kaktus12 16.10.09, 21:33 Jakie jest wasze hobby? . Co lubicie robić najbardziej i co wam sprawia przyjemność ? Ja gram w siatkówkę (4x w tygodniu - W-F), harcerstwo, taniec .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msthic Re: hobby. 17.10.09, 19:11 Hmm... jeździć na koniach [chociaż od roku nie byłam xD], grać w siatkę, śpiewać, grać na fortepianie, na gitarze [no chociaż za wiele nie umiem tylko pare chwytów, ale się uczę ] i się obijać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: hobby. 17.10.09, 20:03 Jazda konna! ; ** no i kiedyś była taka smieszna sytuacja bo graliśmy z klasą w prawdę czy wyzwanie i kumpel mi się pyta czy jestem dobra w łóżku Ja mówię mu tak "Oczywiście to moje hobby! Rodziece budza mnie czasami nawet na obiad xD! Z łózka wychodze po 16 ; PP" Uwielbiam leniuchowac...; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: hobby. 17.10.09, 20:22 taniec,muzyka,wiersze,opowiadania i takie tam ble ble xd Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek_16 Re: hobby. 17.10.09, 22:14 Hobby: taniec(Hip-hop,..itd xd),jazda konno,łyżwiarstwo,siatkówka... Odpowiedz Link Zgłoś