Gość: Kloczu IP: *.centertel.pl 17.07.08, 18:56 Witam. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania przy ul. Reymonta, blok 21, i tu mam pytanie, jak oceniacie Państwo okolicę? Będę rad z każdej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Reymonta 21 17.07.08, 23:44 Mieszkam od 10 lat i jestem zadowolona z lokalizacji. Świetna komunikacja z różnymi częściami miasta, łatwy dostęp do dużych sklepów, szkoły, przedszkola, blisko do lasu. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloczu Re: Reymonta 21 IP: *.centertel.pl 18.07.08, 10:42 Dziękuję za wiadomość. Zastanawiałem się jak wygląda sprawa z robakami w zsypach, dlaczego klatki są takie niezadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Reymonta 21 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 12:16 Robali nie ma, a klatki. Ludzie nie wymagają to administracja nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloczu Re: Reymonta 21 IP: *.centertel.pl 18.07.08, 17:02 Dzięki. To już coś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Reymonta 21 IP: *.chello.pl 20.07.08, 13:30 Na Reymonta 21 mieszkała Anna Jantar z mężem oraz dzieciństwo spędziła jej córka, Natalia Kukulska. Wracając do meritum - blok został ostatnio ocieplony, odmalowany, ale w środku nadal jest koszmarnie syfiasto. Poza tym to jeden z większych mrówkowców w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloczu Re: Reymonta 21 IP: *.centertel.pl 23.07.08, 11:10 Jest jedna sprawa, która mnie zniechęca, to robaczki, o których słyszałem, że w bloku są, że pół roku temu przeprowadzono dezynsekcję, ale są od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: Reymonta 21 23.07.08, 12:24 oczywiście, że są. Zależy to głównie od sąsiadów. Moja Teściowa, która mieszka w tym bloku walczyła z prusakami przez kilka lat, aż na szczęście sąsiadka z góry się wyporowadziła. Może się mylę, ale tam gdzie zsypy są istnieje większe ryzyko robaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloczu Re: Reymonta 21 IP: *.centertel.pl 13.08.08, 12:57 Dzięki za wieści, pozdrawiam z serca, dC Odpowiedz Link Zgłoś