good_thing Re: Dr.House ; - D 20.11.09, 15:24 majka04 napisał(a): > Lubicie oglądać Dr.House ? . > Ja tak i to bardzo śledze z mamą odcinki , w ostatnim jakim oglądałam był > pogrzeb Cartera czy jak mu tam ; p i się popłakałam , ale czy ktoś może wie > dlaczego umarł ?. Nie Cartera tylko Kutnera.. I popełnił samobójstwo strzelając sobie w głowę... No nie wiem czy tak dobrze śledzisz, skoro takich rzeczy nie wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
carolin Re: Dr.House ; - D 20.11.09, 15:46 Ubóstwiam ten film ;** Jest boski ;** Mi było smutny ja Karter zmarł szkoda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Dr.House ; - D 20.11.09, 16:33 carolin napisał(a): > Ubóstwiam ten film ;** Jest boski ;** Mi było smutny ja Karter zmarł szkoda > ;/ Nie film tylko serial i nie Karter tylko Kutner.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Dr.House ; - D 20.11.09, 20:49 pomijając nieistotny fakt, że temat już był... powiem jeszcze raz. House'a lubiłam od zawsze, od kiedy go zobaczyłam, a pierwszy odcinek oglądałam maja 12 lat bodajże. potem była dłuuuga przerwa i w te wakacje miałam fazę na II serię (powtórki na dwójce). fajny fajny fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Re: Dr.House ; - D 22.11.09, 12:59 house jast świetny mój ulubieny odcinek to był gdy facet wszedł z pistoletem do jego gabinetu Odpowiedz Link Zgłoś
grafka Re: Dr.House ; - D 20.11.09, 20:54 Jak się zakłada nowy wątek na kotku.? Chciałam dodać moją nową pracę (szkic) i dowiedziec się co o nim sądzicie ;d. hmm.? Pomoże mi ktoś.? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Dr.House ; - D 22.11.09, 16:12 koooooooooooooooooooooooooooocham ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
dziagusiaa Re: Dr.House ; - D 22.11.09, 22:13 Uwielbiam dr. House'a .! Nie oglądam wszystkich odcinków, ale gdy akurat jestem przed telewizorem , a on leci, to oglądam. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto Re: Dr.House ; - D 24.11.09, 22:36 dr. House! Bosko! te jego riposty, jego 'gadka', to mi się podoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 12:41 czekajcie bo ja zgupiałam. TERAZ CZYTAĆ UWAŻNIE! o ile dobrze pamiętam to House leci w środy i w czwartki. 6 seria. no i w ostatnią środe House poszedł do psychiatryka. a w czwartek zamiast kolejnego odcinka 6 serii, była trzecia seria. czy to oznacza że 6 seria skończyła się w środę???? jeśli tak to czy ktoś wie czy będą kolejne serie? kiedy i czy nadal na dwójce?? piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 13:05 roxy11 napisał(a): > czekajcie bo ja zgupiałam. > > TERAZ CZYTAĆ UWAŻNIE! > o ile dobrze pamiętam to House leci w środy i w czwartki. 6 seria. > > no i w ostatnią środe House poszedł do psychiatryka. a w czwartek zamiast > kolejnego odcinka 6 serii, była trzecia seria. > > czy to oznacza że 6 seria skończyła się w środę???? jeśli tak to czy ktoś wie > czy będą kolejne serie? kiedy i czy nadal na dwójce?? > > piszcie! W TV leciała 5 seria, która się skończyła, jak House poszedł do psychiatryka. I teraz puszczają 3 serię na nowo.. Grr A 6 to będzie pewnie na wiosnę, jak nie później... Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 14:55 aha. dzięki good_think przynajmniej coś zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 12:48 uwielbiam Housa . xd Ten cały doktorek umarł bo się zabił. a house byl pewnien że ktoś go zabił . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
andziulusia Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 12:52 nJe RoZóMjEm TeGo hAłSa oN jEsT gÓpI !!!!!!!!!!11111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 12:57 andziulusia napisał(a): > nJe RoZóMjEm TeGo hAłSa > > oN jEsT gÓpI !!!!!!!!!!11111111111 wiesh co , jeżeli tego nie lubisz to nie musisz odrazu tak pisać ! żal mi ciebie dziewczyno . aa co do wątkuu to też nie wiem czemu Cartner popełnił samobójstwo , to się stało tak nagle i nie wiadomo jaka była przyczyna . POZDRO dla fanek Dr.House . Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Dr.House ; - D 28.11.09, 18:59 Umarł ,, bo albo popełnił samobójstwo albo ktos go zamordował.. nie ustalone A co do serialu to uwielbiam . jest strasznie ciekawy . oryginalny .. słyszałam o serialach podobnych do niego ,, ale i tak nikt go nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Dr.House ; - D 01.12.09, 16:11 kocham dr.housa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Dr.House ; - D 01.12.09, 16:16 House . <3 . - Uzyskał , dużą oglądalność ; ) Najlepszy serial medyczny . 1oo razy lepszy od ' Ostry dyżur ' , jeszcze są inne , ale nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Dr.House ; - D 01.12.09, 16:26 House jest zajebisty też w niektórych odcinkach płacze Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Dr.House ; - D 05.12.09, 08:42 On się zastrzelił a co do serialu to bardzo lubię oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna2208 Re: Dr.House ; - D 05.12.09, 18:41 Wprost uwielbiam House'a ! A Carter chyba popełnił samobójstwo albo go zamordowali ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka9093 Re: Dr.House ; - D 05.12.09, 19:32 Dr.House lubię oglądać ,bo w tym widać jak umie opiekować się ludzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Dr.House ; - D 06.12.09, 16:45 Nie lubię dr House'a właśnie za to, za co większość z Was go uwielbia ;d Odpowiedz Link Zgłoś