kolorowo Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 24.10.09, 12:16 a modneee są i będą . dodatkowo są ponoć chłodzące latem i grzejące zimą . ! dotego nie przmakaja ., mm . Cuudoo . Szkoda że mają taka cene . Odpowiedz Link Zgłoś
kalafior_o Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 24.10.09, 12:47 tylko orginalne Emu nie przemakają i mają takie zalety. Jeżeli któraś z was ma zamiar kupić nieogrginalne to niech nie liczy na nic satysfakcjonującego. Ja mam Emu już od zeszłego roku dlatego mogę je polecić, ale tylko ORGINALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 24.10.09, 13:47 Powiem krótko...! BLE! ` starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
selenaa13 Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 24.10.09, 17:37 Mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ nie wiem czemu XD 25.10.09, 12:13 nie wiem czemu ale podoba mi sie cholernie jak ma ktos zalozone krotkie zwykle czarne emu do rurek . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Jak dla mnie ochyda:/ 25.10.09, 12:34 Jak dla mnie nawet spoko, ale nie wazne czy nam sie podobaja wazne aby byly one w Twoim guscie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 25.10.09, 12:45 Ja lubię emu, są megawygodne i pasują do prawie wszystkiego Bardzo lubię w nich chodzić i mam dwie pary - czarne i różowe Odpowiedz Link Zgłoś
ladyignorance Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 25.10.09, 14:50 mi się strasznie podobają. są cudowne ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
carter__ Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 25.10.09, 15:12 nie bardzo mi sie podobają ale każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 25.10.09, 17:06 ładnee są :] ale też zależy jakie xD xP Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 25.10.09, 17:15 Mi się nawet podbają są spoko ale są drogie niektóre kosztują nawet 400 zł ! Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 25.10.09, 17:15 emu sa po prostu zajebiste i tyle bardzo lubie w nich chodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 26.10.09, 16:18 olka23415 napisał(a): > emu sa po prostu zajebiste i tyle bardzo lubie w nich chodzic! To miło, że ktoś tak sądzi Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd ahm xd 26.10.09, 16:41 ze tak powiem, takie inne... xd ale nie konieczne fajne ;p mnie sie nie podobaja. po prostu nie moj styl i tyle ;] czy modne ?. Mysle ze w zeszlym roku to byl prawdziwy hit a teraz juz mniej xd Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 27.10.09, 17:39 Chodzi o te wielgaśne czarne buciory? Kit Kit KITT!! Sa okropne, obleśnie, niemodne i brzydkie! Ogółem podoba mi się ubiór w stylu Emo, ale takie buty to chyba ostatnia żecz jaką bym na siebie założyła Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 27.10.09, 18:52 mandy_jonas napisał(a): > Chodzi o te wielgaśne czarne buciory? Kit Kit KITT!! Sa okropne, obleśnie, > niemodne i brzydkie! Ogółem podoba mi się ubiór w stylu Emo, ale takie buty to > chyba ostatnia żecz jaką bym na siebie założyła Zdaje mi się, że pomyliłaś buty EMU z glanami w stylu EMO.. radzę lepiej czytać tekst Odpowiedz Link Zgłoś
xxwariatkowoxx Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 27.10.09, 18:01 mi się strasznie podobają ! i są modne xD Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Buty EMU.. co o nich sądzicie? 27.10.09, 18:46 Każdy ma inny styl, mi osobiście się bardzo podobają, ale jakieś takie fajowe, nie chińskie za 30 zł ;> Odpowiedz Link Zgłoś