boderek 23.10.05, 21:48 Gdzie mozna fajnie wyprawić 11-latce urodziny na Żoliborzu(okolice Sadów)? Na ok. 10-15 osób. Byłabym wdzięczny za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paul Re: urodziny dla 11-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:11 może basen na potockiej podobno urządzaja, albo kręgle są na bemowie w cinema city, u mojego syna 9 lat sprawdziło się kino, byliśmy w cinema city na bemowie przed seansem na dole w kawiarni można poprosić o zamówienie pizzy z telepizzy na dana godzinę, płaci się u dostwcy można zjeść przy stolikach w kawiarni, póżniej jeszczy trochę pograli na tych automatach w holu Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Re: urodziny dla 11-latka 24.10.05, 12:19 Kino to niezly pomysl, kolezanka mojego syna zaprosila gosci na seans do Arkadii, potem byly lody i inne przysmaki na pietrze. Ja dziesiąte urodziny mojego pierworodnego robilam w sali zabaw w Carefourze Bemowo na zyczenie samego zainteresowanego, ale bylo duszno, ciemna salka i dosc drogo. Dzieciom to nie przeszkadzalo - rodzicom tak. Jesli wiec sala zabaw, to warto podjechac busem na Jelonki do Kolorado - wiecej przestrzeni i bardzo fajnie. W tygodniu taniej: www.warszawaonline.pl/index.php?seltyp=natopie&id=266&db=adresy&wart2458=G555 Zlym pomyslem sa MC Donaldsy lub zaproszenie dzieci do domu. W obu przypadkach nie ma gdzie pobiegac, chyba ze pogoda jest ladna. A dom juz nigdy nie bedzie wygladal jak wczesniej po takim przyjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 09:45 Tydzień temu robiłem dla 9-cio latka w "hula-kula" czy jakoś tak na Dobrej. Było 13 osób. Godzina gry w kręgle na dwóch torach ( z obsługą), przy torach poczęstunek, pizze ( 2 szt) i sporo slodyczy, napoje. Po godzinie opiekunka osobiście przeniosla wszystkie rzeczy na plac zabaw. Tam następne 1,5 godziny ostrego szaleństwa na 5-ciu poziomach rur, różnych kryjówek, pochylni. Całość 320 złotych, z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 10:04 jakiś czas temu robiłam w telepizzy na Kochanowskiego, dzieciaki były zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 17:43 Potwierdzam! Moja córka wyprawiała tam ostatnio 10-te, bardzo zadowolona. Lokal po remoncie, na prawdę polecam. Do tego cena smieszna w porównaniu do sal zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
boderek Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 17:30 Dzięki za info! Solenizantka ma teraz kłopoty z wyborem:-) Odpowiedz Link Zgłoś