy i samochody na Rudnickiego.

Na Maczka ruch jest spory i to o każdej porze dnia i nocy. Wielu kierowców ostro szarżuje dlatego bardzo często stoi tam policja. Są ekrany ale nie wiem czy one coś dają jak się mieszka na 6p.

Ogólnie okolicę polecam, choć zdecydowanie przyjemniej jest na Chomiczówce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka