Gość: lehó IP: 158.75.50.* 05.12.02, 15:49 Mam pytanie: czy Wyborczej odwaliło z tą kolejką linową przez którą nie można normalnie artykułów otwierać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sAs kolejka linowa IP: *.icpnet.pl 05.12.02, 16:12 na oneecie tesh jest taka kolejka, widać sponsor daje sporo kasy za to "wciądanie" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch Re: 4 mld dol. długu polskiego Daewoo zamienią na IP: 129.81.192.* 05.12.02, 16:38 Gość portalu: lehó napisał(a): > Mam pytanie: czy Wyborczej odwaliło z tą kolejką linową przez > którą nie można normalnie artykułów otwierać? ================================================================ Czyzby Gazeta Wyborcza byla juz tak uboga, iz musi zgadzac sie na ogloszenia w formie, ktora moze wrecz draznic czytelnika? Chyba zaczne czytac cos innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marker Re: 4 mld dol. długu polskiego Daewoo zamienią na IP: *.chello.pl 05.12.02, 23:30 mam pytanie skąd te cztery mld dolarów długu? przecież to się w głowie nie miesci. ta firma była druga albo pierwsza pod względem ilości sprzedanych egzemplarzy aut na rynku polskim! skad takie długi?! to jakiś bełkot!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marker skad takie długi?! IP: *.chello.pl 05.12.02, 23:32 mam pytanie skąd te cztery mld dolarów długu? przecież to się w głowie nie miesci. ta firma była druga albo pierwsza pod względem ilości sprzedanych egzemplarzy aut na rynku polskim! skad takie długi?! to jakiś bełkot!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś