mweezy 14.11.09, 19:41 macie jakieś blogi? lubicie blogować? macie jakiegoś ulubionego bloga? piszcie , piszcie , piszcie i sorki jeśli był taki temat , ale nie znalazłam na razie takiego xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: blogowanie 14.11.09, 19:55 kiedyś byłam tak zauroczona blogowaniem i grafiką, że prowadziłam z 10 blogów na raz. teraz to mi się znudziło . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: blogowanie 14.11.09, 20:02 oo , to pobiłaś nawet moją koleżankę , ona miała 8 blogów i to wszystkie na temat mangi , Naruto , anime , haraiku itepe xd Odpowiedz Link Zgłoś
chomikowaa Re: blogowanie 14.11.09, 20:05 Ja prowadzę jednego : www.life-in-america.blog.onet.pl ;] Blog z opo. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: blogowanie 14.11.09, 20:49 ja też prowadzę bloga z opowiadaniem , razem z moją przyjaciółką www.but-dont-tell-anyone.blog.onet.pl ja osobiście jestem z tej historii bardzo dumna , mam nadzieję że się spodoba i że przeczytacie chomikowaa , chętnie zajrzę na twojego bloga Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: blogowanie 14.11.09, 21:00 ja tam miałam bloga ale mi sie znudziło i nie miałam co pisać Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: blogowanie 14.11.09, 22:39 Ja miałam kiedyś kilka blogów, no ale ze zemnie leń, leń i leń... Mam mnóstwo ulubionych blogów, szczególnie takich z opowiadaniami Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: blogowanie 15.11.09, 15:07 mam kilka , my-little-beast.blog.onet.pl to taki ,,główny". Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: blogowanie 15.11.09, 15:27 /zakazany-zywot/ to mój blog xd z onetu xd Odpowiedz Link Zgłoś
taranka Re: blogowanie 15.11.09, 18:12 ja kiedyś miałam 15 blogów teraz prowadzę przeważnie taranka.bloog.pl i taranka.blogator.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: blogowanie 15.11.09, 18:17 Kocham blogować! Mam 3 blogi lily-evans-i-rogacz.blog.onet.pl ( O Lily ((matce Harrego Pottera gdy była młoda)) taka wesoła historia ) podwojnagra.blog.onet.pl ( taki raczej no nie wiem thriller? O takich 2 kobietach, które..) japan-nihon.blog.onet.pl ( o Japoni! ) Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: blogowanie 15.11.09, 18:19 mam 4 jeden o taki o ogólnie o tym i o tamtym zazwyczaj większość z kotka xd,drugi o moich piosenkach,trzeci o moim opowiadaniu ale mam jeden wpis bo nikt nie komentował,czwarty o clique girlz ale zawiesiłam wszystkie bo mało było komentów może będę na nich pisać może niee...xd Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: blogowanie 15.11.09, 18:23 ja miałam tak samo jak sophie_. blogi i blogi, grafika. teraz uważam, że to trochę dziecinne, znudziło mnie to. bo tak naprawde trochę nie ma to sensu. ; xx. każdy to zauważa po jakimś czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: blogowanie 15.11.09, 20:54 lady_cat > powaliła mnie na kolana twoja wypowiedź xD dziecinne? ^^ jesteś młodsza ode mnie z tego co widzę w twoim profilu i uważasz blogowanie za dziecinne? żałosne.. wielu dorosłych ludzi i starszych od ciebie nastolatek prowadzi blogi, choćby SirAngel , ma 4 prześwietne blogi z opowiadaniami , albo Kitty... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: blogowanie 15.11.09, 18:31 Mój rekord to 52 blogi (w tym kilka współautorskich), ehh |D Teraz mam 4, ale od roku szkolnego na żadnym nic nie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: blogowanie 15.11.09, 18:37 www.dream-miley.blog.onet.pl www.destroyed-dreams.blog.onet.pl Zastanawiam się nad skasowaniem jednego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: blogowanie 15.11.09, 18:40 mam... ale zawieszony, bo nie mam w ogóle na niego czasu Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: blogowanie 15.11.09, 18:40 Ja mam jeden z opowiadaniem Link do mojego bloga- zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: blogowanie 15.11.09, 18:49 właściwie to mam jeden. Z opowiadaniem ; d Ta, ale nie wesołymi i haha, huhu. Tylko o narkomance . Teoretycznie jako bohaterowie występują tam JB, ale mają oni z JB tyle związanego co Rydzyk z altruizmem xd Rozumiecie, co mam na myśli? Ogólnie to bloguję od dawna. Na początku - wiadomo - blogi z dodatkami i takie eciepecie, a potem dopiero zaczęły mnie rajcować opowiadania. im-falling-down.blog.onet.pl Chcecie przeczytać to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: blogowanie 15.11.09, 20:56 Ja uwielbiam blogi Swojego pierwszego miałam jak miałam siedem lat. Pzdr. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: blogowanie 15.11.09, 21:07 www.volturi-family.bloog.pl xdd przed chwilką założyłam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
grice Mam bloga z powieścią :) 15.11.09, 23:22 mam bloga z powieścią her-yellow-brick-road.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: blogowanie 16.11.09, 10:36 Owszem lubię blogować, ale teraz nie mam na to za bardzo czasu. Mam dwa blogi: Necroreason Taylor-Fansite Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: blogowanie 20.11.09, 12:45 ja mam bloga ale dawno na nim nic nie pisałam jakoś tak nie miałam czasu zaraz może coś napiszexD Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś