Dodaj do ulubionych

Który sklep jest najgorszy na Bielanach?

IP: *.kim.biz.pl 20.08.07, 19:39
Chodzi mi o spożywczy.Ja stawiam na "ATAK" na Andersena-wieczne
kolejki do kasy,bo czynna tylko jedna-choć po sklepie kręcą się
panienki z obsługi,denny wybór towarów,brud,wąskie przejścia non
stop zastawione paletami.Nie polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska jago IP: *.aster.pl 21.08.07, 18:42
      a ja stawiam na sklep jago na ul schroegera, trzeba dobrze liczyc
      reszte bo czesto zle wydaja i prawie zawsze straszne kolejki!
      • wiolcia80 Re: jago 22.08.07, 11:35
        A panie, które tam pracują obgadują i naśmiewają się z klientów. Mój mąż był
        świadkiem jak "krytycznie wypowiadały" się o dziewczynie w ciąży, która została
        obsłużona przed moim mężem. Nie polecam.
        • Gość: kaska Re: jago IP: *.aster.pl 22.08.07, 18:37
          to prawda, szczegolnie wredna jest taka sprzedawczyni z wylupiastymi
          oczami!!!!!!!
          • Gość: cAr Re: jago IP: *.aster.pl 24.08.07, 09:22
            nieprawda !! w jago pracują bardzo miłe panie z którymi zawsze można sobie
            pogadać i pożartować. a to że ktoś jest zamulony (np; nie powie dzień dobry,
            rzuca półsłówkami itp) przez co staje się obiektem szyderczych komentarzy to
            już jego problem. po za tym dają piwko na krechę dla okolicznych meneli RISSPEKT
            • Gość: hihi Re: jago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:12
              Obgadują też bez żenady w sklepach prowadzonych przez chyba braci, jeden na
              Krasińskiego a drugi na rogu kochanowskiego i Powstańców. W obu drogo dość
              chamsko i często trzeba dobrze liczyć bo "omyłkowo: źle wydają. Byłem świadkiem
              jak też panny w kasie zaczęły obgadywać kobiete co właśnie wyszła.
              • Gość: tom Re: jago IP: *.chello.pl 24.08.07, 16:59
                Albert na Kochanowskiego, przewaznie ogromne kolejki, kilka razy
                widzialem jak osoby wszczynały awantury. Może coś się zmieni po
                przejęciu przez Carrefor.
                • ladyroot Re: jago 28.08.07, 13:27
                  Zdecydowanie Albert. Mieszkam tuż obok, a żadnego przyzwoitego
                  sklepu w promieniu 200m - stąd pozwalają sobie na bezczelność
                  monopolisty.
                  Od kilku tygodni nie zdarzyło mi się, żeby "niechcący" coś się źle
                  na kasie paniom nie nabijało. Nieraz zamiast 10 zł słyszę 30 ("woda
                  się wbiła 5 razy").
                  Na dodatek fatalna kadra. Rozumiem, że jeśli jakieś kasjerki są
                  nowe, to się je przyucza. Ale po pół roku to chyba powinny już coś
                  umieć...
    • bomamcoco Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? 25.08.07, 09:45
      "A-TAK"-o tak! Znam ten sklep.Najbardziej trzeba uważać na nabiał i paczkowane
      wędliny i nabiał-z premedytacją wykładają na wierzch przeterminowane,licząc na
      słaby wzrok klientów.No i te kolejki do kasy.Nieważne,kiedy przyjdziesz-o 7.00,o
      12.00,czy o 18.00-zawsze czynna tylko jedna,a mają trzy.
      • Gość: MARTULLA Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: *.ups.com 13.09.07, 11:54
        a ja widzialam wsklepei ata pracownika ochrony ktory mial rozpiety
        rozporek i raczej bielizny nie nosil, fuuuj
    • Gość: lavinka z nielogu Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:52
      Biedronka przy Goldoniego też przoduje w kolejkach... głównie dlatego, że mało
      ludzi chce tam pracować i max są czynne dwie kasy...
      • victoria1985 E.Leclerc Bielany 25.08.07, 20:57
        po prostu porażka pierwszy raz dzis tam była i juz w zyciu tam nie pójdę ciasno
        pełno ludzi co chwile manewry wymijania i przeciskania sie przez ludzi po
        prostu koszmar i to ma byc hipermarket ha ha ha dobre
        • Gość: anna Re: E.Leclerc Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:58
          a ja uważam, że Leclerk jest ok, może nie jest idealny, ale często
          tańszy od innych "super hipermarketów" pozdro!
          • Gość: lola Re: E.Leclerc Bielany IP: *.chello.pl 27.08.07, 12:50
            skrzyżowanie wrzeciono i przy agorze,dramat, zero klimatyzacji,tylko
            wiatraki.Na zewnątrz chłodniej niż w środku,większość z lodówek z
            napojami nie działa,więc gazowane się gotują.To samo z lodówką na
            nabiały,jednego dnia działa,innego nie.Byłam świadkiem jak
            pracownica z z łaską wskazała klientce produkt.Towarzystwo kupuje tu
            tylko piwo,więc to jest pewnie w porządku...
            Powinni założyć klimę,bo jak tak można sklep prowadzić?
            leclerc jest ok,smaczne pieczywo mają.
            • agulha Re: Wrzeciono/Przy Agorze 27.08.07, 21:05
              A ja ten sklep mam na dole, tuż przy domu, więc siłą rzeczy czasami tam kupuję.
              Latem gorąco jak w piekle. Podobno klimy nie zakładają, bo ten pawilon jest
              dzierżawiony. Uprzejmość sprzedawczyń: na ogół akceptowalna, jedna kobieta jest
              jakaś dziwnie mało uprzejma i nigdy nie daje z własnej woli reklamówek, nawet
              jak widzi dużo towaru w koszyku i żadnej torby u klienta. Piwo w dużym wyborze,
              i mówię to bez złośliwości (sama nie piję, ale czasami - rzadko - kogoś zdarza
              mi się częstować). Lodówki na napoje działają, natomiast mam wątpliwości co do
              pozostałych lodówek (nabiał, wędliny). Potrafią przeterminowany nabiał wyłożyć
              do sprzedaży jako przeceniony i nie trafia do nich, że przecenić można towar z
              bliską (np. dzisiejszą) datą ważności, a nie po niej. W cukierku czekoladowym na
              wagę kiedyś znalazłam robaka, obrzydliwość, od tej pory ich tam nie kupuję. Co
              można zatem tam kupować? Prasę, wodę mineralną, napoje, puszki, słodycze typu
              ciastka paczkowane, paluszki ("zaraz_wpadną_goście"), podstawowe produkty typu
              cukier, mąka, koncentrat pomidorowy. Są czynni świątek i piątek do 22. Wyrosła
              im konkurencja - Top Market, czynny 24/24, z klimą, ale oni też mają swoje za
              uszami. Np. nie mają wafli tortowych, a ja je lubię. Wczoraj sprzedawali chleb z
              zieloną pleśnią. W sumie jednak nie narzekam, mając te 2 sklepy w pobliżu, nawet
              z ich wadami, człowiek nie umrze z głodu i nie musi jechać nie wiadomo dokąd.
        • Gość: ktos Re: E.Leclerc Bielany IP: *.lot.pl 27.08.07, 14:39
          w soboty jest tak we wszystkich duuuuzych sklepach :)
          • b_monia Re: E.Leclerc Bielany 28.08.07, 22:26
            Byłam dzisiaj (wtorek!!!!) około godziny 12-tej w Leclercu i 20 minut stałam w
            kolejce do kasy. Koszmar. Zauważyłam jednak, ze najczęściej odwiedzają je
            starsze panie - ogromny "parking" na wózeczki na kółkach obok punktu obsługi
            klienta oraz osoby takie jak ja, czyli matki z dziećmi.
            • Gość: anna Re: E.Leclerc Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:17
              Nie ma co się dziwic, o 12 wiekszosc ludzi jest w pracy, a Ci co nie
              pracuja ida w ramach spaceru na zakupy, zeby wieczorem nie tloczyc
              sie z tymi co beda w sklepie po pracy:) Chcecie podejsc do kasy bez
              kolejki, to proponuje isc z samego rana...
              Ludzie, ale Wy strasznie narzekacie, typowe zachowanie dla Polaków.
              Jak pada to źle, oj jak źle, bo zimno i mokro, jak świeci słońce, to
              źle, bo zaraz gorąco i duszno. Niestety taka Polaków
              natura...Walczmy z tym!
              • Gość: lavinka z nielogu Re: E.Leclerc Bielany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 22:38
                Tak szczerze powiem,że porównując tylko supermarkety to w LeClerku jest o niebo
                lepiej niż w Auchan czy Carrefour. Tylko czasem mamuśki dziećmi się tłoczą ;-p
        • Gość: Kasia Re: E.Leclerc Bielany IP: *.chello.pl 04.09.07, 16:51
          A ja bardzo go lubię, chodzę tam z dzieckiem bardzo często. prawda
          często widzę kolejki, ale wchodzę na górę tam też są kasy i nie
          stoję w kolejkach. :-) pozdrawiam
          • Gość: ANAA Re: E.Leclerc Bielany IP: *.spray.net.pl 10.09.07, 11:19
            Chyba sklepy pomyliłas to C.H bemowo jest hipermarket z dwoma
            pietrami
      • wiolcia80 Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? 08.09.07, 18:50
        Biedronka przy Goldoniego zalicza się do tych najgorszych. Ciasno, tłoczno i
        kolejki przy kasach. Przejechanie przez te ciasne półki wózkiem z dzieckiem
        graniczy z cudem. Dziś skasowałam sobie koło w wózku.
    • Gość: ppp Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: *.centertel.pl 05.09.07, 22:08
      spożywczy na Serku mieszkam na bielanach ponad 30 lat a wystruj
      tego sklepu nic a nic się nie zmienił i tak brudno jakoś
      • Gość: on Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: 83.238.160.* 06.09.07, 12:56
        Odchodząc trochę od tematu, zdecydowana większość sklepów wystrojem
        przypomina styl "wczesny Gierek" (wszesny bo wtedy jeszcze coś było
        w tych czasach na półkach). Można sobie przypomnieć młodość lub
        oprowadzać wycieczki:)
        Dla mnie najgorszym sklepem jest już tu wspominany spożywczak na
        rogu Wrzeciona i Przy Agorze. Okropny wystrój, duchota i
        przenikający smrodek z chińskiego "baru".
    • Gość: ppp Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: *.centertel.pl 13.09.07, 18:02
      a co powiecie na halę marymoncką, myślałam że jak metro i z wierzchu
      odnowione to w srodku tez lepiej a tam aż strach
      • Gość: ello Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 22:09
        trwa remont hali
    • Gość: Asia Re: Który sklep jest najgorszy na Bielanach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 13:46
      Atak na ul. Andresena, DRAMAT. wieczne kolejki, delikatnie mówiąc
      nieelegancka obsługa, brudne koszyki i kiepski towar. Dział mięsny
      to kolejna porażka. Osobiście zwracałam uwagę widząc wędline leżaca
      na szmacie, błee
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka