mamajoanna41 09.06.09, 20:24 Obiecano nam nowy lokal w Domu Kultury na ul. Andersena. Mamy mieć większą przestrzeń, zabawki , 2 pokoje . Także super sie zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonsa Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 09.06.09, 21:40 Super! My będziemy miały bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 09.06.09, 22:10 mam nadzieje, ze wtorki, bo blisko wolumenu, zeby od razu zakupy robic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 09.06.09, 22:11 eeee, co ja sie ciesze- ja przeciez do pracy wracam od pazdziernika gdzies... Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 11.06.09, 16:36 :D Miałam to samo jak się dowiedziałam. Najpierw no to super, a potem przyszło opamietanie - przecież ja do roboty w zasadzie od poniedziałku powinnam pójść:( Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 11.06.09, 16:40 a jak Ci idzie w pracy? (emocjonalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 14.06.09, 18:45 Jeszcze nei poszłam bo młoda chora i byłam na zwolnieniu. Jutro idę do roboty pierwszy raz po macierzyńskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
apteros Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 24.07.09, 09:08 super;) ja też mam bliżej do andersena:P a czy jest szansa, żeby spotkania były po południu? pracuję do 16, odbieram dzieci ok. 17. sobota odpada z różnych przyczyn. gdyby spotkania były np. o 18 byłoby super. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lynettes Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 26.07.09, 19:51 raczej nierealne; o tej porze większość dzieci już nie nadaje się na spotkania w dużej grupie, poza tym Domy kultury mają popołudniami swoje zajęcia i muszą mieć sale; dla mam pracujących chyba tylko soboty będą, przynajmniej narazie Odpowiedz Link Zgłoś
mamamiry Re: NOWE MIEJSCE OD WRZESNIA 28.10.09, 15:20 Joasiu, czy bedziemy miec to nowe miejsce czy zostajemy na ceglowskiej? Jakos ostatnio nie mozemy sie wybrac na spotkanie, bo najpierw ja chora, potem mira przez 3 tygodnia miala katar a teraz znowu ja troche przeziebiona. Ale na forum jakos cicho i jak przychodzilam to mam tez bylo malo... Odpowiedz Link Zgłoś