lololxdd 04.10.09, 20:28 Hej! Mam do napisania opowiadanie z angielskiego, ale w ogóle nie mam na nie pomysłu... Musze napisać coś w stylu zgubienia się w lesie i przeżycia jakiejś 'przygody'.... Musi byc ten tzw. punkt kulminacyjny Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honey__ Re: Opowiadanie 04.10.09, 20:49 najpierw po polsku napisz, później przetłumacz. a która klasa? Odpowiedz Link Zgłoś
lololxdd Re: Opowiadanie 04.10.09, 20:51 3, ale mi chodzi tylko o pomysł ;D bo myśle i myśle i nie moge wymyśleć nic ;D jak bede miala pomysł to reszta pójdzie gładko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Opowiadanie 04.10.09, 20:54 endend, ja bym napisała, że zgubiłam się w lesie i półkrólik - półczłowiek mi pomógł, ale okazał się zdrajcą, bo współpracował z armią zmutowanych owiec, które po ciężkiej walce z tobą cię zjadły . ; * ale to ja . ew. proponuję coś typu. zgubiłam się w lesie, była noc, słyszałam śpiew, spotkałam jaskinię, a pod nią tajemne wejście gdzie śpiewał cudowny chłopak... XD Odpowiedz Link Zgłoś