dusiakowaa 14.09.09, 16:10 Wiem że to stary zespół, ale strasznie lubię ich muzykę ;] Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was również ich słucha ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luka. Re: The Beatles. 14.09.09, 20:37 no pwenie! ja ich słucham! uwielbiam płytę HELP! pozdro dla Beatlemanów! Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: The Beatles. 14.09.09, 23:04 ja ich słucham. TB to najlepszy zespół jaki może być. lepszych nie ma! uwielbiam ich . oni są the best ! jestem wieeeeeelką fanką. ich muzyka - mega . każda piosenka stała się hitem . królowała na listach przebojów. dla mnie nie ma lepszych ! < 333 moi naj , naj ;** pozdrawiam fanów ;** Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: The Beatles. 15.09.09, 14:39 zdecydowanie tak ! the beatles klasyka muzyki rozrywkowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: The Beatles. 15.09.09, 21:15 uwielbiam, i nawet pochwalę się 12-płytową, remasterowaną dyskografią tychże panów ^^. i w ogóle to uwielbiam cykl the beatles- dzieła prawie wszystkie codziennie rano na trójce. no, takie pozytywne rozpoczęcie dnia szkolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: The Beatles. 16.09.09, 17:51 nie słucham ich ale pzdr , dla fanów x3 madziia Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 20.09.09, 19:22 nygus_95 napisał(a): > uwielbiam, > i nawet pochwalę się 12-płytową, remasterowaną dyskografią tychże panów ^^. > i w ogóle to uwielbiam cykl the beatles- dzieła prawie wszystkie codziennie ran > o > na trójce. > no, takie pozytywne rozpoczęcie dnia szkolnego. ahh... Gratuluję kolekcji ^^ Kiedyś też się jej w końcu dorobię xD The Beatles! .<333 Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: The Beatles. 16.09.09, 18:03 No pewnie, że ich słucham! Już od wielu lat. ` Kocham ich muzykę. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: The Beatles. 20.09.09, 19:33 nie slucham xd...ale trudno tego nie sluchac jesli moja mama puszcza ich piosenki na okraglo Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: The Beatles. 22.09.09, 13:54 Jasne, że ich słucham. Kocham ten zespół. Mam kilka płyt i puszczam je sobie na okrągło. Mam do nich ogromny sentyment i szacunek, zarówno jako kwartecik jak i solowych muzyków. I The BEATLES! Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 23.09.09, 14:34 Zgadzam się ;] podejrzewam że nie ma osoby która by chociaż o nich nie słyszała Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 The Beatles 23.09.09, 17:48 No pewnie. Przecież to już zespół kultowy, legendarny wręcz . A McCartney mimo upływu lat daje radę Oby kiedyś zawitał do naszego kraju ... Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 23.09.09, 20:28 McCartney i Starr w Polsce... ahh... marzenie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: The Beatles. 23.09.09, 20:39 emmmm . mój tata codziennie słucha 3 - radia . a tam codzieniee rano to puszczaja przed 8 rano . Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 The Beatles 25.09.09, 08:49 Na wakacjach byłam za granicą i natknęłam się tam na plakat informujący o koncercie THE BEATLES. Jak to zobaczyłam, pomyślałam że muszę pójśc.Pech chciał że musiałam wracac i obejśc się smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles 25.09.09, 20:30 ło kurzczę! ;oo Kkoncert beatlesów? ;]] Ale co, jak i jakim cudem? xD Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 The Beatles 28.09.09, 14:29 Na plakacie reklamującym było napisane: "The Beatles. Trasa koncertowa 2009". Oczywiście to nie to co "oryginalni" Beatlesi, ale zawsze to coś. Aby tylko móc tam być i posłuchać tej wspaniałej muzyki... Żałuję że mnie tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: The Beatles. 28.09.09, 14:38 ja od niedawna wczesniej jakos mnie to nie pociagalo teraz uwielbiam ich sluchac ^^ moje ulubione piosenki to: twist & shout, she loves you, help Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 28.09.09, 15:30 She loves you ;D <33 All you need is love xDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 The Beatles 29.09.09, 14:53 A solo? Jakie piosenki lubisz np. Johna Lennona? Bo ja "Imagine" "Woman", "Jealous Guy", "(Just Like) Starting Over", "Stand By Me", "Beautiful Boy (Darling Boy)", "Mother", "Merry Christmas (War is Over)", "Working Class Hero". Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: The Beatles 29.09.09, 16:53 moja ulubiona płyta bitelsów to sgt. pepper's lonely hearts club band. aaaa, to arcydzieło! lucy in the sky with diamonds <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles 29.09.09, 20:36 Taak... uwielbiam Lennona i McCartneya ale wyszczególnionych piosenek nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 The Beatles 09.10.09, 20:24 W sumie każda piosenka to arcydzieło, i w ich przypadku nie powinno się wyszczególniać. A oglądałaś "A Hard Day's Night" z Beatlesami? Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re: The Beatles. 10.10.09, 10:44 Taak, ja słucham! Mam nawet ich parę płyt, ciocia mi przywiozła, bo sama kiedyś ich słuchała. Beatlesi... Lennon to był ktoś, Harris zresztą także, ale ja zawsze jakoś wolałam Paula. Kocham ich przede wszystkim za ten jedyny i niepowtarzalny w ich utworach rock psychodeliczny i progresywny. Oni byli mistrzami, a jeśli zna się ich tylko z popowych piosenek puszczanych w radiu, to współczuję... Ulubionymi piosenkami są A Day In The Life i klasyczna Lucy In The Sky With Diamonds Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: The Beatles 10.10.09, 15:04 cieszę się że jest tu dużo osób które są fankami Beatlesów. ; D ja jestem ich fanką już długi czas. on są najlepsi < 33 TB są naaj ; * Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 11.10.09, 17:06 Kurde aż miło patrzeć ;D Tyle fanek ;] The Beatles <333 Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: The Beatles. 11.10.09, 19:05 ja tez lubię. przez tatę, bo on jak byłam młodszą zawsze mi o nich opowiadał.. no i jakoś tak zaczęłam słuchać ;p i lubie sobie pośpiewać ich piosenki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 The Beatles 12.10.09, 08:45 Taak. Nie mogę sobie odmówic pośpiewania ich piosenek jak tylko je słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 14.10.09, 17:24 kurcze... zdziwiło mnie że można nie znać beatlesów ;[[ ehh... A wie ktoś może jaki utwór leci zawsze na początku audycji `The Beatles- dzieła prawie wszystkie` na trójce? Spodobał mi się ten utwór, ale jakoś go nie kojarzę ;] Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: The Beatles. 18.10.09, 11:51 nawet sobie tak nie żartuj, że ich nie znasz, bo to denne. nie oglądałam hard day's night, nie wiem skąd wziąć :<:<:< a ten utwór, który jest na początku audycji w trójce nazywa się 'paperback writer' Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: The Beatles. 18.10.09, 15:14 Dziękuję bardzo Żeby nie było ja też nie oglądałam ;<<< Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: The Beatles. 25.10.09, 15:02 czasami słucham. np teraz xdd Help i need somebody! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 :) 13.11.09, 17:29 Ja oglądałam "A Hard Day's Night" i muszę przyznać że film jest świetny! Beatlesi i angielski humor - to jest to . Śmiech od pierwszej minuty no a muzyka - klasa sama w sobie. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_97_ Re: The Beatles. 12.12.09, 20:18 ja słucham ich codziennie i nigdy bym się tego nie wyrzekła A który z Beatles'ów jest waszym ulubionym??? Odpowiedz Link Zgłoś
velocitygirl Re: The Beatles. 12.12.09, 20:21 lubię ich ,nie jakoś przesadnie ,ale lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: The Beatles. 13.12.09, 18:11 no ba , pewnie że słucham są przefantastyczni Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: The Beatles. 13.12.09, 18:04 Yesterday, matko jak ja to kocham ;o moja faza na nich zaczęła się od 'Help', jest mega *: Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: The Beatles. 13.12.09, 18:11 O taak , yesterday . *_* albo twist and shout . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: The Beatles. 13.12.09, 21:37 Szczerze to ich nie słucham. Znam tam może jedną piosenkę, ale szanuję. Dobrze mi się kojarzą Odpowiedz Link Zgłoś
mil3yyy Re: The Beatles. 13.12.09, 21:50 Nie słucham..ale mają talent.. Doceniam prawdziwe gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: The Beatles. 13.12.09, 21:54 Oczywiście, znam. Kto ich w końcu nie zna. Nie kojarzę tytułów, ale ostatnio na przykład na mtv2 leciała reklama gry The Beatles: Rockband , no i tam leciała w tle bardzo fajna piosenka. Także ogólnie chyba... moje klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: The Beatles. 14.12.09, 19:35 ja sobie zbieram na wszystkie albumy studyjne zremastowane w stereo *_* Chciałam się wybrać na koncert Paula w grudniu w Londynie, ale nie mam na tyle funduszy, poza tym musiałabym lecieć sama. Ulubione piosenki? Zdecydowanie ukochana to "I Want You (She's So Heavy)" nieśmiertelne partie gitarowe w wykonaniu Erica Claptona, mogłabym ich słuchać cały dzień. Cała płyta Abbey Road jest kapitalna, a jej zakończenie, czyli "The End" i "Her Majesty" świetnie podsumowują to wszystko, czego dokonali Beatlesi. Cudowny Kwartet z Liverpoolu to jeden z wielu powodów dla których chciałabym żyć w naćpanych latach 60 Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: The Beatles. 14.12.09, 19:40 Kocham ich. Przed ich poznaniem słuchałam jakiegoś gówna typu Miley Curcus, Jonas Brothers. Gdy ich usłyszałam od razy ich pokochałam. Od razy cała historia zespołu itp. Dzięki nim teraz słucham Led Zeppelin, Queen, Pink Floyd, Nirvana <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa The Beatles. 16.12.09, 14:01 Boże... Prawdziwa fanka Nirvany! ;D i jeszcze Beatlesów kocha xD Zaajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
grzej Re: The Beatles. 14.12.09, 19:48 The Beatles! Kocham ich muzykę. Była prawdziwa, a melodie i teksty utworów do tej pory mogą podnieść człowieka na duchu. Kiedyś przesłuchałam kilka ich piosenek, ale stwierdziłam, że ta muzyka nie jest dla mnie. Na szczęście z biegiem czasu mój gust muzyczny zmienił się diametralnie i The Beatles znajdują się w czołówce moich ulubionych zespołów. Można powiedzieć, że teraz są wszyscy zadowoleni, zwłaszcza mój tata, który od dziecka karmił mnie klasykami rocka. Ulubione utwory? Hello Goodbye; Lucy in the sky with diamonds; Obladi, oblada; Hepl!; Yellow Submarine. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: The Beatles. 14.12.09, 19:48 Czasem oni są fajni Wcześniej nawet nie słyszałam o tym zespole.. Przez Mam talent dopiero pokazał mi jaką mają fajną piosenke ;D// A tak propo wie ktoś jaką piosenkę grali ci faceci w mam talent chciałam poszukać patrze z dwieście piosenek .. Odpowiedz Link Zgłoś
grzej Re: The Beatles. 14.12.09, 20:12 Na castingach - o ile pamiętam - grali She Loves You, a na półfinale Twist and Shout (; Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: The Beatles. 14.12.09, 20:36 Ja słucham c; Najbardziej lubię 'she loves you' Btw lubię takie zespoły. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: The Beatles. 14.12.09, 22:09 Ja. Mój tata był ich fanem od wielu lat, i to on zaraził mnie wielką pasją do Beatlesów. Mam ich wielki plakat w pokoju a ich muzyka zapełnia mi połowę miejsca na iPodzie. Uważam, że byli jednym z najlepszych zespołów wszechczasów i odmienili życie wielu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: The Beatles. 15.12.09, 15:01 Do gwiazdeczka36: Na castingu grali "Eight Days a Week", a w półfinale "Twist and Shout" Do martusia_97_: Hmmm. Trudne pytanie. Powiem tak; uwielbiam ich jako kwartecik . Zarówno bez Georga, Paula, Johna czy Ringo to nie byliby CI sami Beatlesi . Różnili się nieco osobowościami, ale świetnie się uzupełniali. Podoba mi się w nich też to, że po rozstaniu mieli wiąż do siebie szacunek . Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: The Beatles. 15.12.09, 21:50 no właśnie, oni w czwórce byli najlepsi. ale mimo wszystko, najbardziej jakąś taką osobistą sympatią darzę lennona, te jego hippisowskie wstawki wszędzie były słodkie ;> w ogóle to dzięki tej 14- płytowej (tak, 14 jednak, nie 12) dyskografii znam ich nieporównywalnie lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. a właściwie, to dzięki cyklowi trójki. bo dowiedziałam się, jak wyglądała ich historia, jak powstawały niektóre piosenki i w jakich okolicznościach; byłam tego straszniestrasznie ciekawa kiedyś, a tu proszę- cykl metza na trójeczce. szkoda, że już został zakończony, ostatnia audycja była cudna. z drugiej strony dobrze, że jest postscriptum. Odpowiedz Link Zgłoś