Dodaj do ulubionych

Sklepy z artykułami dla dzieci

26.06.07, 11:37
Od niedawna jestem mamą i poszukuje sklepów z artykułami dla maluchów.Nie
chodzi mi o markety, bo gdzie te są to wiem.
Obserwuj wątek
    • dorotamakota1 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 26.06.07, 12:47
      A dokładnie jakich artykułów potrzebujesz?
      • brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 17:02
        Smoczki, butelki,takie duperele albo komis z rzeczami.Mam 4 m-c córę i chętnie
        coś zrobię z ubrankami z których wyrosła moja mała. A i nowe bym kupiła.
        • laminja Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 20:17
          idź do Arkadii tam znajdziesz wszystko. Na Słowackiego jest sklepik - schodzi
          się po schodach w dół, ale z wózkiem kiedyś ciężko się tam było dostać. Ubranka
          mają średniej jakości. Chyba lepiej mieć mniej lepszej jakości niż więcej
          kiepskich, dlatego mimo wszystko polecam sklepy w Arkadii: Mothercare, H&M,
          Zara, Cubus. Jeśli chcesz sprzedać ubranka wystaw je na allegro - znajdziesz tam
          też mnóstwo używanych ubranek.
      • brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 17:03
        A co Dorotko masz coś do sprzedania?
        • lepus42 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 28.06.07, 21:23
          Niedawno został otwarty sklepik na Słowackiego tuż przy windzie z metra w stronę
          UDz.
          • brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 29.06.07, 13:41
            Dzięki za informację, te wszystkie miejsca znam. Coś ubogie te nasze Bielany i
            Zoliborz w miejsca dla maluchów.
            • monika_anna Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 29.07.07, 14:12
              Polecam ul. Fortowa od strony Reymonta. Sklep i komisowa część - ubrania,
              akcesoria, wózki itp. Dobry komis na Wrzecionie koło kościoła. Pozdrawiam
              • Gość: aga Re: Sklepy z artykułami dla dzieci IP: *.chello.pl 30.07.07, 11:23
                jeżeli interesują cie używane ubranka dla dzieci zwłaszcza dla dziewczynki to
                polecam ci bazarek przy megasamie wszystkie ubranka po 5 zł
              • brefka13 Re: Sklepy z artykułami dla dzieci 02.08.07, 16:43
                Wielkie dziękuje Drogie Mamy, skorzystałam z podpowiedzi i jestem zachwycona.
                Filia komisu przy Wrzecionie znajduje się na Bemowie przy bazarku, tam jest
                pierwszy sort markowych ubranek. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka