Dodaj do ulubionych

urodziny dla 11-latka

23.10.05, 21:48
Gdzie mozna fajnie wyprawić 11-latce urodziny na Żoliborzu(okolice Sadów)? Na
ok. 10-15 osób. Byłabym wdzięczny za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: paul Re: urodziny dla 11-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:11
      może basen na potockiej podobno urządzaja, albo kręgle są na bemowie w cinema
      city, u mojego syna 9 lat sprawdziło się kino, byliśmy w cinema city na bemowie
      przed seansem na dole w kawiarni można poprosić o zamówienie pizzy z telepizzy
      na dana godzinę, płaci się u dostwcy można zjeść przy stolikach w kawiarni,
      póżniej jeszczy trochę pograli na tych automatach w holu
      • h108 Re: urodziny dla 11-latka 24.10.05, 12:19
        Kino to niezly pomysl, kolezanka mojego syna zaprosila gosci na seans do Arkadii, potem byly lody i
        inne przysmaki na pietrze.

Ja dziesiąte urodziny mojego pierworodnego robilam w sali zabaw w Carefourze Bemowo na zyczenie
        samego zainteresowanego, ale bylo duszno, ciemna salka i dosc drogo. Dzieciom to nie przeszkadzalo
        - rodzicom tak. Jesli wiec sala zabaw, to warto podjechac busem na Jelonki do Kolorado - wiecej
        przestrzeni i bardzo fajnie. W tygodniu taniej:
        www.warszawaonline.pl/index.php?seltyp=natopie&id=266&db=adresy&wart2458=G555
        Zlym pomyslem sa MC Donaldsy lub zaproszenie dzieci do domu. W obu przypadkach nie ma gdzie
        pobiegac, chyba ze pogoda jest ladna. A dom juz nigdy nie bedzie wygladal jak wczesniej po takim
        przyjeciu.
        • remislanc Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 09:45
          Tydzień temu robiłem dla 9-cio latka w "hula-kula" czy jakoś tak na Dobrej.
          Było 13 osób. Godzina gry w kręgle na dwóch torach ( z obsługą), przy torach
          poczęstunek, pizze ( 2 szt) i sporo slodyczy, napoje. Po godzinie opiekunka
          osobiście przeniosla wszystkie rzeczy na plac zabaw. Tam następne 1,5 godziny
          ostrego szaleństwa na 5-ciu poziomach rur, różnych kryjówek, pochylni.
          Całość 320 złotych, z czystym sumieniem mogę polecić.
          • edyta95 Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 10:04
            jakiś czas temu robiłam w telepizzy na Kochanowskiego, dzieciaki były zadowolone
            • derduch Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 17:43
              Potwierdzam! Moja córka wyprawiała tam ostatnio 10-te, bardzo zadowolona.
              Lokal po remoncie, na prawdę polecam. Do tego cena smieszna w porównaniu do sal
              zabaw.
    • boderek Re: urodziny dla 11-latka 25.10.05, 17:30
      Dzięki za info!
      Solenizantka ma teraz kłopoty z wyborem:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka