Gość: el_guapo IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 21.05.03, 13:58 Gdzie znajduje się bunkier o którym była mowa we wczorajszym kolorowym dodatku o Żoliborzu i Bielanach. Autor podaje że "pomiędzy jezdniami Al. Wojska Polskiego" ale gdzie konkretnie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 18:21 yyy...nie wiem :) ale interesujacy masz nick :) ja jestem guapa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 22.05.03, 11:06 Miło mi, że Ci się podoba..to efekt krótkotrwałej fascynacji językiem hiszpańskim...odpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 16:18 hehehe :) moja fasccy nacja jeszykiem hiszpanskim niestety tez byla chwilowa :) za to znam dwa inne rownie piekne jezyki :) !hasta luego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 23.05.03, 09:05 hasta pronto La_Guapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 10:07 más claro que el agua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 26.05.03, 12:42 Yo no comprendo seńorita... Czy to jakieś przysłowie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 15:48 wlasnie czytalam moje wczesniejsze wypowiedzi ;) alez bledow narobilam :))) tak to jest jak sie szybko pisze :( a más claro que el agua znaczy jasne jak slonce :) szczegolnie jak to dzisiejsze :P pozdrawiam guapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 27.05.03, 12:24 Coś jak: "The button with the loop" :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgsle Re: Gdzie ten bunkier? IP: 204.215.136.* 21.05.03, 19:03 Nie wiem czy to jest ten o ktorym mowisz, ale pamietam byl bunkier dokladnie na przeciwko szkoly "jedynki" przy Al.Wojska.(jezeli ta szkola nadal tak sie nazywa)Bunkier byl zasypany i z tego co pamietam to wygladal jak mala gorka.Byl on na trawniku pomiedzy ulicami, blisko szkoly.Niestety nie mialem mozliwosci ogladania programu o ktorym mowisz, ale chetnie dowiedzialbym sie cos na ten temat. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 22.05.03, 11:10 Witaj! To nie był program TV tylko taki kolorowy miniprzewodnik po dzielnicy. Było tam mnóstwo ciekawych żeczy o żoliborzu i bielanach. A o bunkrze napisali: "znajduje się on pomiędzy jezdniami Al. Woj. Polskiego". Tylko ani słowem nie wspomnieli po której stronie Pl. Inwalidów. Czekam na inne ciekawostki o dzielnicy!!! Zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jugoslawia Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:25 aaaa ja juz wiem o jakim ty bunkrze mówisz-owszem przysypany, teraz obrośnięty śliczną trawką. Jadąc w stronę centrum znajduje się on po lewej stronie. Jest taki mały park, pomnik lotników (czy lotnictwa a moze lotnika:)))-mniejsza o to- a potem idziesz jeszcze prosto -no i musisz go już widzieć-albo przynajmiej domysleć się, że to właśnie tam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś