Gość: mania IP: *.aster.pl 12.11.05, 21:51 Czy ktos wie, gdzie na Zoliborzu mogę wykąpać psa? Chodzi mi o zakład ze strzyżeniem, kąpielami itp a nie kanałek oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: kąpiel psa IP: *.chello.pl 13.11.05, 09:02 Jest taki salon dla piesków przy ul. Bieniewickiej,niedaleko Potockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: kąpiel psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:11 na Marii Kazimiery 20 (tak mi się zdaje). Przybytek nazywa się "Modny Pies". Wiem, że tam strzygą więc kąpią pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: kąpiel psa 13.11.05, 12:22 A może to chodzi o ten sam salon? Bo tak blisko? Ile mogłoby kosztować wykąpanie dużego psa (typ bernardyna)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kąpiel psa IP: *.chello.pl 13.11.05, 14:00 tak , to to samo miejsce ale ja pomylilam ulicę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: kąpiel psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:37 znalazłam ich stronę: www.modnypies.com. Tam wszystko znajdziecie. Mój psiak ma dopiero 12 tygodni - jest zbyt mały na tak poważne zabiegi -skorzystam za jakiś czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: kąpiel psa IP: *.aster.pl 14.11.05, 21:13 Jutro tam pójdę, powiem Ci ile kosztuje kąpiel. Na stronie mają zdjęcia przeuroczych piesków przed i po zabiegach, ale chyba niektóre wolę przed strzyżeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: kąpiel psa 17.11.05, 19:07 No i ile kosztuje kąpiel? PS. Czy ktoś nie przygarnąłby malutkiej bardzo przyjacielskiej i grzecznej suczki? To jeszcze szczeniak - błąka się ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: kąpiel psa IP: *.tvp.pl 18.11.05, 15:46 No, niestety dopiero dzisiaj mogę tam iść. Ale powiem, powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: kąpiel psa IP: *.tvp.pl 24.11.05, 08:35 Kąpiel i wyczesywanie mojego psa (trochę mniejszy niż wyżeł) kosztowała 100 zł. Przy mnie ktoś płacił 150 - ale chyba ze strzyzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: kąpiel psa 26.07.06, 11:24 Przez te upały temat znów się zrobił aktualny. Czy nie znacie jakiegoś miejsca na Żoliborzu, gdzie strzygą i kąpią duże psy? W "Modnym Psie" na Marii Kazimiery, wbrew temu, co mają na stronie, dużych psów się nie strzyże. Podali nr do konkurencji , ale na Woli, a to daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t 26.07.06, 15:41 Duży pies to duży pies: Bernardyna do wanny nie wsadzę, a kabinki prysznicowej nie mam. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t 26.07.06, 17:34 ja moją owczarzycę kąpię pod prysznicem, a właściwie kąpię się razem z nią tzn. włażę z nią do kabiny bo inaczej wariuje :D ale z bernardynem faktycznie miałabym problem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.07.06, 19:32 ja swoja boxerke kapie sam,wlaze z nia pod prysznic ,problemu z nia nie ma bo jest bardzo spokojna i stoi grzecznie,a jak wyjdzie zamykam ja w lazience aby sie otrzepala,a nastepnie lata po mieszkaniu zadowolona ,ze pachnie i jest czysta.A tak na marginesie to psow nie nalezy czesto myc. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t 26.07.06, 23:01 Bokserkę chyba? sjp.pwn.pl/haslo.php?id=5186 Bernardyn nieco się różni od boksera - radzę sprawdzić, czym. A u nas teraz upały. Byłam dziś na Kaskadzie i nielegalnie wymoczyłam bestię w wodzie (z mułem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t IP: *.acn.waw.pl 26.07.06, 23:41 Swojego psa namaczam w wodzie na tyłach Cytadeli. Warto przyjść w weekend po południu, jak już taplające się dzieci zrobią porządek z rzęsą i przepłoszą kaczki :-) Na szczęście mój pies jest z gatunku kudłatych ale łatwo rozczesywalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t IP: 195.245.213.* 29.07.06, 15:01 jeszcze raz powtarzam - szkoda zwierza, często są delikatniejsze od ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Re: nie można w wannie lub pod prysznicem ?? n/t IP: *.acn.waw.pl 30.07.06, 14:40 Z dorosłym psem na pewno łatwiej, o ile ktoś ma baaardzo dużą wannę. Ale młodego psa trzeba jakoś do wody przywyczaić i łatwiej o to w "outdoorze", niż w zamkniętej, ciasnej łazience (duże łazienki w przyrodzie nie występują). Poza tym są dwie różne sprawy: kąpiel psa jako taka w celach kosmetyczno-higienicznych (tylko wanna) oraz namoczenie futrzaka podczas dłuższego spaceru w takich okolicznościach przyrody, jakie mamy od paru tygodni. Psa wybiegać trzeba, bo inaczej będzie rozrabiał po nocach, a na słońcu po 10 minutach odmawia przemieszczania się... Już raz w tym roku reanimowałem futro zimnymi i mokrymi okładami, z dwojga złego wolę wyczesywanie wodorostów. Aha, warto nauczyć psa jeść kostki lodu - tak, żeby je sobie lizał albo gryzł, ale nie połykał. Ale to głównie w domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m tylko nie na kaskadzie IP: 195.245.213.* 29.07.06, 15:00 dzisiaj rano mój pies odwiedził weterynarza po tej cuchnącej kaskadzie, świństwo zrobiło mu się na łapie, kategorycznie przestrzegam dla dobra psa przed tym syfem Odpowiedz Link Zgłoś