Gość: Rafał IP: 212.160.172.* 13.02.06, 13:54 Od niedawna mieszkam na Bielanach (okolice Perzyńskiego/Broniewskiego). Poszukuję sklepu akwarystycznego w mojej okolicy. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: Sklep akwarystyczny IP: *.pekao.com.pl 13.02.06, 14:16 kiosk ruchu w pawilonach przy pętli 19. Wejście od strony Galla Anonima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Sklep akwarystyczny IP: *.pekao.com.pl 13.02.06, 14:20 na kochanowskiego 31 obok banku pekao sa jest jakiś sklep zoologiczny, nie wiem czy są tam akcesoria akwarystyczne, ale to blisko tego kiosku, 200m. Odpowiedz Link Zgłoś
helga1970 Re: Sklep akwarystyczny 14.02.06, 14:06 albo pojedz tramwajem do huty, na wysokosci macdonsldsa jest w pawilonie obok cukierni obok dominetu na kochanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Sklep akwarystyczny IP: *.klaudyny.waw.pl / *.klaudyny.waw.pl 14.02.06, 19:40 no i oczywiście SUMATRA na Marymonckiej. W połowie drogi miedzy Podczaszyńskiego a Aleją Zjednoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Re: Sklep akwarystyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:30 Do niedawna był fajny sklep 'Przyroda' przy ul. Elbląskiej w pawilonie po schodkach, ale ostatnio podjechałem i... już nie ma :-( Czy może ktoś wie czy ten sklep gdzieś się przeniósł? Jeszcze wczesniej był pomiedzy Pl. Wilsona a Merkurym, ale budowa metra i podniesiony czynsz wykurzyły własciciela własnie na Elbląską. Ta ostatnia lokalizacja nie była najlepsza, bo ruch tam mały... JaC PS. Jest też sklepik w Ellea na pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś