taranka 17.10.09, 12:24 Jak nakłonić mamę to kupna Tamagotchi?Jeśli nie lubicie Tamagotchi nie odpowiadajcie proszę o sensowne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: Tamagotchi 17.10.09, 12:36 mialam tamagotchi V4 + czy jakos tak . hahaha u nas juz sie nikt tym nie bawi dawno wszylo z mody . ;p ale mialam takie niebieskie [tylko ładniejsze, mial ladniejsze wziorki z boku ] hihiih xd Odpowiedz Link Zgłoś
taranka Re: Tamagotchi 17.10.09, 12:54 które to z białą klulką czy żółtą ja mam takie samo z białą kulką jak jest na zdjęciu teraz chce mieć v5 bo v6 tylko na E bayu Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ jak masz to po co ci drugie ; p ? 17.10.09, 13:11 mam z biala . tyllko ze moje jest niebiesko zielone i przyciski ma niebieskie z boku zielony wzorek . jest slodkie < 3 . ale sie w to jzu nie bawie . od dawna . hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: jak masz to po co ci drugie ; p ? 17.10.09, 13:21 hłehłe. Pamietam jak była moda na to... Stare, dobre Tamagotchi : DD Odpowiedz Link Zgłoś