Gość: kac IP: *.tktelekom.pl 07.04.09, 12:59 Brawo. Oby tylko działało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raj I znowu rozwiązanie Windows-only... IP: 217.147.104.* 07.04.09, 14:32 Cytuję z artykułu: "potrzebny będzie komputer z systemem operacyjnym Windows 2000, XP lub Vista". To ja dziękuję, nie mam więcej pytań. Administracja rządowa znowu promuje stosowanie oprogramowania jednej, "jedynie słusznej" firmy. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.wolak Re: I znowu rozwiązanie Windows-only... 08.04.09, 00:04 Ja rozumiem, że wypada się pluć, ale akapit dalej jest: "Ze stron Ministerstwa Finansów i e-Deklaracji można też będzie ściągnąć specjalną aplikacje do wypełniania PIT-ów. (...) Aplikacja pozwoli też zarządzać przygotowywanymi do wysłania i wysłanymi formularzami. Można ją będzie zainstalować w systemach Windows, Linux, Mac OS." Więc już bez przesady, wygląda dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość e-PIT-37 na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 11:19 Jak na razie to na stronie www.e-deklaracje.gov.pl są PIT-y ale brak załączników np. PIT/O lub PIT/B. Znając tempo wprowadzania zmian mam obawę czy zdążą to uzupełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macuser Re: e-PIT-37 na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 13:44 Działać będzie, ale tylko pod Windows;( A gdzie inne systemy?? O zgrozo, to Polska Microsoftowa;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: e-PIT-37 na święta IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 15:47 > Działać będzie, ale tylko pod Windows;( A gdzie inne systemy?? O > zgrozo, to Polska Microsoftowa;(( Po co wam te komputery jak wy czytać nie potraficie ze zrozumieniem?? Cytuję: "Można ją będzie zainstalować w systemach Windows, Linux, Mac OS." Odpowiedz Link Zgłoś