kotek.pl 06.11.09, 18:02 Kotek w poniedziałek będzie rozmawiał z twórcami gry The Sims 3. Jeśli chcielibyście, aby Kotek zapytał ich o coś szczególnego - piszcie! Kotek czeka na Wasze propozycje pytań! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clover1 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 06.11.09, 18:07 Skąd pomysł na zrobienie takiej gry? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynek Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 06.11.09, 18:12 czy mają pomysły na nowe dodaki? jak tak to jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 06.11.09, 18:18 dlaczego nie zrobili the sims 2 gwiazda??? Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 :-D 06.11.09, 18:24 Czy już niedługo pojawi się kolejny dodatek? Czy w kolejnej grze pojawią się jakieś niezwykłe elementy lub postacie ? Czy wyobrażali sobie, że ta gra przyniesie im taką sławę? Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: :-D 06.11.09, 19:09 Ile jeszcze będzie części Simsów ? Na czym inspirowali się, tworząc tę grę ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 pytanka ;) 08.11.09, 15:51 czy mają zamiar robić simsy 4? ile ludzi musialo pracowac nad sims 3? czy zrobią kiedyś dodatek o bobasach? (to by było super!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
selgomez97 Re: :-D 06.11.09, 21:43 Czy będzie można robić samemu ubrania, fryzury itp? Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: :-D 07.11.09, 19:27 selenagomez97 można ;] potrzeba TSWorkshop i photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa . 07.11.09, 19:55 Skąd mieliście pewność, że gra okaże się światowym fenomenem? Odpowiedz Link Zgłoś
niksa44 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 20:20 czy tworząc grę the sims (nie the sims 3 tylko the sims 1)mieliście coś innego na myśli niż gra podobna do życia ?(np.to miała być gra o dekorowaniu wnętrz) Odpowiedz Link Zgłoś
karola69 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 09.11.09, 15:13 czy mają pomysły na nowe dodatki ? ja bym chciała żeby w grze była możliwość wchodzenia do poszczególnych sklepów , a nie tak jak w zwykłych the sims 3 nie można wejść np. do salonu SPA . to jest właśnie jeden z największych minusów tej gry (przynajmniej dla mnie) . dlaczego nie zrobili większego wyboru fryzur i ubrań? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:48 Tę grę stworzył facet który chciał aby gra pokazywała jak projektuje się architekturę a wyszły takie Simsy Odpowiedz Link Zgłoś
natalia13 pytanie....? 08.11.09, 10:57 Czy bedzie czwarta czesc The sims? A moze juz pracujecie nad The sims 4? Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 06.11.09, 21:00 Ile jeszcze będzie dodatków??? I wgl. części ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 10:20 łiiiiiiiii kocie, rządzisz ;d mvahahah, zapytaj się, czy nie mieli by dla nas darmowych gier ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 10:32 ziguś jest mądra. zapytaj czy nam przyśle darmówki ; 3 dobra, nie pytaj. to mało kulturalne. to takie z basha mi się przypomniało: dlaczego w sims2: na studiach trzeba karmić sima? xd Odpowiedz Link Zgłoś
darwin Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 22:56 czy będzie kolejna część Odpowiedz Link Zgłoś
rainbowholic_ Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 19:01 Dobry pomysł - tak pytać o zdanie. Jestem peła podziwu. Pomysłów, niestety, nie mam. Nie gram w to. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 19:06 czy wyjdzie dodatek o magii i zwierzętach ? najbardziej bym chciała. : D Odpowiedz Link Zgłoś
urumi123 cztery pytanka 07.11.09, 19:06 Czy w trójce są przewidziane pralki i inne sprzęty domowe?<br /> <br /> Czy będą nowe kariery w wymarzonych podróżach?<br /> <br /> Czy moglibyście wydac jakiś słownik simlischa?<br /> <br /> Czy będą żeczy które urzeczywistnią grę? np. szczepienia, trądzik lub kupowanie potrzebnych rzeczy jak mleko czy płatki<br /> <br /> Odpowiedz Link Zgłoś
hannah11 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 19:07 Co ile bendzieci robić gre sims i cy wogule jeszcze bendzie i mozecie go poprosić aby specialnie powiedził że to dla ewy hannah11 żeby mi tak odpowiedzieli na to pytanie ale żeby tak powiedzieli że dla ewy hannah11 prosze!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:48 i powiedz im ,że od fanki julunia20 masz propozycjie do super dodatku-plan filmowy- to wzbogaci grę i może będzie więcej fanów...powiedz mu tak i powiedz że to od demnie fanki julunia20 Odpowiedz Link Zgłoś
hannah11 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 19:09 Nie no ja tak tylko powiedziałam ale moze być hehe ale niemusi tak se powiedziałam chyba Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa heh.. 07.11.09, 19:10 Czy mają nowe pomysły na dodatki..\ i skąd w ogóle pomysł na stworzenie takiej gry.. Odpowiedz Link Zgłoś
marta9821 heh.. 07.11.09, 19:24 Ile będzie części tej gry ? Jakie będą następne dodatki do The sims 3 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: heh.. 07.11.09, 19:28 Czy tak jak do dwójki są przewidziane dodatki tzw. " akcesoria " ? . ( wiecie te za 30 zł. gdzie są tylko meble, ciuchy i wg ) Czy będą simsy gwiazda, magia i wg, takie jak były w 1 ? . Co według nich najbardziej wyróżnia 3 od 1 i 2 ? . Odpowiedz Link Zgłoś
kklaudia Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 19:25 Czy wyjdzie dodatek do gry związany ze zwierzętami Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 hmm 07.11.09, 19:27 czy to prawda, że wydali niedokończoną grę, przez co jest tyle błędów, zacina się itp. Jak tak to dlaczego? Czy to tylko chęć zysku, czy naglący czas? Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: hmm 07.11.09, 19:32 Która cześć simsów im się najbardziej podoba xdd Odpowiedz Link Zgłoś
miss_ladymadam Sims 3 07.11.09, 19:43 Mogli byście zrobić tak Żeby zrobić jakieś jedzenie z lodówki trzeba je najpierw kupić w sklepie a nie jak jest teraz zabierają ci ileś pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś
lolowa . . . 08.11.09, 08:10 To chyba prawda o tym, że wydali niedokończoną grę, bo ja kupiłam przed premierą i simy mają czarne twarze! ;/ ;/ ;/ Myślałam, że to komputer za słaby a tu ich wina . . . :[ Odpowiedz Link Zgłoś
berry Pytania 07.11.09, 19:40 -Czy odwiedzicie Polskę -Czy wyjdą dodatki ze zwierzętami -Czy będzie paparazzi, a gwiazdy będą miały koncerty? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:04 Ja bym chciala zeby kotek sie zapytal czy bedzie jeszcze jakis dodatek do tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick OOooooooooooo 07.11.09, 20:09 zgadzam się z beery Czy będzie taki dodatek : paparacii do sims 3? Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: OOooooooooooo 07.11.09, 20:12 w 2. nastolatkom czasem wyskakiwały pryszcze, i trzeba je było milion razy smarować kremem. ; \ Odpowiedz Link Zgłoś
julcia00 np . . . . . . 07.11.09, 20:21 prosze , zapytajcie się jakie będą dodatki . czy podobne jak w dwójce , czy może zupełnie inne . : - p Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:38 zapytajcie sie czemu nie można sie kąpac w morzu ani opalac na plazy i robic zamku z piasku;/takich pierduł mi w tej grze brakuje albo czemu nie bedzie mozna w podrózach jezdzic na nartach itp. to chyba wszystko jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:55 i spytaj się czy będzie jakiś konkurs w którym będzie można do nich pojechać bo ja bym chciała dać im propzycjie na następne dodatki.to moje mażenie tam współpracować(nie to że bujam w obłokach tylko na serio bym chciała bo np. czasami mam super pomysły takie jak w sims zwierzaki zrobić weterynarza,w simsach zrobić jakieś zwierzaki które będą poprostu łazić po mieście takie jak myszy,szczury,w lesie lis...zrobić dodatek plan filmowy i że tam będą gwiazdy i plany filmowe i będzie widać jak robią scene do filmu na morzu lub w mieście...sama widzisz że mam duuużo pomysłów i najlepiej jak byś o mnie powiedziała im to ja bym chyba była najszczęśliwsza na świecie-mogłabym tam pracować jako dziecko które lubi fantazjować i ma pomysły na simsy-bo kto tak jak dzieci może wymyślać tyle bajerów(dobra pracować może i nie,ale mogłabyś im dostarczać moje pomysły jak byś tam leciała np. teraz.prosze Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:56 czasami mam super pomysły takie jak w sims zwierzaki zrobić weterynarza,w simsach zrobić jakieś zwierzaki które będą poprostu łazić po mieście takie jak myszy,szczury,w lesie lis...zrobić dodatek plan filmowy i że tam będą gwiazdy i plany filmowe i będzie widać jak robią scene do filmu na morzu lub w mieście...sama widzisz że mam duuużo pomysłów i najlepiej jak byś o mnie powiedziała im to ja bym chyba była najszczęśliwsza na świecie-mogłabym tam pracować jako dziecko które lubi fantazjować i ma pomysły na simsy-bo kto tak jak dzieci może wymyślać tyle bajerów(dobra pracować może i nie,ale mogłabyś im dostarczać moje pomysły jak byś tam leciała np. teraz.prosze Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 11:57 julunia20 napisał(a): > czasami mam super pomysły takie jak w sims zwierzaki zrobić weterynarza, > w simsach zrobić jakieś zwierzaki które będą poprostu łazić po mieście takie ja > k myszy,szczury,w lesie lis...zrobić dodatek plan filmowy i że tam będą gwiazdy > i plany filmowe i będzie widać jak robią scene do filmu na morzu lub w mieście > ...sama widzisz że mam duuużo pomysłów i najlepiej jak byś o mnie powiedziała i > m to ja bym chyba była najszczęśliwsza na świecie-mogłabym tam pracować jako dz > iecko które lubi fantazjować i ma pomysły na simsy-bo kto tak jak dzieci może w > ymyślać tyle bajerów(dobra pracować może i nie,ale mogłabyś im dostarczać moje > pomysły jak byś tam leciała np. teraz.prosze kotku to dla mnie ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:40 jak Kotku możesz to zapytaj czy kiedyś zrobią the sims online takie żeby było można pograć z osobami realnymi . Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:43 Jak twurcy wpadają na nowe funkcje w grze np. pomysłowe odchodzenie w zaświaty simów ? Czy sami osobiście lubią grac w Sims-y ? PS: fajny pomysł kotku na taką ankietę Odpowiedz Link Zgłoś
miley787 Re:Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:45 Jakie będą następne dodatki do The Sims 3????? Odpowiedz Link Zgłoś
amcia12 Re:Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 21:11 a i zapytajcie jeszcze ile dodatków planują i jakich. Odpowiedz Link Zgłoś
amcia12 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:47 czy jak będzie dodatek zwierzęta to czy będą tam tylkozwierzęta domowe jak pies i kot czy będą kury,konie,ptaki latały po parkuXd i czy w jakimś dodatku będzie tak że będzie można np.złamać ręke albo mieć wypadek samochodowy i czy jak w dodatku wymarzone podróże czy co to teraz będzie,simy będą latać samolotem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 20:49 Ja nie lubie tego;D Odpowiedz Link Zgłoś
dorrrocia ;) 07.11.09, 20:56 Jakie będą kolejne dodatki, czy już maja pomysl na nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tosinka Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 21:16 czy będzie można popełnić samobójstwo ??? i czy bedzie można projektować ubrania, fryzury, dodatki i meble? Odpowiedz Link Zgłoś
ksrklubkarolcia Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3!n 07.11.09, 21:57 Ile dodatków będzie mniej-więcej z The sims 3??? Czy w którymś z dodatków będzie można prowadzić samochodem lub rowerem? badzo prosze najbardziej o spytanie się 2 pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
sim13 Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 22:20 Pytania : 1. Czy skupiliście się bardziej na wyglądzie simów? 2. Było kilka cech gry lub obiektów z których zrezygnowaliście by je dodać do gry? 3. Dlaczego tak późno( w grudniu ) publikujecie Create a World Tool? Podobno dzięki niemu tworzyliście wspaniałe okolice do The Sims 3, dlaczego nie pojawi się szybciej? 4. Czy jest prawdą że pierwsze akcesoria będą związane z biznesem i modą? 5. Czy Wymarzone Podróże będzie też w Edycji Kolekcjonerskiej? 6. Zastanawialiście się nad The Sims 3 Pogodne sezony? 7. Jaką prawdę skrywa Francja w The Sims 3 Wymarzone Podróże? Większość polskich graczy uważa że widok wieży Eiffla to tylko tło, ponieważ obok niej stoją jakieś " kartony ". 8. Realne jest że może w dalekiej przyszłości pojawić się The Sims 4? 9. Myśleliście nad rozdaniem The Sims 3, w mniejszych miastach, tak za darmo? 10. Czy pojawicie się na którymś z większych SIMowisk lub Simowych miasteczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
nes Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 22:39 czy wyobrażacie sobie waszą karierę bez stworzenia simów ? gdybyście mogli cofnąć czas udoskonalilibyście Simsy od razu do poziomu `the Sims 3` czy wolelibyście iść stopniowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 07.11.09, 23:50 Po co te kody do sims'ów? ;/ W tej grze chodzi w końcu o to żeby się wszystkiego dorobić etc. a nie grać na kodach... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Rozmowa z twórcami gry The Sims 3! 08.11.09, 00:46 Przy której części Simsów najbardziej się napracowali. Skąd pomysł na język Simów? Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ pytania . 08.11.09, 08:43 1 . Czy macie pomysły już na całkiem nowe dodatki do The Sims 3 ?! 2 . Czy mieliście dużo problemów z utwożeniem gry !? 3 . Macie plany żeby zrobić Simów upodobnionych do gwiazd !? pytania są od razu kierowanie do twórców gier . Odpowiedz Link Zgłoś