dzasta_samo_zuo 07.11.09, 10:53 Nerdy, co sądziecie ? HIT czy KIT? Jak dla mnie HIT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
07tofik xooxoo 24.04.10, 19:20 hmm wiesz co ja je bardzo lubię, ale nie dla tego że uważam że wtedy będę nie wiadomo kimś. zastanów się co mówisz. Z twojej wypowiedzi wynika że KAŻDY, kto je włoży jest hmm - zły Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Nerdy HIT czy KIT ? 26.04.10, 19:11 mi się nie podobają, odkąd widziałam je na nosie Noah Cyrcus . Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sk97 Re: Nerdy HIT czy KIT ? 30.05.10, 21:36 Kocham . One są śliczne ! HIT !! Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo KIT KIT KIT . ; D 07.11.09, 12:36 totalnie NIE . są okropne . chodzą w nich same ,banany' które myślą, że jak je założą, to są zaj.ebiści i w ogóle ee..jak to się mówi ...,elo' paskudne okulary . ; / ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. . 07.11.09, 12:45 jakie elo ;p dziewczyno co ty piszesz ;/ chyba retro ;pp to takie cuś jakby ktos nie wiedział to niech sobie looknie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: . 07.11.09, 17:09 kaila. napisał(a): > jakie elo ;p > dziewczyno co ty piszesz ;/ > > chyba retro ;pp > > to takie cuś jakby ktos nie wiedział to niech sobie looknie ;p > > Piszę to co myślę. chodzi mi o to, że OSOBY KTÓRE W NICH CHODZĄ UWAŻAJĄ, ŻE SĄ ELO .! [takie przypadki spotykam na Chemielnej . ,Ah . Jestem Elo, bo mam te lajtowe oksy . Sam sexxx' i inne tym podobne odzywki panienek, które myślą, że jak ich rodzice mają trochę więcej kasy, to są najlepsze i w ogóle . ] Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: . 07.11.09, 18:44 dokładnie o to mi chodziło. Panienki chodzą tabunami po śródmieści i się lansują. tak tego niecierpie Odpowiedz Link Zgłoś
viva Re: NERDY 25.03.10, 15:03 Fajne są, ale teraz każdy je ma, więc mi już się trochę przejadły. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo.x3 Re: KIT KIT KIT . ; D 25.03.10, 17:21 xooxoo napisał(a): > totalnie NIE . są okropne . chodzą w nich same ,banany' które myślą, że jak je > założą, to są zaj.ebiści i w ogóle ee..jak to się mówi ...,elo' > paskudne okulary . ; / ; d ekhem , dla czego banany ?! Co jak mam Ray Ban'y przeciw słoneczne to od razu bananem jestem?! są ok<3 Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Nerdy HIT czy KIT ? 07.11.09, 14:55 kit, kit, kit <bleee> sa tak lanserkie, że masakra laski myślą że jak je założą to są cool i trendi!! brzydze się nimi Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Nerdy HIT czy KIT ? 07.11.09, 15:06 Oczywiacha ze Hit ! SĄ ŚLICZNE NAJLADNIEJSZE TAKIE KOLOROWE ; D < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta_samo_zuo HIT :** 07.11.09, 15:28 Każdy ma inny gust jednym się podobają innym nie Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nerdy HIT czy KIT ? 07.11.09, 15:45 mam podobne do nerdów, tyle, że po babci, wygrzebane niewiadomoskąd, baaardzo stare, i to przeważa na ich korzyść. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
dzasta_samo_zuo Re: Nerdy HIT czy KIT ? 07.11.09, 15:51 Jane_ haha, też mam jedne po babci xdd Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Nerdy HIT czy KIT ? 07.11.09, 16:37 hit. mam zerówki, ale muszę szkła wymienić bo nie widzę -.- Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Nerdy HIT czy KIT ? 07.11.09, 18:03 jeśli ktoś nosi przezroczyste szkła, bo ma wadę, to się nie czepiam, ale osobiście nie znoszę, gdy ktoś nosi zerówki. po pierwsze nie każdemu pasują, i wtedy twarz wygląda obrzydliwie, po drugie nie znoszę również jednakowo odzianych tabunów ludzi (chmielna, nowy świat i tak dalej). po trzecie, po co to nosić w szkole? to już szczyt. a przeciwsłoneczne wayfarery/nerdy- ok, nie są na siłę i sama je mam. + i tak istnieją dużo ładniejsze modele okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Nerdy HIT czy KIT ? 14.11.09, 18:27 HIT! wie ktoś gdzie można kupić? x dd please Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: Nerdy HIT czy KIT ? 14.11.09, 18:37 a nie nazywa się to ray ban ? ;p. HIT ! Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Nerdy HIT czy KIT ? 14.11.09, 19:29 kit , kit, kit chodzą w nich sami lasnerzy i myślą że są fajni lol nie cierpie takich ludzi ani tych okularów ani takiego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: Nerdy HIT czy KIT ? 14.11.09, 19:33 szczerze:: to mogą być , ale widziałam hmm ładniejsze ale nie każdemu jest w nich ładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Nerdy HIT czy KIT ? 14.11.09, 19:48 Kocham je bo J.W jestem elo xd bosz czasami widze wasze ograniczenie ;x Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Nerdy HIT czy KIT ? 14.11.09, 21:08 kiedyś hit, ale odkąd każda elomegalasia to nosi to stało się totalnym KITem! Odpowiedz Link Zgłoś
dziusia1118 Re: Nerdy HIT czy KIT ? 25.03.10, 12:14 Oczywiście że HIT ! Śliczne są ;* Właśnie mam zamiar jej kupić ! Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Nerdy HIT czy KIT ? 25.03.10, 12:46 hit. mam nerdy przeciwsłoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Nerdy HIT czy KIT ? 25.03.10, 12:49 dla mnie kit, latem to prawie wszyscy popylali w tych okularach. a co za dużo, to niezdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
greenday_4ever Re: Nerdy HIT czy KIT ? 25.03.10, 14:26 moim zdanie wszyscy sie mylicie nerdy to kształt okularów zbizony do kszatałtu RayBan Weyfayer. wiec nerdy to ludzie którzy w Ameryce sa postrzegoani za frajerów . te okulary nie nazywaja się retro ani nerdy one są podobne kształtem ale naprawdę niemożna nadać im jakiejś nazwy a co do putania to dla mnie apsolutny hit sama mam RayBan Weyfayer pozdrówka xD Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug zależy komu to pasuje. 25.03.10, 14:39 taka jest prawda. ja takich nie noszę, mimo, że mi pasują i bardzo mi się podobają, ale nie lubię papugować, wolę narzucać własny styl, skończyłam je nosić, jak rozniosło się po Polsce, że nerdy to takie okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Hit? 25.03.10, 14:57 Nadal mi się strasznie podobają, aczkolwiek wkurzają mnie osoby, co sobie założą takie okulary - zerówki, żeby tylko "fajowo" wyglądać -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: Nerdy HIT czy KIT ? 25.03.10, 16:25 jak dla mnie to kit, ale widać, że co niektórym gwiazdę się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Nerdy HIT czy KIT ? 25.03.10, 16:42 hit. mam i jestem elo lansiarą, jak wyczytałam powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś