aknaj46 13.07.05, 20:53 czy może wiecie dlaczego jest zamknięta ta kawiarnia?chciałam iść ze znajomymi na naleśniki a tu zamknięte na amen nie ma żadnej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Babie lato IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.07.05, 22:28 też to zauważyłam parę dni temu; myślałam, że może urlop, ale skoro nie ma żadnej informacji? B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Babie lato IP: *.chello.pl 13.07.05, 22:52 Wczoraj na drzwiach pojawiła się kartka z informacją, że organizują zamknięte imprezy na zamówienie, podają tam nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: Babie lato 13.07.05, 23:02 Znaczy się, coś żyje. A szkoda by była wielka,jakby zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
samulakm Re: Babie lato 14.07.05, 11:42 Urlop pewnia mają. Wakacje sa przeciez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Babie lato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:45 kilka dni temu była kartka z napisem "AWARIA" - więcej nic. Nie wiadomo o co chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Babie lato - reaktywacja IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 04.10.05, 16:54 Może czekali na tę "porę roku", aby dopasować się z nazwą :-) Dziś przechodziłam - jest na nowo czynne. A może coś przeoczyłam i znowu funkcjonuje - i to już od pewnego czasu? B. Odpowiedz Link Zgłoś