Dodaj do ulubionych

Gdzie ten bunkier?

IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 21.05.03, 13:58
Gdzie znajduje się bunkier o którym była mowa we wczorajszym kolorowym
dodatku o Żoliborzu i Bielanach. Autor podaje że "pomiędzy jezdniami Al.
Wojska Polskiego" ale gdzie konkretnie???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 21.05.03, 18:21
      yyy...nie wiem :) ale interesujacy masz nick :) ja jestem guapa :)
      • Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 22.05.03, 11:06
        Miło mi, że Ci się podoba..to efekt krótkotrwałej fascynacji językiem
        hiszpańskim...odpisz...
        • Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 22.05.03, 16:18
          hehehe :) moja fasccy nacja jeszykiem hiszpanskim niestety tez byla chwilowa :)
          za to znam dwa inne rownie piekne jezyki :) !hasta luego!
          • Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 23.05.03, 09:05
            hasta pronto La_Guapa
            • Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 10:07
              más claro que el agua
              • Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 26.05.03, 12:42
                Yo no comprendo seńorita...
                Czy to jakieś przysłowie...?
                • Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 15:48
                  wlasnie czytalam moje wczesniejsze wypowiedzi ;) alez bledow narobilam :))) tak
                  to jest jak sie szybko pisze :(
                  a más claro que el agua znaczy jasne jak slonce :) szczegolnie jak to
                  dzisiejsze :P
                  pozdrawiam
                  guapa
                  • Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 27.05.03, 12:24
                    Coś jak: "The button with the loop" :o)
                    • Gość: guapa Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.acn.waw.pl 27.05.03, 13:41
                      :)))
    • Gość: bgsle Re: Gdzie ten bunkier? IP: 204.215.136.* 21.05.03, 19:03
      Nie wiem czy to jest ten o ktorym mowisz, ale pamietam byl bunkier dokladnie na
      przeciwko szkoly "jedynki" przy Al.Wojska.(jezeli ta szkola nadal tak sie
      nazywa)Bunkier byl zasypany i z tego co pamietam to wygladal jak mala gorka.Byl
      on na trawniku pomiedzy ulicami, blisko szkoly.Niestety nie mialem mozliwosci
      ogladania programu o ktorym mowisz, ale chetnie dowiedzialbym sie cos na ten
      temat.
      Pozdrowienia
      • Gość: el_guapo Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.intrum.pl / 10.48.12.* 22.05.03, 11:10
        Witaj!
        To nie był program TV tylko taki kolorowy miniprzewodnik po dzielnicy. Było tam
        mnóstwo ciekawych żeczy o żoliborzu i bielanach.
        A o bunkrze napisali: "znajduje się on pomiędzy jezdniami Al. Woj. Polskiego".
        Tylko ani słowem nie wspomnieli po której stronie Pl. Inwalidów.

Czekam na inne ciekawostki o dzielnicy!!!

Zdrówka życzę.
        • Gość: jugoslawia Re: Gdzie ten bunkier? IP: *.chello.pl 23.05.03, 14:25
          aaaa ja juz wiem o jakim ty bunkrze mówisz-owszem przysypany, teraz obrośnięty
          śliczną trawką. Jadąc w stronę centrum znajduje się on po lewej stronie. Jest
          taki mały park, pomnik lotników (czy lotnictwa a moze lotnika:)))-mniejsza o to-
          a potem idziesz jeszcze prosto -no i musisz go już widzieć-albo przynajmiej
          domysleć się, że to właśnie tam.pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka