austin80 10.01.06, 01:26 Witam. Interesuje mnie sprawa bezpieczeństwa w rejonie w/w ulicy. Jak jest z dostępnością do sklepów, jak wygląda sprawa komunikacji? Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rtomik Re: ul. Starej Baśni 10.01.06, 08:03 jak wygląda sprawa komunikacji- www.ztm.waw.pl czy bezpiecznie??- nigdzie nie jest juz bezpiecznie. To nie jest zamkniete osiedle by mozna bylo swobodnie chodzic pod blokiem. sklepy???- leclerc i pelno osiedlowych sklepikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achtung Re: ul. Starej Baśni IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 02:12 Pół roku temu udzieliłem niezwykle wyjątkowo cennych, celnych wskazówek na identyczny temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=24016983&a=24016983 Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: ul. Starej Baśni 11.01.06, 10:06 > To nie jest zamkniete > osiedle by mozna bylo swobodnie chodzic pod blokiem. A co przeszkadza w swobodnym chodzeniu pod blokiem? Ja spokojne łażę po róznych częsciach naszego miasta i na brak swobody nie narzekam. No chyba, ze gdzies na mojej drodze wyrośnie płot :( Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: ul. Starej Baśni 11.01.06, 12:51 :):) ojej, mowie o spokojnym chodzeniu pod blokiem z mniejsza mozliwoscia dostania po berecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: ul. Starej Baśni 11.01.06, 13:25 Domyślam się, aczkolwiek zważywszy na fakt, że nigdy w zyciu nie dostałem w Warszawie po berecie (a zaznaczam, że baaardzo dużo mi brakuje do 195 cm wzrostu i 120 kilo wagi), to chyba nie jest z tym bezpieczeństwem aż tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: ul. Starej Baśni 11.01.06, 13:54 a ja tez uwazam ze nie jest tak niebezpiecznie jesli prowokujesz to mozna dostac, jesli nie to spoko mozna sie przemieszczac Odpowiedz Link Zgłoś
jednooka_sarenka Re: ul. Starej Baśni 12.01.06, 14:04 Mnie się te rejony kojarzą z małolatami palącymi jointy lub pijącymi piwo na klatkach schodowych. No i na podwórkach często można spotkać młodzież przesiadującą na ławce w wiadomym celu, ale czy oni niebezpieczni ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: ul. Starej Baśni 12.01.06, 14:09 Raczej nie są niebezpieczni. Zajmują się swoimi sprawami i nie są agresywni w stosunku do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: ul. Starej Baśni 12.01.06, 20:41 Zależy jak wyglądają ci inni - ja np. zawsze ściągam na siebie uwagę takich, co bywa niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś