dobry_vojak_svejk 16.04.03, 21:18 Witam Wszystkich! Jestem tutaj nowy, nazywam się Svejk, jestem Czechem, ale moja Babicka pochazi z Chrzanowa, dlatego pijam zarówno polskie jak i czeskie piwo, byle dobre i dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelu Re: Witam! 17.04.03, 07:09 U Katza to on byl krótko. Przegral go ksiadz szybko w karty do porucznika Lukasa i już końca u niego siedział z krótką przerwą na odyseję budziejowicką.. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Witam! 17.04.03, 07:43 Dla ścisłości: Do Nadporucznika Lukasa. Ale ja dopiero zaczynam moją podróż po tym Forum, które jest zdecydowanie gorszym bagnem niż okopy CK Armii w 1914 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mik0 Re: Witam! 27.04.03, 18:55 chaladia napisał: > Dla ścisłości: Do Nadporucznika Lukasa. > Ale ja dopiero zaczynam moją podróż po tym Forum, które jest zdecydowanie > gorszym bagnem niż okopy CK Armii w 1914 roku. > Leszków Mazanów jest ci u nas mało na praskim brzegu, ale żeby aż z tego powodu zasłużyć sobie na miano "gorszego bagna"? :-) Chyba więcej szczęścia do wielbicieli będziesz miał Szwejku w jakowyś stronach Galicyjskich. O ile wiem, Przemyśl postanowił Cię uhonorować okazałym pomnikiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Witam! 28.04.03, 07:41 Witaj! Problem w tym, że ja chciałem cokolwiek rozruszać nasze Forum Warszawskie, a nie Przemyskie albo Krakowskie... Niestety, ostatnio panują tu tylko wyzwiska. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś