zuzoa 10.11.09, 19:04 Hej dziewczyny.Mam do was takie pytanie. Co chciałybyście dostać od koleżanek na 15naste urodziny.albo ogólnie na urodziny;p Jeśli miałybyście zrobić taka listę z tymi rzeczami to co by sie tak znalazło?? Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzoa Re: Prezent;) 10.11.09, 19:11 No, ale kązdy na pewno chce cos dostać. Każdemu by było miło.No i taki jest zwyczaj, że sie daje komus prezenty na urodziny jak sie tą osobę zaprasza. Więc nie mow ze nie zalezy ci na prezentach Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: Prezent;) 10.11.09, 19:10 - Fajny ciuch xD - Kosmetyki - Składka od wszystkich zaproszonych gości na coś droższego <do wyboru, do koloru xD> xDee Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Prezent;) 10.11.09, 19:13 Jaa co bym chciała hmm. może Jakoś ładna biżuterię najlepiej naszyjnik, kolczyki Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Prezent;) 10.11.09, 19:18 ja też . od koleżanek nie wiem nigdy . ale wiem co od rodziny : D Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Prezent;) 10.11.09, 19:18 Hmm.... no nie wiem dla mnie to nie jest ważne, ale jak już to może: jakiegoś miśka ^^, płytę mojego jakiegoś ulubionego wychowawcy, jakaś bransoletka czy łańcuszek, ramkę ze zdjęciami naszej paczki coś dzięki czemu mogła daną osobę dobrze wspominać albo po prostu coś zwariowanego xDD Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Prezent;) 10.11.09, 19:18 sorka za błędy jestem dzisiaj niedysponowana xD Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Prezent;) 10.11.09, 19:23 * zestaw rexony * ogólnie kosmetyki x dd * torebkę ; DD * słooodyczeee . ! : ** * duużoo słodyczóóów ; DD : *** i gitarę x dd ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Prezent;) 10.11.09, 19:52 * nasze wspólne zdjęcia. * może banalne, ale kartkę urodzinową. x D * płytę. * hug! I need a hug for a birthday! yeey! huggin' time! buu. nikt nie chce mnie przytulić. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Prezent;) 10.11.09, 20:57 Więc tak . ^^ - jeżeli masz starą komórkę poproś o nową . - biżuteria< - mikrofon - coś z hello kitty , jak lubisz , bo ja tak -_-' - słodyczeeeeee x d d d . - a i kosmetyki -_-' . W tamtym roku miałam zestaw lady coś tam coś tam .. - i jak buntowniczka mówi torebke ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Prezent;) 10.11.09, 19:56 1.Dużo ciuchów 2.Dużo kosmetyków 3.Jakąś grę komputerową 4.Może pościel 5.Zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Prezent;) 10.11.09, 21:07 Jakieś różne gówna z Nici, Sheepworld itp Samej jest mi szkoda kasy wydawać na takie różne duperelki [kubki, poduszki, portfele, zawieszki i artykuły do szkoły] ale na prezent są świetne Oprócz tego to ciuchy, kosmetyki, może jakąś fajowską książke... Odpowiedz Link Zgłoś