jula96 14.11.09, 16:23 Co robić na piżama party ? Wiem, były już takie wątki ale mi się nie chciało czytać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo boże.;/ 14.11.09, 16:44 ,bo mi się nie chciało' a myślisz, że nam się chce pisać to samo w 50 tych samych wątkach? z innych dowiesz się więcej, bo tam JUŻ JEST NAPISANE. nie lubię jak ktoś podaje takie powody ,bo mi się nie chciało' ludzie.! WTF.?! wielka lalunia się znalazła. aż dziwne, że napisać ci się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: boże.;/ 14.11.09, 16:49 xooxoo napisał(a): > ,bo mi się nie chciało' > a myślisz, że nam się chce pisać to samo w 50 tych samych wątkach? z innych > dowiesz się więcej, bo tam JUŻ JEST NAPISANE. > nie lubię jak ktoś podaje takie powody ,bo mi się nie chciało' > ludzie.! WTF.?! > wielka lalunia się znalazła. aż dziwne, że napisać ci się chciało. > > zgadzam się z tobą. a nam myślisz, ze chce się pisać na tak durną wymówkę?. wielka mi różnica, czy tu przeczytać, czy tam. jak przeczytasz tamte wątki, to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: boże.;/ 14.11.09, 17:00 mowie ci poszukaj w tamtych watkach tamm jest więcej informacji o tym jak urządzić taką imprezkę i są przydatne BARDZO !!!! Ja nie wiem jak to zrobić niestety nigdy nie robilam ale patrzylam sobie kiedys na kotkowe forum i sa tam bardzo przydatne porady np. zrob konkursy z nagrodami moze byc nawet gra w butelke ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: boże.;/ 14.11.09, 17:02 wpisz sobie w kotkowe forum pidzama party i zobaczysz tam sa najprzydatniejsze radyy . Bo mowie Ci ze kotkowicze raczejj nie chca odpisywać na posty ktore sie powtarzają...... Pozdrawiaamm Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa boże.;/ 14.11.09, 16:55 xooxoo napisał(a): > ,bo mi się nie chciało' > a myślisz, że nam się chce pisać to samo w 50 tych samych wątkach? z innych > dowiesz się więcej, bo tam JUŻ JEST NAPISANE. > nie lubię jak ktoś podaje takie powody ,bo mi się nie chciało' > ludzie.! WTF.?! > wielka lalunia się znalazła. aż dziwne, że napisać ci się chciało. > > Jeteaś dla nas szczegulnie ważna, że mamy to pisać setny raz? Zgadzam się z xooxoo. Odpowiedz Link Zgłoś
jula96 hahaha 14.11.09, 17:19 Jak ja lubię was wpieniać.... Domyślałam się że tak zareagujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
shadowa Y, jesteś dziwna ? ;/ 14.11.09, 17:24 Hahaha... A ja nie lubię jak ktoś mnie wpienia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: Y, jesteś dziwna ? ;/ 14.11.09, 18:03 skoro wiedziałaś, to po co pisałaś . ? ;> uwielbiam taki tok myślenia. wiem, że będzie źle---->i tak to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Y, jesteś dziwna ? ;/ 14.11.09, 18:06 A ja uwielbiam Cię podniecać abyś ty czuła się usatysfakcjonowana. Jesteś debilką i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re:xooxoo 14.11.09, 18:10 xooxoo napisał(a): > ,bo mi się nie chciało' > a myślisz, że nam się chce pisać to samo w 50 tych samych wątkach? z innych > dowiesz się więcej, bo tam JUŻ JEST NAPISANE. > nie lubię jak ktoś podaje takie powody ,bo mi się nie chciało' > ludzie.! WTF.?! > wielka lalunia się znalazła. aż dziwne, że napisać ci się chciało. > > Hej odpuść sobię.! Ja także często powtarzam wątki i co z tego? To jest forum, można tu pisać co się chce. Bez sensu każdy post trzba zaczynać: "Sorry, że się powtarzam" To dopiero jest głupie A na pidżama-party, zawsze sprawdza się przeglądanie gazet i stylizowanie się na daną gwiazdę U mnie to zawsze się sprawdzało, a na dodatek był niezły ubaw, gdy jedna z koleżanek przebrała się za Brada Pitta Odpowiedz Link Zgłoś
jula96 ... 15.11.09, 11:12 nono (nie wiem czy dobrze napisałam nick ) Dziękuję za wsparcie... Pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś