04.11.09, 19:33
Hejj ;*

Co prawda do Świąt Bożego Narodzenia zostało jeszcze ponad 1,5 miesiąca, ale ja już
zaczynam się powoli martwić prezentami dla rodziny. I tu jest problem, bo nie mam
zielonego pojęcia co im kupić ! No wiecie dla mamy, taty, babci, dziadka i młodszego brata.
Nie chcę wydawać masę kaski na prezenty. Macie jakieś pomysły co można kupić na
Święta rodzinie ? Pomóżcie !
Obserwuj wątek
    • justi_15 Re: Prezenty. 04.11.09, 21:14
      prezent dla Mamy... hm... może jakiś balsam do ciała, krem do twarzy, perfumy,
      ciekawą książkę. Może jakąś ładną bluzkę znajdziesz. Dla Taty... Krawat,
      perfumy. Dla młodszego brata? A ile ma lat? Bo jak był dzień chłopaka to
      kupiłyśmy chłopakom z klasy śmieszne krawaty. Ale jeżeli chcesz mu kupić coś co
      mu się przyda, to może jakąś grę komputerową, albo jakiś film na DVD. Ja bym
      młodszemu bratu kupiła płytę jego ulubionej kapeli. smile Mam nadzieję że pomogłam
      smile Pozdrowionka smile winksmile
      • miley__xd Re: Prezenty. 05.11.09, 15:39
        No brat ma 4 lata. Myślałam o jakiejś zabawce ( samochód, przytulanka), ale on ma tego
        pełno. No i jestem w kropce. ;[
        • justi_15 Re: Prezenty. 07.11.09, 09:08
          4 lata... Klocki? heh... Szkoda że santa nie istnieje... nie byłoby takich
          problemów... xD
          • miley__xd Re: Prezenty. 07.11.09, 10:05
            No masz rację justi_15. santa by mógł istnieć xD Kobiecie jest łatwiej kupić prezent niż
            facetowi uncertain Nie mam zielonego pojęcia co kupić dziadkow, tacie i bratu. confused
    • fan_miley Re: Prezenty. 07.11.09, 09:57
      Dla mnie najważniejsze jest tylko dla rodziców i babci big_grin dziadek to taki
      samolub ale dam mu prezent tongue_out no i brat...coś tam się da

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka