dakota_ 20.09.09, 11:15 ja lubię obydwie , ale chyba bardziej ashley . dlaczego ? nie wiem , lubię jej muzykę i to , że .. nie robi sobie nagich zdjęć dla sławy . a wy ? proszę uzasadnienie ; DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 11:36 zdecydowanie Ashley . ;d dużo bardziej ją od zawsze lubiłam. ona dla mnie jest najlepsza. < 33 zresztą ty o tym wiesz. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 11:46 ashley . bardziej dojrzała i mądrzejsza . ; q o , i nie jest pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 11:53 Wolę Ashley. Dlaczego? Ma większy talent moim zdaniem. I umie go wykorzystać. Nagrała dwie świetne płyty i oprócz talentu wokalnego jest bardzo dobrą aktorką. Natomiast Vanessy nie lubię. Jeśli chodzi o grę aktorską, to widziałam ją tylko w "High School Musical" i nie podobała mi się. Grała sztucznie i było w tym za dużo słodkości. Może i umie śpiewać, ale piosenki ma beznadziejne i jej płyty się nie za dobrze sprzedają (a przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo). Van śpiewa niestety z playbacku. A ja zawsze na to patrzę, czy gwiazda śpiewa na żywo, czy nie, jest to dla mnie ważne. Sława Vanessy jest coraz mniejsza, jej płyty się nie sprzedają, o filmach z jej udziałem nie słychać, więc robi sobie nagie fotki, które "przypadkiem" wyciekają do internetu. Narobiła wokół siebie szumu, kilka dni było o niej głośno , a teraz znowu nic o niej nie słychać. Jaki jest więc wniosek? Taki, ze Vanessa to gwiazdka jednego sezonu (no może nie tak dosłownie, bo kilka lat była sławna dzięki "High School Musical"). Już za niedługo mało kto będzie o niej pamiętał. Natomiast Ashley, która była mniej sławna od Vanessy, jest teraz dużo slawniejsza, ma więcej fanów, jej nowy album to sukces, a kariery aktorskiej też można pozazdrościć. Do tego gwiazda ta śpiewa na żywo i nie było ani jednego skandalu z jej udziałem. Bardzo ją lubię, cieszę się, że tak dużo osiągnęła i życzę jej dalszych sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 12:49 lubię je obydwie, ale chyba troszeczkę bardziej ash. chociaż van tez lubię Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 13:04 ASHLEY Ona jest genialna...kocham jej muzykę Ashley is the best hehehehee Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 12:54 Ashley. Ładniej śpiewa. Wydaje sie być fajniejsza ;dd Nie jest przesłodzona, normalna. Vaneski nie trawię dlatego ;P Vanessa. Ładniejsza. Lepiej się ubiera. ale również. pusta. głupia. kiedyś przez nią ogłuchnę. robi sobie nagie foty. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 12:59 ASHLEY jest fajniejsza ma lepsza muze nie ma nagich fot wydaje sie być normalna nie jest taka sztuczna jak Vanessa Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 13:10 zgadzam się... ja też wolę Ash, gra bardzo dobrą muzę i wydaje się taka normalna........... no i nie robi sobie nagich fotek... dla mnie muzyka Vanessy to w sumie takie nic, i wgl. jej nie lubię za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 13:19 podobno zac kazał van zrobić sobie te foty . no to sorry , chyba mu sława uderzyła . z tego co wiem , to on twierdzi , że gdy van się rozbierze będzie o wiele bardziej sława . ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ ; x 20.09.09, 13:26 a ja już się nie wypowiadam, bo mi już palce odpadają od pisana na ich temat. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: ; x 20.09.09, 17:20 ale to z tym Zackiem to akurat plotka. ale spoko. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: ; x 20.09.09, 17:22 ja tam nie wiem , ale widziałam film jak się na ten temat wypowiadał .. i pisali o tym . moim zdaniem to kiepski sposób na sławę , ale coz .tak jest w hollywood ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: ; x 20.09.09, 17:24 o tych fotach van wszędzie trąbili . *.* ble, ble ,ble . w końcu niektórzy żyją właśnie z takich plot . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Ashley czy Vanessa ? 20.09.09, 19:14 ash...dlaego ze wydaje sie bardziej dojrzala Odpowiedz Link Zgłoś
aniarab97 Re: Ashley czy Vanessa ? 25.09.09, 18:49 Ja chyba bardziej Vanesse Podoba mi się jej styl ubierania się, ładnie śpiewa, jest ładna, i wogóle wydaje sie sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Ashley czy Vanessa ? 26.09.09, 00:25 Ashley jest sto razy lepsza *lepszy wokal *lepsza uroda *lepszy styl *lepszy człowiek *robi sobie fotki "W UBRANIACH" Vanessa *brak talentu *urody za grosz *ubiera się jak dz... *jest pusta *potrafi do zdjęc wypinac swój tylek i szczerzyc tą oblesną gębę!! Ashley - extra Van - głupia ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Ashley czy Vanessa ? 26.09.09, 12:25 Ashley Ponieważ: (moim zdaniem) - lepiej śpiewa - jest ładniejsza - lepiej się ubiera - nie robi sobie nagich fot - i w ogole jest sympatyczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Ashley czy Vanessa ? 26.09.09, 18:15 ashley, za muzykę, styl, za to ze umie sie ubrać... Odpowiedz Link Zgłoś