mysz_33 20.04.06, 10:28 co zrobić z sąsiadką, której psy ciągle zakłucają cisze, a pijani kumple od kieliszka notorycznie dobijają się do drzwi? pomocy, bo policja nie daje sobie z tym "ciężkim" tematem rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andersena Re: sąsiedzi 20.04.06, 11:38 co masz na myśli mówiąc, że policja sobie nie daje rady? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_33 Re: sąsiedzi 20.04.06, 20:26 miałam na myśli to, że dzielnicowy nie wiele robi w tej sprawie po interwencji nocnej patrolu, gdzie złożyłam wniosek o sąd grocki, godząc się na bycie świadkiem, dogadał się z tą delikwętką na zapłacenie mandatu (zamiast sądu grockiego), którego ona i tak nie zapłaci, bo niby z czego jak opieka zabrała jej wszystkie pieniądze za picie alkoholu czy to jest normalne? chyba nie ona jako alkoholiczka żyjąca z naszych podatków ma większe prawa niż my? jest poprostu bezkarna, bo ile razy można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: sąsiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:33 Bardzo przepraszam: zakłócać, Sąd Grodzki, delikwentka, Nie kłamię! Jak babcię kocham! Naprawdę tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Motłoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 07:00 Ahoj! > ona jako alkoholiczka żyjąca z naszych podatków ma większe prawa niż my? W "europejskiej" (UE) demokracji, zwłaszcza realizującej zasady "sprawiedlowosci społecznej", tak. Takie bydło jest nietykalne, bo: - ma taki sam głos w wyborach jak ty - likwidując przepompownię naszych pieniędzy do niej, pozbawiono by pracy ileś tam urzedników - nie płacąc podatków na takie ścierwa odebralibyśmy Państwo części WŁADZY Dzwoń kiedy tylko się da po Policje, Straż Miejską, jak tylko minie cisza nocna puszczaj głosno muzykę - na kacu boli. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Eksmisja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 07:31 Ahoj! Pójdź do spółdzielni/administracji i dopytaj się, jak u tej pani z czynszem. Może wyeksmitują? Tam gdzie mieszkam, na Podleśnej, było kilka eksmisji o bardzo pozytywnym wpływie na osiedle. Borys Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja A ja lubię psy... 21.04.06, 19:10 I lubię kumpli od kieliszka - co prawda własnych, nie wiem, może kumple sąsiadki nie są sympatyczni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alo Re: A ja lubię psy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:12 współczuje, jak w podobnej sytuacji wezwałam policje to przyjechali i pytają: co mamy zrobić? ja:iść i upomnieć, oni: a myśli pani że to pomoże? ;p Odpowiedz Link Zgłoś