Dodaj do ulubionych

Droga dla Rowerów Plac Wilsona _ Wisła

22.06.15, 12:48
W ramach działań Stowarzyszenia Żoliborzan zgłosiliśmy w ramach budżetu partycypacyjnego projekt drogi rowerowej łączącej Plac Wilsona z Nadwiślańskim Szlakiem Rowerowym (projekt nr.16 ogólnodzielnicowy).
Kazdy glos sie liczy (moga glosowac takze dzieci i niemowlaki).
Rok temu zabraklo nam 4 glosow.
O projekcie tutaj:
www.zoliborzanie.org/2015/06/gosuj-na-projekt-nr-16_16.html
Wydarzenie na FB tutaj
www.facebook.com/events/1618153655122779/
a głosujemy tutaj:
app.twojbudzet.um.warszawa.pl/voting/taskList?regionId=29
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_cubic Re: Droga dla Rowerów Plac Wilsona _ Wisła 22.06.15, 13:00
      Zagłosowane!
      • Gość: zoliborzanin Re: Droga dla Rowerów Plac Wilsona _ Wisła IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.15, 14:35
        Przydałaby się jakaś edukacja ze znajomości przepisów i zachowania na DDR dla rowerzystów....bo to co dzieje się w weekendy na trasach to masakra.
        Głos oddany :)
    • Gość: Żoliborzanka Re: Droga dla Rowerów Plac Wilsona _ Wisła IP: 78.11.245.* 24.06.15, 23:05
      Chciałam zagłosować, ale podawanie dokładnych danych wraz z numerem Pesel to już przesada.
      • Gość: zoliborzanin Re: Droga dla Rowerów Plac Wilsona _ Wisła IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.15, 23:45
        Tutaj masz rację, też doszedłem do tego momentu ;) Myślałem, że to polega na anonimowości typu : "Głosuj" klik klik i już....

A swoją drogą z dzisiejszej medialnej ścierki - tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,urzednicy-ostrzegaja-przed-oszustami-zaznaczone-projekty-do-budzetu-obywatelskiego,172401.html
        • dobrywieczor Re: Droga dla Rowerów Plac Wilsona _ Wisła 25.06.15, 08:08
          no niestety, oddając głos papierowo te dane również trzeba podać
          pesel służy weryfikacji głosów oraz adresu zamieszkania głosujących
          to nie jest plebiscyt internetowy, kto zbierze więcej like'ów

>
          >
          > A swoją drogą z dzisiejszej medialnej ścierki - tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,urzednicy-ostrzegaja-przed-oszustami-zaznaczone-projekty-do-budzetu-obywatelskiego,172401.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka