kicca 20.09.09, 17:20 Hej, urodziny mojego chłopaka się zbliżają, a ja nie mam zupełnie pomysłu co by mu tu kupić :o . Co wy dawałyście swoim chłopcom ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Prezent dla chłopaka. 20.09.09, 17:25 płytę. perfumy, krawaty, bokserki a fe. Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: Prezent dla chłopaka. 20.09.09, 17:26 jane_ napisał(a): > perfumy, krawaty, bokserki a fe. a czemu bokserki? można od razu stringi Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Prezent dla chłopaka. 20.09.09, 17:27 jak chcesz skazać na taki żywot swojego chłopaka, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Prezent dla chłopaka. 20.09.09, 18:42 eee bokserki to sie daje koledze...ktorego nie traktuje sie powaznie... a chlopakowi to trzeba dac cos od serca... zastanow sie co lubi...czym sie interesuje...a napewno znajdziesz TĄ rzecz powodzenia x) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.z.poznania prezent dla chlopaka 21.09.09, 18:34 jego urodziny to tez Twoje swieto to fajna okazja do spedzenia czasu razem. moze pojdziecie razem na gokarty? www.wyjatkowyprezent.pl/jazda-gokarty-2osoby ja w ogole mam ostatnio zajawke na prezenty z tego z serwisu, kupuje tam prezenty znajomym i robie liste zyczen dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Prezent dla chłopaka. 21.09.09, 18:41 ja nie mam chlopaka i nie mam problemu .... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ..... ; > 21.09.09, 18:45 nie wiem, nigdy nie miałam chłopaka ; 3 nie umiem trafiać . zapraszam dziś na czat, za 15 minut, godzina 19, wielki powrót założycielki czatu < 3 miqula zaprasza . Odpowiedz Link Zgłoś
kicca Re: Prezent dla chłopaka. 23.09.09, 19:30 Yo, już wymyśliłam ;]. Kupię mu naszywkę Chelsea London na plecak ;d, spodoba mu się . Odpowiedz Link Zgłoś