Dodaj do ulubionych

tani ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 09:59
poszukuje ginekologa - na bielanach najachetniej. Nie jestem z warszawy i
chcialabym tylko recepty, wiec nie zalezy mi na jakosci:) z gory dziekuje, pozdr.
Obserwuj wątek
    • facet_l Re: tani ginekolog 25.08.09, 12:04
      Gorzej, jak Ci nie przypisze nic jak w "oczy" nie zajrzy :P
      Jeśli Ci potrzeba Pomena to może wypisać zwykły lekarz.
      Polecam Escapelle a nie Postinor
      -------------
      Nie dyskutuję z debilami, najpierw sprowadzają do swojego poziomu, by następnie
      pokonać doświadczeniem
      • Gość: soodocu Re: tani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 12:49
        jaki postinor, człowieku?! żal
        • facet_l Re: tani ginekolog 25.08.09, 13:30
          Jeśli Ci żal, to mi Cię szkoda, a odnośnie postinoru, to piszesz jakbym Ci
          aborcję proponował. To jest dopiero żenada.
          -------------
          pokonać doświadczeniem
        • facet_l Re: tani ginekolog 25.08.09, 13:35
          Nie napisałaś, o co konkretnie chodzi, to odpisałem odpowiedzią, na temat, który
          się najczęściej przejawia. Jakbyś na ten przykład napisała, że masz Trichomonas
          vaginalis i potrzebna Ci recepta na Metronidazol, to udzieliłbym innej odpowiedzi.
          • Gość: soodocu Re: tani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 13:45
            dobrze, spokojnie? potrzebuje recept na harmonet - jasno i wyraznie, ryzyka
            ciazy nie mam, zakazen tym bardziej.
            • facet_l Re: tani ginekolog 25.08.09, 14:30
              Polecam gadmed blisko metra świętokrzyska, wizyta kosztuje 115 ale w warszawie
              taniej ciężko będzie.
              www.gadmed.pl/?id=poradnia_09-------------
              pokonać doświadczeniem
              • laminja Re: tani ginekolog 25.08.09, 15:10
                na Łuckiej są wizyty po 80zł, w Babka Medica (www.babkamedica.pl) też pewnie są
                lekarze u których wizyta kosztuje mniej niż 115zł. Podobnie w wielu
                przychodniach przyszpitalnych, gdzie lekarze przyjmują też prywatnie.
                • facet_l Re: tani ginekolog 25.08.09, 20:08
                  W Babkamedica są tak wierzący lekarze,że nie wystawiają recept na tabletki.

-------------
                  pokonać doświadczeniem
                  • laminja Re: tani ginekolog 27.08.09, 22:06
                    tia, a masz jakieś osobiste doświadczenia, którymi chcesz się podzielić? Nie
                    znam nikogo, a większość moich koleżanek tam chodzi do ginekologa, kto miałby
                    problemy z receptą na tabletki.
                    • facet_l Re: tani ginekolog 27.08.09, 22:55
                      OOOO!!!
                      To się pozmieniało...
                      Jak trzy lata temu chodziłem tam z żoną, to było info na wstępie, że żadnych
                      tabletek antybaby nie zapisują. Nam nie musieli, bo my już w ciąży byliśmy :P
                      -------------
                      pokonać doświadczeniem
                      • laminja Re: tani ginekolog 31.08.09, 17:04
                        zawsze podejscie do pewnych metod zalezy od pogladow na zycie lakerza. Trzeba
                        sie z tym liczyc. 3 lata temu pracowalo tam znaczniej mniej lekarzy niz dzis.
                        Wlasciciel tabletki wypisuje bez problemow od wielu lat, wiec nie wiem skad to
                        info na wstepie.
    • Gość: bibi Re: tani ginekolog IP: *.chello.pl 25.08.09, 19:25
      Polecam gabinet na Tamce (wiem, ze to nie Bielany!!!) - blok za Rossmanem, tuż
      przy zjeździe ze Swiętokrzyskiej, jeden przystanek za Nowym Swiatem. Swego czasu
      za receptę można było zapłacić 30 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka