olive Łączmy się. 07.11.09, 11:03 Grafikowa_, łączmy się. Nie wiedziałam, że ktoś oprócz mnie siedzi w grafice. Prace dosyć ciekawe, ale zastosowałabym inne koloryzacje. Tak ciekawości, w czym tworzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.e Re: Łączmy się. Jakie programy? 10.12.09, 00:03 Cześć! Ja też interesuje się grafiką i chciałabym iśc w tym kierunku ale tworze tylko na picasa 3 i photoscape. Nie jestem w tym tak dobra jak grafikowa_ ale próbuje działać więc jakich programów Wy używacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 07.11.09, 11:15 Bawiłam się w to kiedyś i też w Photoshopie. Ale po jakimś czasie znudziło mi się, pokasowałam blogi, ale... czasami sobie robię z nudów tapetki ;P. I świetne prace, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 07.11.09, 13:52 jesteś niesamowita ! : d tworzysz te prace i są genialne ! Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Tworzę profesjonalną grafikę. do Carlain ! 07.11.09, 15:29 carlain, czy zamawiałaś coś? i czy to zamówienie zostało zrealizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ przeprosiny. 28.11.09, 21:17 przepraszam Was że nie zrobiłam zamówień. niestety nie mam na to czasu, 1 gimnazjum. muszę poprawiać parę przedmiotów, i nie jest łatwo. więc sorry, ale chyba nie zrobię ich. jak co to jeszcze napiszę. a co do olive. to tworzę w Adobe Photoshop, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ wszytkie zamówienia będą niedługo w tym wątku! 29.11.09, 01:48 tak jak w tytule. przepraszam Was za tą nieobecność w tym wątku. za około tydzień powinny być wszystkie prace. jeszcze raz przepraszam. wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: wszytkie zamówienia będą niedługo w tym wątku 29.11.09, 08:10 już kiedyś mówiłam , photoshop to najłatwiejszy z programów do wykonywania grafiki . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: wszytkie zamówienia będą niedługo w tym wątku 29.11.09, 11:24 Jejj..Fantastyczne pracee..!! Jesteś Świetnaa ;D Też kiedyś zajmowałam sie grafiką komputerową.Ale juz ponad rok temu przestałam to robić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
seline_ Re: wszytkie zamówienia będą niedługo w tym wątku 29.11.09, 11:43 Oo. bardzo, bardzo ładne ;] też tworzę grafikę. xd a w PFS czy PS? bo ja PFS i jest boskii xd dam też kilka swoich prac : klik klik klik mam też bloga: smokeyout.blog.onet.pl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lilith :) 29.11.09, 11:37 chciałabym zamówić jakiś fajny szablon nie wiem konkretnie czego chcę także masz pole do popisu xD jedyne co jestem pewna to chcę, żeby była oddzielna kolumna na linki i inne pierdułki no i raczej wąski i nie za jasny P.S. taki szablon na pamiętnik z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rozalyne Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 29.11.09, 11:38 Szczerze mówiąc po pięciu latach tworzenia grafiki powinnaś się zdecydowanie więcej nauczyć. Twoje prace do mnie zbytnio nie przemawiają. Za dużo pakujesz tekstur, gradientów i brushy. Jedynie ostatnia w miarę, w miarę ma swój urok. A w grafice o to chodzi, żeby w prosty sposób zrobić coś zadziwiającego. To że nałożysz 200 tekstur na jedną pracę nie czyni z ciebie prawdziwego grafika. Są jeszcze różne rodzaje grafik, o których zapewne nie masz pojęcia. Wybacz jeżeli cię uraziłam, ale wystawiłaś swoje prace na stronie internetowej i musisz się liczyć, że komuś twoja praca się nie spodoba i ją skrytykuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 29.11.09, 11:42 mogę ikonkę z Hajlii i z Bimberkiem? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 29.11.09, 12:02 Więc, skoro sama się moja droga reklamujesz, poproszę Cię o wykonanie nagłówka na bloga z christianem chavezem. (chciałabym, aby widniał na nim napis abismo-de-suenos-irreales) Odpowiedz Link Zgłoś
sorridere_ Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 29.11.09, 15:44 to ja proszę avek z wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ zamówienia!!!! 05.12.09, 20:13 a więc, przepraszam za to, że nie oddałam prac. miałam dużo pracy w szkole, nawet dla siebie nie miałam czasu. rozalyne - nie uraziło mnie to, umiem przyjmować krytykę. wiem że nie jestem świetną graficzką, nawet dobrą. ale dałam taki wątek dla tych, którzy nie potrafią, a czegoś potrzebują. dzieki za krytykę, to pomaga. no i zacznę od ladyblue ; madziusia94 ; ketrin ; miley_cyrus45 ; natimiley ; za niedługo dam resztę ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
p0ppy_xd Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 05.12.09, 20:31 nawet ładne prace. też kiedyś zajmowałam sie grafiką przez ponad 3 lata ale już o 2 lat nie robię prac w Ap wiec prawie wszystko zapomniałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ zamówienia! 08.12.09, 17:53 kolejne zamówienia ; eska ; hermiona13 ; sophie_sunshine ; pariska65 ; tylko nagłówek bo nie podałaś adresu bloga, a to ważne. winia ; devilish_ ; na razie tyle ;D za niedługo dam resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: zamówienia! 08.12.09, 18:59 prace świetne. bardzo mi się podobają ; ) tylko czekam jeszcze na moją... Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: zamówienia! 09.12.09, 23:26 sorki, oxygeniumoflife ale ten link mi nie działa. ;/ daj go jeszcze raz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Prooszę ! 17.12.09, 09:46 Please ! Zrobisz mi taki szablon najlepiej z kilkoma gwiazdami typu ; ash Tisdale , Selena Gomez , Heyley Williams , Miley Cyrus czy jakimiś innymi bo zakładam nowego bloga o gwiazdach i jest mi taki szablon koneicznie potrzebny , a ty naprawde jesteś w tym świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 10.12.09, 07:02 też lubię hayley williams ^^ super Ci to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 13.12.09, 21:52 hej . mam nadzieję , że robisz jeszcze zamówienia . bo chciałam zamówić nagłówek z Shakirą z napisem Loba.blog.onet.pl ps. robisz wspaniałą grafikę ! twoje prace są extraa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 17.12.09, 13:32 wOw.! niezleee. ja chce takie z Robertem Pattinsonem i Kristen Stewart. moje gg to 11407358 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ;] zamówię na blogu . 17.12.09, 13:39 woooow. ! zamówię bo mam też bloga z onetu ; -d Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja do autorki tego wątku...... 17.12.09, 13:42 Czemu usnęłaś bloga ? ; c łee no chciałam coś zamówić... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 17.12.09, 13:41 Wow! cudoowne ! xdd jeszcze poproszę ze 2 z Lauren Cyrus i 1 z Lexi Cyrus ;*, są śliczne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczkowa_ zamówienie!!!!!!!! 17.12.09, 13:49 zamawiam nagłówek z Seleną Gomez ale nie rób napisu Selena Gomez. Zrób napis "Kim" . ;-d jeśli możesz. xdd bo mam opowiadanie z wizerunkiem Seleny ale nie ma tak na imię xd jeśli możesz to w zimowych barwach. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ do lady_paja i wszystkich! 17.12.09, 22:04 lady_paja - nie usunęłam bloga ;D my-rockblog.blog.onet.pl/ a do wszystkich- ja wszystkim zrobię, co zamówili. Tylko że teraz trzeba sie poprawiać i wgl. to wiecie. ale w weekend myślę , że bedą. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
only_one_12 suuper ; ** 17.12.09, 22:12 Fajne masz fotkii ; ] , na jakim programie przerabiasz ? mozesz napisac na gadu : 10911325 x DD Napisz ze ta od fotek Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy .. 17.12.09, 22:29 nie no , jesteś świetna szacun ja też chcę tak potrafić ;c mogłabyś mi zrobić nagłówek z tego zdjęcia ? będę wdzięczna do śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Tworzę profesjonalną grafikę. 01.02.10, 21:50 przeciętne prace, takie widzę na co drugim blogu na onecie które podążają za modą (albo z slicznym--blogiem etc.). na pewno nie pomyślałabym, że tworzysz grafikę od... pięciu lat?! nie, na pewno nie. za dużo tekstur, brushy i tego wszystkiego. po prostu zbyt wiele efektów nawaliłaś zupełnie niepotrzebnie. iii... ee, sorry jeśli cię uraziłam i takie tam, ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dream ;3 ... 01.02.10, 22:21 Czy ja też mogę Cię prosić o śliczny nagłówek? ;> Jestem wymagająca, ale równocześnie wierzę, że Ty dasz rade spełnić moje oczekiwania.. Bardzo bym chciała, żebyś stworzyła dla mnie coś pięknego w swej prostocie. W stonowanych kolorach. I z psim [dokładnie chodzi mi o rasę Samojed/Samoyed] akcentem. Na blogu będę oczywiście pisać o jednym z moich licznych marzeń - tym razem o czteronożnym marzeniu.. Właśnie o Samojedzie.. <br /> Jeśli jakimś cudem uda Ci się znaleźć dla mnie pare minut i będziesz chętna do zrobienia dla mnie tego o co proszę, będę Ci niezmiernie wdzięczna do końca istnienia strony kotek.pl, a może i jeszcze dłużej. <3 ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo grafikowa_ wejdź TU ! ;* 02.02.10, 19:41 Jeśli byłabyś tak miła to, czy mogłabyś mi zrobić pionową tapetę na fona ?? Konkretnie z Joe Jonasem ... Ja bym Ci przysłała zdjęcia to tej tapetki ^^ Odpisz jak możesz na mojego e-mail'a : kitty_emo@poczta.onet.pl kitty_emo@interia.pl Pozdrawiam, Kitty_EmO . Odpowiedz Link Zgłoś