Dodaj do ulubionych

Pozwierzajmy się xdd

12.10.09, 17:35
Dobra, więc tu piszemy wszystkie dotychczasowe problemy w szkole. smile
No bo chyba każdy je ma...
Pochwalcie się ocenami, jaką macie szkołę, ulubiony przedmiot, a także
piszcie( jeśli chcecie, ja nie zmuszam) o problemach w domku... ;DD

A jeśli taki temat był to sorry... xdd

piwobig_grinwink
Obserwuj wątek
    • elisss92 Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:46
      Szkoła średnio. Jak nie przejdę z matmy (idzie mi żalowo ;/) to nie powtarzam 2.
      klasy tylko spadam do zawodówki. uncertain
      No do LO chodzę. Na bio-geo. Ulu przedmiot? niemiecki, polski, biologia i
      geografia wink

A o domowych problemach mówić nie będę, bo kogo to obchodzi ;]
      • mickeymouse Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:48
        Ktoś jeszcze ma ochotę na zwierzanie ?
        xddshockshockshockshock
      • buntowniczkaxd Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:50
        szkoła -> żaal. x dd
        tylko na przerwach jest fajnie. big_grinbig_grin
        noi na informatyce caaaaaaaały czas przy necie siedzimy. big_grin
        a babka se coś pisze. x dd
        jutro apeeel uncertain
        nudaa.! ;dd `
        • buntowniczkaxd Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:50
          ale środa wolnaaaaa .! ` big_grin
          • mickeymouse Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:53
            Zajefajnie macie wolna środa...
            A my musimy iść !!
            A to pech xdd
            Mam dość szkoły !. crying(cry
            • bella12 Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 20:31
              ehhh. jeśli chodzi o szkołe totalna masakraa.. Ogólnie to załamka z matmyconfused
              Teraz przedemną 1 gim tak wiec trzeba sie trochę przyłożyć do nauki, zeby jakos
              swiadectwo wygladało i zeby mnie przyjeli do jakiegos gim( z góry mówie,że rejonówkaa
              odpada)tongue_out
              .,.,., ten cały test po 6 klasie mnie przeraza( nie wiem jak go napisze znajac mnie nie
              pojdzie zbyt dobrze)sad
            • darkshine... Re: Pozwierzajmy się xdd 27.11.09, 19:22
              fajny wątek mickeymouse wink niestety, nie ospiszę, bo nie mam za dużo czasuuncertain
          • 14ashley14 Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:53
            widzę, że nikt nie pisze o problemach w domku. ; p

tak więc średnio mi idzie z majmy i przyrody, a reszta może być...no ja będę musiała jakieś
            bzdety mówić przy całej szkole -,-

i przedchwilą byłam po słodycze dla nauczycieli. xD
            • mickeymouse Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 17:56
              Powiedzcie mi jaki mam avatar bo ja sobie zmieniłam a na forum mam stary...
              O co kaman??
              xddsuspicioussuspicioussciana
              • mickeymouse Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 18:10
                No piszcie dalej ja przecież nie gryzę...!
                <chyba> <na bank>
                xdd
                Jaki mam avcio ??
                Aha.! I wbijaĆĆ do pOOrofilka. smile
                • zelkusia Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 19:44
                  Moim najlepszym przedmiotem jest w-f kocham poprostu sporty nie wszystkie ale ok smile
                  plastyka, technika i angielski jest super ,ale najgorszym przedmiotem jest matma
                  facetka nas tak torturuje ciągle wzywa rodziców za byle co..bierze do tablicy w
                  każdym bądź razie każdy się stresuje nawet ja na początku byłam na luzie ale
                  teraz ..uncertainocen z tego przedmiotu nie mam złych: dwie 5 ze sprawdzianu 3,5,5,3 z
                  kartkówek
                  I nie za bardzo kumam fize..jest jakby z kosmosu
                  w domu w porządku narazie mam pakt z rodzicamismirk
              • panna_efron_x33 Re: Pozwierzajmy się xdd 12.10.09, 19:49
                avril lavinge na białym tle
        • hellokiciara Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 17:54
          Szkoła -Ee Zwaleniee w tym roku beznadzieja ;p Cały czas ktoś się czepia i wgl
          od niemca nauczycielka to masakra -_-" Aż strach o niej mowic ; D . Eh Przerwy
          są zajebiste , kiedy są chłopacy tacy spoko ,a nie lamusy w oklularchach noi
          moje Girl ; D też fajnie sie z nimi spędza ten czas ... ;] . Co ja tu bęe
          mowić o Budzie ;p ! . W domu, aj nie zbyt .. xDuncertain
      • ann19192 ..... 12.10.09, 21:06
        problem jest pelno big_grin
        nie rozmumiem chemi, fizyki, matmy i niemieckiego tongue_out
        a oceny nie sa za dobre jak narazie no ale trudno smile
        ulubiony przedmiot to angielksi i plastyka smile

no w srode przynajmniej wolne big_grin tongue_out
        • ann19192 Re 12.10.09, 21:14
          harry potter tez swietna big_grin
          • pati8989 Re: Re 13.10.09, 17:37
            u nas w klasie na plastyce zaczełam się wściekać z koleżanką , i jeszcze
            dołączył do nas kolega leper < ksywa > no i my mu zabrałyśmy piórnik i tak
            zaczeliśmy piszczeć na całą klase , ale pani nas nie słuchała bo ona oceniała ,
            no i przyszedł maciek żeby pani mu oceniła prace , i zobaczył że leper nie może
            sobie dać rady , jak zabrał piórnik , jak walnął angelike po głowie to ona się
            aż rozryczała, poszła poskarżyć pani , ale pani nie słyszała bo oceniała , na
            drugi dzień przyszłyśmy do szkoły i gdy miał być polski , znów zaczełyśmy się
            wydzierać , i on chciał do nas dołączyć jak walnął angelike , znowu się
            poplakała , powiedziała pani , i maciek przepraszał przed całą klasą , i ona nie
            chciała mu wybaczyć , no i wkońcu maciek się wkurzył i powiedział że jej
            przyniesie kolczyki jak mu wybaczy . no to angelice nie chciało się już go
            słuchać to mu wybaczyła , a dzisiaj jej dał kolczyki takie my były zdziwone , ;-d
            a jakie ładne jej dał big_grin
            • leaveme_ Re: Re 13.10.09, 17:42
              Ide w sobote na wesele i jest mi bardzo źle bo nie mam sukienki ! ; xxx
            • szysza_xd Re: Re 13.10.09, 17:43
              U mnie w szkole do dupy, nudne to zycie ;/
            • mickeymouse Re: Re 14.10.09, 20:17
              pati8989 niezła historia ;DD
              Ktoś jeszcze coś napisze pochwali się ??winkwinkwink
        • mileyka xDDD 27.10.09, 19:29
          mój głowny problem to taki że nie rozumiem matmy, chemii i fizy . ;p
          ale lubię anglika, biologię, wf i historię ;DDD ahh i polski nawet . ;p
          poza tym ocenki są nienajgorszee xdd
      • martf Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 22:05
        Mi w szkole idzie no ... ok ale rok temu było lepiej.
        A ogólnie teraz mało co chodze od szkoły bo zwyczjnie i sie nie chce ... nie
        mam siły uczyć się ... nie umiem się przestawić na szkolny tryb i chodze w
        kratkę . Nauczycielka od wos-u myśli , że unikam jej lekcji ... a ja staram sie
        unikać każdej lekcji tak naprawdę....
        A więcsciana mi jest troche ciężko crying
    • samotnymotyl Re: Pozwierzajmy się xdd 14.10.09, 20:50
      sadja mam doła bo nie chce mi się uczyc..
      • oolluussiiaa96 Re: Pozwierzajmy się xdd 15.10.09, 21:40
        mi tez sie nie chce uczyc....

jak ja bym chciala znow 6 klase <marzenie> crying
        • mickeymouse Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 17:38
          Też bym chciała być z powrotem w 6 klasie...
          Dzisiaj np. dostałam pałę z fizy...
          Ja tego wogóle nie kapuje !!!
          xdd
        • paramore.x33 6 klasa 28.10.09, 19:46
          taa. ja jestem w szóstej klasie, i wolałabym ten etap życia szybko ominąć. Mam już dość
          mojej podstawówki. Chociaż są momenty dla których warto w niej zostac.. w końcu tyler
          lat z jedna klasa.. to juz cos.. a z ponad połowa znam się od 8 lat ;d ok 12 mieszka
          mniee big_grin
    • rosalie Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 17:45
      nie.!nie.!nie.!

dziękuję za uwagę.
      lepiej mi. ;d

dzisiaj mi naprawdę odbija,
      i same odpały mam ;q
      ale jak coś, coś
      to napiszę tutaj. xD big_grin
    • 300flowers Haha, dobre xDD 16.10.09, 18:15
      Więc tak...
      Chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Nienawidzę matematyki, dostałam dziś pałe z
      kartkówki xDDD
      Aaa, nie trawię też gegry, ale z pracy klasowej wczoraj dostałam piątke (;
      We wtorek mam sprawdzian z historii i kompletnie nic nie łapie ;D Ale cóż,
      sobota i niedziela trzeba się uczyć. -,-

W dom
      W domu jest dobrze (;
    • samotnymotyl Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 18:20
      Dostałam 6 za sprawdzian z Balladyny
      i się bardzooo cieszę ! smilesmile
      i wraca dzisiaj moja siostra smile ! serce
    • vani74_13 xd 16.10.09, 18:31
      ojj xd
      2 gim ;D
      najgorsze przedmioty: chemia, matma, fiza xd
      najlepsze: angol, polak ;d

oceny jak na razie dobre ;]

moje naj nie chodza juz do mojej sql ;[
      wyprowadzily sie ;[
      problemy z chlopakiem ;[
      itd. xd

• michaelmontana Re: xd 16.10.09, 20:19
        Uwzięła się na mnie babka od angola

Pyta mnie 3
        Poszedł po mnie chłopak powiedział połowę z tego co ja powiedziałem 5 -

Zadanie
        dała mi 3
        mój kolega ten sam poszedł ...a ona:<br />
        Powinno być 3 ale nie wpisze ci jak chcesz napisz jeszcze raz
    • beautiful_ Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 20:34
      Ostatnio cienko mi z matmą idzie a już chodzę na korepetycje ;/ Nie znoszę
      matmy bo nasz pan jest jaki nie halo wgl do bani tłumaczy.
      Mój ulubiony przedmiot to w-f chyba jedyny przedmiot z którego nie mam ani
      jednej jedynki ^^ (nie żebym wgl. miała ich dużo) Doobra ale się rozpisałam.xD
      Fajny temacik, Pozdrawiam.!
      • sweetxrabbit Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 19:32
        Szkoła na razie ok.(o dziwo !)
        Tylko przyra ciagle nauka...uncertain
        A tak to spoko jest polski i wf..xDbig_grin
    • kitty Re: Pozwierzajmy się xdd 16.10.09, 21:17
      Mi fiza nie idzie. A z kompetencyjnych po gimnazjum miałam najlepszy wynik z
      klasy ( i jedenz lepszych nawet na profilu mat-fiz). Z tego powodu chciałam się
      przenieść z humana na mat-fiz bo kocham matmę, ale złapałam dwa laczki bo się
      nie nauczyłam, więc zrezygnowałamcrying liceum jest straszne pod względem nauki, ale
      najlepsze pod względem towarzyskimxD
      • quennsberry Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 19:08
        Pała, dwója i piątka... Dziś ;DD

A jutro zebranie... crying(
        • lolcia66 Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 19:29
          Nie czytajcie tego... Nie ciekawe ;P ale czuje, że muszę się pozwierzać big_grin No to
          tak. Moja przyj. powiedziała mi pewien sekret a 2 przyj. nie powiedziała iż bała
          się że źle zareaguje gdyż jak ja mówiłam o tym tej przyj. to ona się ze mnie
          śmiała. Więc ta przyj. która miała ten sekret nie powiedziała jej tylko mi.
          Potem tamta przyj. zapytała mnie o co chodzi i ja się zapytałąm 2 przyj. czy
          mogę jej powiedzieć ona powiedziała że tak i jej powiedziałam. No to Jak jej
          powiedziałam, to ona się wściekła że jej wcześniej nie powiedziałyśmy że niby
          została 'odrzucona' I żeby się zemścić krzyknęła na całą ulicę ten sekret. A jak
          potem napisałyśmy że źle zrobiła to zaczęła się kłótnia ponieważ ona powiedziała
          (ta co się zemściła) iż to nie jest tylko jej wina że to nasza wina bo jej nie
          powiedziałyśmy tej tajemnicy. I wyszło na to że to wszystko nasza wina !! Och no
          już tongue_out
          • lolcia66 Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 19:38
            Hehe a co do szkoły to... w 1 kl. miałam 5.21 zaczyna się rok szkolny a ja już
            łapie 2 crying dwie 2 w jeden dzień sad Z fizyki i z historii sad przynajmniej z
            Fizyki poprawiłam na 6 no ale ta 2 cał czas bd brana pod uwagę a z hist. nie da
            się poprawić. Więc marnie. Polskiego się boję gdyż mamy inną panią i ona dziwna
            jest i surowo ocenia sad z geo. też źle 3 dostałam ostatnio ze spr. tylko że pan
            dał za mało czasu ale ona uważa że dał w sam raz ! Z tech masakra !! Jak dobrze
            że za rok już jej nie bd. Ta baba to mnie przeraża. Z WF dostałam 4 dla mnie to
            załamka ponieważ liczyłam na 6 na koniec. Masakra !!
            • carolin Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 20:12
              Więc tak. Jestem teraz w 1 klasie gimnazjum. Trochę lepiej teraz zaczełam się
              uczyć xd Jestem z tego powodu zadowolona ;D Ale ostatnio pani od fizyki kazała
              wyciągnąc karteczki ;/ No i nie byłam zbyt dobrze nauczona bo dzień przed
              mieliśmy wycieczkę ;/ I oczywiście 3.! Nie jestem taką mierną oceną zadowolona
              jak na moje możliwości;/ Co do ulub.przedmiotów to..Polski,angol i biola.
              Najgorszy.? ;/ Grrr..gegra,fizyka(tak jak wy nie kumam;/),matma.!! ;/ baba się
              na mnie uwzieła .!! A tym bardziej z gegry.! Reszta przedmiotów nawet może być.!
              A jeszcze ta technika;/ Jeju te głupie origami.!! Uff widzę,że się rozpisałam.
              Bye ;**kisskiss
      • crej_zii Re: Pozwierzajmy się xdd 27.11.09, 19:06
        taaa ...
        mi matma nie idzie kompletnie !
        za to , idzie mi niemiec i anglik , no i polak ...
        angry
        • zu.charch Szkoła? beznadziejnie! 27.11.09, 19:15
          oceny w szkole mam beznadziejne, a jestem w 2 gim! jestem w jednej z lepszych szkół w
          Warszawie i ledwo wyciągam na 3 z niektórych przedmiotów, np. geo, wos, historia.
          jeszcze nie skończył sie pierwszy semestr, a ja mam już cztery PAŁY (jednostkowe)!
          rodzice zagrozili mi, że jeżeli nie podciągne się z ocenami , to mnie przeniosą do innej
          szkoły uncertain
    • bill1901@wp.pl Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 20:11
      No to tak:
      Moja wychowawczyni (a zarazem baba z polaka)jest do bani ale jak coś powie to szczęka opada np:dziś była kartkówka z liczebnika i zaimków czy coś i gdy młody(ksywa) zaniósł jej kartkę ale nie w rozmiarze A5 tylko A7 to zaczęła się go czepiać i jak młody się wytłumaczyć chciał to baba do niego:a idź bo śmierdzisz papierosami! Na co młody podniesionym głosem:Ta i co jeszcze? Albo innym razem nazwała Mateusza(młodego) "buszmen" potem jeszcze od Sandi padło "tarzan" i cała klasa ryczy ze śmiechu a Knapikowa(od jej nazwiska:Knapik) całe czerwona ze złości. I w ogóle to jest strasznie niezorganizowana .
      Albo przyroda to też jest okropna . Baba ciągle kogoś za drzwi wysyła.
      A taka matma. Po jaką ciężką cholerę mi znać cechy podzielności liczb?Albo wiedzieć jak rozróżnić liczby pierwsze i liczby złożone?Nie mam zamiaru w przyszłości wybierać zawodu do którego będzie mi to potrzebne.
      O nauczycielach to tyle. Teraz Czas na budynek szkoły:
      Podstawowa zasada to:NIE WCHODŹ DO KIBLA bo zwrócisz śniadanie.
      A ściany są koloru...wymiocin.
      A pielęgniarka:
      Jeśli boli cię głowa,brzuch czy coś w tym stylu za żadne skarby nie idź do niej bo ona tylko ci jakiś syropek truskawkowy wciśnie i to wszystko co zrobi.
      To dopiero początek,więc na tym zakończę bo bym musiała siedzieć przed kompem cały miesiąc.
      Tak ogólnie to nienawidzę tej dziury i mam nadzieje ze nikt nie ma takiej szkoły i takich nauczycieli jak ja mam.
      Sorry że tak zanudzam ale musiałam to powiedzieć/napisać.
      Pozdrawiam wszystkichwink
      • nikt. Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 21:50
        źle z matmy.
        mam jakieś 3 czy 4 dwóje.
        rodzice nie wiedzą, to jest najgorsze.
        moja siostra ma pękniętą kość w nodze, i dodatkowo mnie wkurza, ale mstrasznie jej współczuje.
        w domu teoretycznie mam karę na komputer, za 1 z matmy, z pracy klasowej, ale dzisiaj mama mi wlączyła za 5 z historii.
        mamy lekkie problemy z kasą, bo tata musiał zapłacił grubo ponad 800 zł za mieszkanie, dlatego żadnych ciuchów w tym miesiącu.
        na urodziny dostałąm jedynie koszulę za 99 zł..
    • miley112 Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 21:54
      ` za długo by wymieniać.
    • muszelka Re: Pozwierzajmy się xdd 26.10.09, 22:20
      hah . siedzę drugą godzinę na kompie ,muszę sie uczyc z polaka i z fizyki a,le mi sie nie
      chce `` x qq czasami takeigo lenia dostaję maskara .

w domu wałaśnie pzred chwilą właśnie kłótnia zakończyła się ugodą . trudne jest życie z
      rodzicami . piwo pozdrawiam . xd
      • carolin Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 14:39
        Heej. Dzisiaj moja baba od matmy wróciła ;/ Żal. Mieliśmy z taką młodą
        laską,która nic nie zadawała. A teraz to znowu się zacznie ;/ Ale cóż takie jest
        życie. Dzisiaj pisałam sprawdzian z historii;/ Boże jaki głupi .!! Na jutro
        muszę się trochę pouczyć z angola,ale na szczęście umiem to tylko sb przypomnę
        xd Najlepszy był polski xd Buaaahahaha. Mieliśmy jakieś imiesłowy
        przymiotnikowy i przysłówkowy więc mój kolega dał przykład : podniecenie xd
        Haha. Dobra ja lecę bo widzę,że już za dużo tego ;PP Bye ;**kisskiss
    • zigii Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 17:43
      lansujmy się xdd

idę wąchać ser ;c
    • panna_efron_x33 Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 18:03
      mam 16 jedynekindifferent

i jest świetnie ;p
      • nikt. Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 19:05
        boże święty, panno_efron_x33, poważnie ? ja juz bym dawno nie żyła, na twoim miejscu.
        w któej jesteś klasie ?
        ja narazie mam 2 jedynki, z maty i polskiego.
        z maty mam jakieś 3 czy 4 dwóje, to jest najgorsze.
        a w przyszłym tygodniu wywiadówka..
        a rodzice nie wiedzą o tych dwójach.. pięknie. długo nie pożyję.
        znowu mi zabiorą komórkę, nie będę miała komputera, aż się nie poprawię. cudnie.
    • samotnymotyl Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 19:22
      jestem wkurzano na panią od matmy ! sad sad
      i jeszcze kocham pewnego chłopaka
      a to jest mój były... sad
      i olewa mnie totalnie !
      masakra ! sad
      • shili Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 21:37
        O lol...nie chce mi się jutro do szkoły. Środa to najgorszy dzień w tygodniu dla
        mnie i jeszcze jutro mam dwugodzinny test z polskiego, kartkówkę z matmy,
        kartkówkę z gegry i pewnie z angola ;c confused sama radość confused no i jeszcze 9 lekcji
        uncertain Nie wiem jak ja to przeżyję shock.
        • zmierzchoomania Re: Pozwierzajmy się xdd 27.10.09, 21:54
          bla bla bla .
          nie będe nikogo zasypywać swoimi problemami.
          kto by chciał je czytać ? xd
          ludzie mają lepsze rzeczy do roboty .
          zresztą, nie lubię się zwierzać ...

uuu aaa . coś dziś krytyczna jestem . normalka x/
          sciana
          • carolin Re: Pozwierzajmy się xdd 28.10.09, 19:13
            Mój najgorszy dzień to czwartek.! Jak sb pomyślę o nim to załamka.! Po prostu
            mam tego dość. Jutro mam spr z anglika,z gegry baba pewnie bd pytać albo
            kartkówa ;/ Na dodatek mam pałę z gegry,tróję z fizyki i 2 tróję z historii ;/
            Masakra. A w następnym tygodniu jest wywiadówka ;/ scianascianasciana
    • be_my_dream_xde historia bleeeee 28.10.09, 19:25
      nie nawidze historii..!!
      to jest jakis koszmar a ta rudowlosa babka tak nas kurde katuje ze masakra..!!
      jest taka typowa szkolna kosa z ktora ciezko jest sie dogadac..no chyba ze jestes pupilkiem
      jej..
      jak to moja kol dzisiaj powiedziala na religii..
      "to jest jakieś fatum ono nie powinno istniec..!!" ;DD
      w sumie to nic dodac nic ujac..xd
      • oleska940 Extra 28.10.09, 19:32
        Ja to mam wyjebane na szkołę ....niewiem jak zdam to zdam....na lekcjach mam same fazy
        ....a w domu to u mnie git tylko mama do nauki goni
        • nessia Nawet nawet:P 28.10.09, 19:43
          W szkole to masakra mam problemy z prawie wszystkich przedmiotów oprucz infy i w-ftongue_out
          A w domu to nic oprucz tego że rodzice sie rozwodząsad
      • czekoladowa_xdd Re: Matma ist coool! xDDD 28.10.09, 19:34
        W szkole spoko, na razie tylko 2 jedynki. ^^
        Ej a co wy mówicie, że matma do kitu?!
        Jest to jeden z lepszych przedmiotów. xDD
        i jeszcze niemiecki. ^^
        Reszta ujdzie w tłumie.
        Ale najlepsze są przerwy, to chyba każdy powie! xDDDDbig_grin
        I dni wolne od szkoły! Cud miód i orzeszki! ^^
        • mickeymouse Re: Matma ist coool! xDDD 27.11.09, 17:52
          Zazdroszczę ja mam już 5 jedynek... ;]
          Matka mnie zabije po zebraniu xD
          Ale dobre oceny też mam.
          Np. 5 i 4 z niektórych przedmiotów wink)
          • molinka Re: Matma ist coool! xDDD 27.11.09, 18:59
            Matma ISN'T cool !!!!
    • avrilka_lavigne No więęęccccc 27.11.09, 19:21
      W szkole to nawet dobrze [mam dobrą passę] ;P A co do przedmiotu to Matma jest do
      D..., osobiście wolę his i pol
    • annie1996 Historia to jakaś masakra 27.11.09, 19:34
      Chodzę do 1gim. tongue_out
      O matko jak ja nienawidzę historii!!!!!
      Normalnie jakaś masakra! angry
      Babka się na mnie uwzięła!!!!!
      Co lekcje mnie pyta i mówi '''Znowu nie dokońca przemyślałaś swoją wypowiedź siadaj
      trója.''
      O kurczę jak ja jej nie lubię potrafię na 5 a dostaje 3 no nie to się musiało kiedyś
      skończyć!!!
      Więc kiedyś jej wygarnęłam, że jest niesprawiedliwa, ponieważ źle nas ocenia itp.
      No i od tamtej pory dała mi spokój teraz ja mnie głowa boli czy coś to chce mnie zwolnic z
      lekcji do domusurprised Chora jest???!!!!Ale czasem to mi się podoba gdy mamy jakiś
      sprawdzian wink

A najbardziej lubię matmę normalnie ją kochamserce tongue_out
      • szysza_xd Re: Historia to jakaś masakra 27.11.09, 19:41
        Ja też chodzę do 1 gim ;]]
        Ale wkurza mnie babka od polaka- dyra ;//
        Wymagająca jak jasna cholera..
        Moja koleżanka stwierdziła ostatnio, że nie jestem zbyt towarzyska
        Przejęłam sie tym na serio, dziwne wiem xD
        • colorful Re: Historia to jakaś masakra 27.11.09, 20:01
          OOoO. U mnie to nawet nie tak źle. Ale dzisiaj to załamka... z geografii chyba 1
          dostanę za kartkówkę uncertain koszmar..!
          Nie mam żadnej pały. big_grin
          Ale z 5 dwój^^
          Kłopoty z koleżankami.. Troszkę.. indifferent
          • duuumi colorful . 27.11.09, 20:27
            kłopoty z kolezankami - cos o tym wiem, tez je troche mam .
            w sql dobrze nawet.
            w domku tez . ; p
            • mickeymouse Re: colorful . 28.11.09, 15:26

Chłopak do niej powiedział brzydko a ona sie nie obraziła !!!
              Nasza nauczycielka jest git !!!
              Od matmy ;DD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka