panna_efron_x33 15.10.09, 09:15 ja to wgl nie wiedziałam że ona istnieje wegług mnie to nie ma aż tak pięknego głosu a np: piosenkę Miley Cyrus-Party In The usa zaspiewała okropnie. CO o niej myślicie . ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: Savannah Outen 15.10.09, 09:22 posłuchaj inne piosenki! ładnie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo . 15.10.09, 09:28 ma na pewno przyjemniejszy głos niż Miley. faktycznie, Party In The USA jej nie wyszło, ale ogólnie nie jest źle. ciekawa jestem tylko, czy kiedykolwiek zaśpiewa coś spoza Disneya.-_- Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ .... 15.10.09, 09:31 razzo racja. ; dd połowa piosenek które śpiewa to Disney. ^^ ale w sumie ona też chyba z disneya . Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: .... 15.10.09, 09:37 ja tam nie wiem skąd ona jest. x - o D posłuchałam jej jedną piosenkę, nie spodobała mi się i więcej się nią nie interesowałam. x d jestem tylko ciekawa, czy gdyby dostała do zaśpiewania jakiś trudniejszy utwór to jak by go zaśpiewała.. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: .... 15.10.09, 09:40 x d no ciekawe. nigdy się tego nie dowiemy .... chyba ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: .... 15.10.09, 09:43 wielkiej kariery jej nie wróżę, ale może w Kalifornii coś uda jej się zrobić. x -D Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: .... 15.10.09, 09:44 no. słabo znana. tak mi się zdaje , bo ja jej nie znam x - d ale ona została szybciej odkryta od Justina Biebera i mniejszą karierę zrobiła. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: .... 15.10.09, 09:48 ale ten cały Bieber nagrywał dzięki Usherowi (tak gdzieś czytałam). a ta Savannah chyba radzi sobie tylko dzięki filmikom, które wstawia na Youtube. mogę się mylić. xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: .... 15.10.09, 09:51 no dzięki Usherowi.; p ona tylko jedną chyba piosenkę nagrała, a czytałam gdzieś, że płytę ma wydać . ; o Odpowiedz Link Zgłoś
sonea_ Re: Savannah Outen 15.10.09, 09:52 Fajny ma głos, ale denerwujące, że większość piosenek to Disney ;// Odpowiedz Link Zgłoś