hellokiciara 14.10.09, 17:12 Nie długo świeta śiwieta ;*** Kocham świeta a wy ; D Co chceta na Gwiazdkę * ; D A ja mam 21 grudnia urodziny , i mam zwaleniee bo moja mam kupuje mi 1 prezent ;[ BUahah ; D żałosne . PIsaćć <3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamma Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 17:23 Ja osobiście wolę Wielkanoc... ale jaja... :]] Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 17:45 niedługo święta? Chyba Wszystkich zmarłych.. ;/ Osobiście jestem przeciwna takim tekstom jak właśnie "Zaraz święta" na 2 miesiące przed. A w prezencie chciałabym dostać jedną, niewielką kartkę ze zwolnieniem z uczestniczenia na Katechezie. A święta do dla mnie okazja tylko do spotkania z rodziną. Nie dzielę się opłatkiem i nie śpiewam kolęd. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 18:00 zastanawiam się w takim razie, kim jesteś, Elisss. :. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 18:37 hej, Sysia, to moje słowo ;p ja mówię 'ludź' w l.p. i 'człowieki' w mn. to nie fair ^... ;dd no tak, ale jakim ? nie będę już nic mówiła, w każdym razie średnio mi się to podoba. ale to przecież nie najważniejsze. :< Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 18:55 Tuż tuż?? Dwa miesiące to, tuż tuż? Jeszcze sporo czasu. A po za tym, lubię święta, i mam 25 grudnia imieniny>hehe Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Świeta tuż tuż <3 22.10.09, 13:33 dajcie spokój to jeszcze 2 miechy. Dopiero święto zmarłych jeszcze o tym nie myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 20:40 już nie mogę się doczekac ! Uwielbiam Boże Narodzenie chciałąbym dostac MP4 ale i tak nie dostane : ( Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 20:50 ja tez kocham swieta ahh, ta magiczna atmosfera mm.. az mi sie milo zrobiło ;p na swieta chce kase, oczywiscie zeby ja potem wydac na ciuchy a reszte odlozyc + ja spiewam koledy i dziele sie oplatrkiem z rodzina ^^ ale tez w sumie popieram ze osoby ktore napisały tyu, ze trzeba sie teraz podniecac ' wszystkich swietych ' a nie Bozym narodzeniem. heheh ;p Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Świeta tuż tuż <3 14.10.09, 22:30 The Sims 3 ; )) No i kilka książek! Nie obejdzie sie bez ciuchów i staniki...; PP Kosmetyki...; ** < 33 Płyty - ogólnie muza...; ] Przyszłoroczne zwolnienie sprzątania łazienki - jednak o tym moge pomazyc!! ; // Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Świeta tuż tuż <3 15.10.09, 18:51 A nie tuż tuż przecie 2 miechy to nie tak dużo ;] Przesadzacie ze nie blisko do swiat ;p Jakbym to był styczen ! ;] A jak ktos nie lubi swiąt to trudnoo ;p Płakac nie będe , to nie jest portal " wypłacz się " .. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Świeta tuż tuż <3 15.10.09, 21:12 ... jedynie w sklepach uwielbiam magię świąt, te wystawy sklepowe, śnieg, cała rodzina, jedzenie, choinka, te programy i reklamy zabawek dla dzieci z tą łapczywą melodyjką minie wszystkich świętych i się zacznie ten szum, przez niego tracę tę moc świąt, bo się do tego przyzwyczajam. gdyby trwało to tydzień, dwa, byłoby magiczne, a teraz zrobili z tego gó...any chwyt marketingowy czy coś jak patrzę na ten śnieg i wszystko, to... to idę puścić merry christmas ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Świeta tuż tuż <3 15.10.09, 21:15 bosh śnieg spadł to wszyscy już o świętach ludzie mamy pazdziernik !! Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Świeta tuż tuż <3 15.10.09, 21:29 Uwielbiam Boże Narodzenie <3 Wolne,Prezenty,Spotkanka z rodzinką, Śnieg i dobre jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Świeta tuż tuż <3 15.10.09, 21:42 Lubię Święta ,szczególnie Bożego Narodzenia ,ale nie zastanawiałam się jeszcze co chciałabym dostać ,jeszcze mamy przecież dwa miesiące. Zazwyczaj dostaję pieniądze i za nie coś kupuję. Ale w Świętach nie chodzi tylko o super prezenty ,którymi będziecie się lansować ,tylko o spędzanie czasu razem z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Świeta tuż tuż <3 22.10.09, 12:46 Swietaa ;p . Nie ciekawy temat ; D ? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi ekhmmmm.. 22.10.09, 13:15 Po pierwsze ja pierwsza założyłam temat o świętach więc tylko zaśmiecasz forum powatrzeniem tematu który wyśtąpił wsześniej W Y S Z U K I W A R K A T O N I E G R Y Z I E !! <33 Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: ekhmmmm.. 22.10.09, 13:15 www.kotek.pl/forum/02,3003,101712056,101712059,Re_Boze_Narodzenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ekhmmmm.. 22.10.09, 13:38 Eh , zobacz dziewczyno że dużo jest takich wątkow , ale i tak nie kseruje . Buaha ; D . Jestes jakaś żałosna ! . ! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Świeta tuż tuż <3 22.10.09, 13:41 Oh boshe ! . Zobacz ja 14 zrobiłam a ty 17 ^^ . Jestes żałosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara ! 22.10.09, 13:42 Oh boshe ! . Zobacz ja 14 zrobiłam a ty 17 ^^ . Jestes żałosna ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi ekhmmm.... 22.10.09, 13:59 kto tu jest żałosny ? Założyłam 17 wątków jak to policzyłaś na różne tematy bo widocznie miałam taką potrzebę Ja poszukałam czy jest taki temat i nie znalazłam w przeciwieństwie do ciebie takie zachowanie jest typowe dla tak zwanych , dzieci neostrady " Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ekhmmm.... 22.10.09, 14:03 Oh , nie masz coś innego niż wymyślać jakieś głupoty . Swietniee łee i tak ty jesteś żałósna bo wchodzisz na moje konto i mowisz że ty 1 założyłas taki wątek ! łeeee , jak ja załózyłam g o1 ;/ . Nie no masz na bani ! . ! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi ekhmmm.... 22.10.09, 14:06 ty też wchodziłaś na moje konto...wiec sie nie wypieraj pozatym jesteś tu dopiero od....14 dni , ja od 10 miesiecy więc wiem jak postępować na tym forum....i jestem od ciebie strasza a istnieje taka zasada ,, nie kłóć się ze starszym" Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ekhmmm.... 22.10.09, 14:09 Skąd ty możesz wiedzieć ile mam lat . ? No właśnie jesteś od 10 miesięcy i kserujesz moje wątki i jeszcze sie wypierasz że ty 1 zrobiłas ten watek . BUaha ; D . Wgl więcej nie udzielaj się w moich wątkach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ekhmmm.... 22.10.09, 14:07 Aha , już wiem dlaczego takie głupoty piszsz na moim forum -_-" bo ty dziecko lubisz Montane ! . Jestes normalnie ^^ nie dokończe bo brak mi słow na Ciebie ! . ! Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Świeta tuż tuż <3 22.10.09, 15:56 ja bym chciała dostać nowom kome i kredkę do oczu z dobrej firmy białą xxxxxddd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi ekhmmm.... 22.10.09, 18:18 tak jak ty weszłam na twoje konto i tam pisało że masz 12 lat wiec jesteś młodsza Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: ekhmmm.... 22.10.09, 18:21 a zresztą nie lubię jak ty to nazwałaś ,, montany " lubie Miley a to jest różnica o wogle podoba mi się jej STYL UBIERANIA a y lubisz jakąś Hello Kitty którą podniecają się dzieci z przedskzola i z klas 1-3 Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ekhmmm.... 23.10.09, 17:09 Dziewczynko , każdy Ci przyzna ten kto hello kitty lubi nie matylu lat . Buaha ; D . Osmieszyłas się a MIley to Montana ! . ! To jest to samo ;/ . Duzo osob lubi hello kitty nawet dorośli . Więc zamkij sięę Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: ekhmmm.... 23.10.09, 17:18 kto tu jest dziewczynka , musisz mieszkac na jakiejs wiosce ze dziewczyny 13-14 lat luie hellokitty u mnie w mieście by cie wyśmiali wiec pozdro. zal mi cię dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
frankensztajn94 :DDD 23.10.09, 17:15 taaa jest dopiero październik a ty już o świętach Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: :DDD 23.10.09, 17:17 Bardzo dobrze ; D . Świeta chyba za 1 rok nie saa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
noticexme Re: Świeta tuż tuż <3 24.10.09, 20:33 Ja też uwielbiam święta. Ale nie ze względu na prezenty. Mam takie szczęście, że rodzice nauczyli mnie, jak i moje rodzeństwo, że na gwiazdkę nie dają nam prezentów, żebyśmy nie tylko z tym kojarzyli te piękne święta. Uwielbiam ubierać choinkę i patrzeć jak za oknem na świat leci biały puszek. Te lampki, choinki, ozdoby i ten nastrój... ahh.. Odpowiedz Link Zgłoś