brefka13 26.06.07, 11:37 Od niedawna jestem mamą i poszukuje sklepów z artykułami dla maluchów.Nie chodzi mi o markety, bo gdzie te są to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotamakota1 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 26.06.07, 12:47 A dokładnie jakich artykułów potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 17:02 Smoczki, butelki,takie duperele albo komis z rzeczami.Mam 4 m-c córę i chętnie coś zrobię z ubrankami z których wyrosła moja mała. A i nowe bym kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 20:17 idź do Arkadii tam znajdziesz wszystko. Na Słowackiego jest sklepik - schodzi się po schodach w dół, ale z wózkiem kiedyś ciężko się tam było dostać. Ubranka mają średniej jakości. Chyba lepiej mieć mniej lepszej jakości niż więcej kiepskich, dlatego mimo wszystko polecam sklepy w Arkadii: Mothercare, H&M, Zara, Cubus. Jeśli chcesz sprzedać ubranka wystaw je na allegro - znajdziesz tam też mnóstwo używanych ubranek. Odpowiedz Link Zgłoś
brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 17:03 A co Dorotko masz coś do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś
lepus42 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 21:23 Niedawno został otwarty sklepik na Słowackiego tuż przy windzie z metra w stronę UDz. Odpowiedz Link Zgłoś
brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 29.06.07, 13:41 Dzięki za informację, te wszystkie miejsca znam. Coś ubogie te nasze Bielany i Zoliborz w miejsca dla maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_anna Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 29.07.07, 14:12 Polecam ul. Fortowa od strony Reymonta. Sklep i komisowa część - ubrania, akcesoria, wózki itp. Dobry komis na Wrzecionie koło kościoła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sklepy z artykułami dla dzieci IP: *.chello.pl 30.07.07, 11:23 jeżeli interesują cie używane ubranka dla dzieci zwłaszcza dla dziewczynki to polecam ci bazarek przy megasamie wszystkie ubranka po 5 zł Odpowiedz Link Zgłoś
brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 02.08.07, 16:43 Wielkie dziękuje Drogie Mamy, skorzystałam z podpowiedzi i jestem zachwycona. Filia komisu przy Wrzecionie znajduje się na Bemowie przy bazarku, tam jest pierwszy sort markowych ubranek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś