Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.03, 18:49 Mysle,ze kataryna z Czarzastym powinni ustalic,co sie komu nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzycho Re: Prezes TVP dostanie nagrodę IP: *.pronet.lublin.pl / 192.168.0.* 27.06.03, 18:58 Prezesowi się należy.Jest nalepszy w Europie a może i w kosmosie.Chwała mu i jego kolegom.Ch... precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Prezes TVP dostanie nagrodę IP: *.ny325.east.verizon.net 27.06.03, 18:58 Czy abonamenty sa wliczane w zysk netto spolki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP No tak, tego sie mozna bylo spodziewac! IP: 217.96.23.* 27.06.03, 19:12 Zrobil przeciez dla nich tyle dobrego. Trzeba sie umiec odplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezes TVP dostanie nagrodę 27.06.03, 19:21 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Mysle,ze kataryna z Czarzastym powinni ustalic,co sie komu > nalezy. A dlaczego akurat ja z Czarzastym? Chyba nie uwierzyłeś w żarty Baśki, że Włodek jest w moim typie. Nie jest i to bardzo nie jest. Nawiasem mówiąc zdziwiłbyś się jakbym Ci powiedziała jaki mam gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Prezes TVP dostanie nagrodę IP: *.ny325.east.verizon.net 28.06.03, 04:28 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Mysle,ze kataryna z Czarzastym powinni ustalic,co sie komu > > nalezy. > > > A dlaczego akurat ja z Czarzastym? Chyba nie uwierzyłeś w żarty Baśki, że > Włodek jest w moim typie. Nie jest i to bardzo nie jest. Nawiasem mówiąc > zdziwiłbyś się jakbym Ci powiedziała jaki mam gust :) Gdybys powiedziala ,ze wysportowany blondyn o niebieskich oczach,to bym sie nie zdziwil. No wiec jesli mam sie zdziwic ,to moze .....moze.... Popatrz,ze nic mnie do glowy nie przychodzi. Rudy? Zezowaty? I co za tajemnica z tym wasem? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Prezes TVP dostanie nagrodę 28.06.03, 14:01 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > > > Mysle,ze kataryna z Czarzastym powinni ustalic,co sie komu > > > nalezy. > > > > > > A dlaczego akurat ja z Czarzastym? Chyba nie uwierzyłeś w żarty Baśki, że > > Włodek jest w moim typie. Nie jest i to bardzo nie jest. Nawiasem mówiąc > > zdziwiłbyś się jakbym Ci powiedziała jaki mam gust :) > > Gdybys powiedziala ,ze wysportowany blondyn o niebieskich oczach,to bym sie nie > > zdziwil. > No wiec jesli mam sie zdziwic ,to moze .....moze.... > Popatrz,ze nic mnie do glowy nie przychodzi. > Rudy? > Zezowaty? > I co za tajemnica z tym wasem? Z jakim wąsem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Takie pieniądze to on ma na drobne wydatki. o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 19:24 Odpowiedz Link Zgłoś
atabe27 Re: To było do przewidzenia!!!!!! 27.06.03, 20:13 To jest porażające. Ale to jeszcze nie kataklizm. O tym może też wypowie się sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski robal ten kłamczuszek 27.06.03, 23:22 Robal przed Komisją Sejmową łgał tak standardowo, że uszy mu czerwieniały po komsomolsku. Ten aparatczyk jest bezczelny i nachalny. Krrradnieee razem z Czarzastallachem z Muzy na maxa. Czarzastallach swojego czasu stwierdził, że jego majątek 8mln zł to nie dużo. Ciekawe jaki majątek zgromadziła ta czerfona śfinia na fowarku zwanym tvp? bulk --------------- Nadawca: Adam Halber, członek KRRiTV z ramienia SLD. Odbiorca: Robert Kwiatkowski: "A może byś wrócił do Piotrka Urbankowskiego, to jest świetny koleś, pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolegom, huje precz!" ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś