Dodaj do ulubionych

Koniec Jonas Brothers?!

15.11.09, 16:10
nie wiem ile jest w tym prawdy...
cytuję z jednego polskiego bloga: ,,Już kilka tygodni temu pojawiła się wiadomość, że Nick
spróbuje sił jako solowy artysta. Z tego właśnie powodu założył zespół 'Nick Jonas&The
Administration'. Nieoficjalnie wiadomo, że pierwsze piosenki zespołu pojawią się w styczniu.
nie wiadomo jednak, kiedy odbędzie się pierwszy koncert.''

,, Nick Jonas has formed a new band called ,,Nick Jonas and the Administration'', but he
and his brothers promise they're not splitting up. '' - to informacja zamieszczona przy tym
filmie: Video

co o tym myślicie?
myślicie że to prawda?! Myślicie że to koniec?!
jeśli naprawdę tak jest (Chociaż bracia obiecują ze JB się nie rozpadnie) dla mnie to koniec!
już nie będzie tak samo...
Plotka, czy fałsz?
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Koniec Jonas Brothers?! 15.11.09, 16:18
      czytanie ze zrozumieniem pozdrawia.
      koniec, kiedy obiecują, że się nie rozejdą?
      >.<
      • jonasi Re: Koniec Jonas Brothers?! 15.11.09, 16:21
        Obiecują, obiecują, ale każdy idzie swoją drogą, to tak jakby JoBros nie istniało...
    • nemiilovejb Re: Koniec Jonas Brothers?! 15.11.09, 23:10
      Niestety wszystko wskazuje na to, że to prawda... bracia zaprzeczają o rzekomym
      rozpadzie zespołu... ale sama nie wiem co myśleć... nie chce żeby JB się
      rozpadło.. dzięki ich muzyce wyszłam z niejednego doła. Dzieki nim odkryłam jak
      bardzo można kochac muzykę sama zaczęłam komponować i uczyć się grać na
      gitarze,!! Oni nie mogą się rozpaść !
      • jane_ Re: Koniec Jonas Brothers?! 16.11.09, 07:15
        wiesz, ile zespołów ma kogoś w składzie, a ten ktoś się udziela w 94873094 projektach, i żaden z nich na tym nie cierpi?
        pierwszy do głowy wpadł mi jack white, który razem z meg white tworzy swoją macierzystą grupę the white stripes. pewnie ich słyszałaś, pewnie nawet o tym nie wiesz.
        więc pan white pewnego dnia powiedział do meg: 'ej, meg, słuchaj, spotkałem się ostatnio z kolegami, chcieliśmy założyć zespół, będzie fajnie, będę mógł też się tam poświęcić?'. jak wiadomo, meg się zgodziła. jack white założył raconteurs.
        ale co teraz.
        pewnego dnia spotkał się przez przypadek z bodajże dwoma członkami składu raconteurs, i z alison mosshart, która na codzień gra w the kills. no i nagrali całą płytę, wydaną pod szyldem the dead weather.

i teraz popatrz - i jack white udziela się we wszystkich tych grupach, i każda odnosi sukcesy, i każda wciąż istnieje. tak samo pani alison mosshart - niedość, że jest w the kills, ma czas, żeby połączyć to ze śpiewaniem w the dead weathers.
        nikt nie ucierpiał, fani mają więcej dobrej muzyki.
        koniec historii. ;q
    • lorente Re: Koniec Jonas Brothers?! 16.11.09, 07:47
      smirkNiee! Bez obaw.. Te plotki są stare..Ponadto Jonasi potem na twitterze czy na
      facebook'u (nie pamiętam już dokładnie gdzie) napisali że wszyskie informacje o rozpadzie
      zespołu to nie prawda. A na koniec napisali że zespół nigdy się nie rozpadnie!. A i jeszcze
      ponąć dziewczyna Kevina powiedziała że zawsze będzie wspierać Kevina i nie pozwoli żeby
      dla niej zrezygnował z zespołu.. A Nick i Joe chcą nagrać solówki ale nie zaburzy t o "pracy
      zespołu". A potem coś było że kochają to co robią/. Więc opanujcie się.. smile
      • saphirka Re: Koniec Jonas Brothers?! 16.11.09, 08:42
        Czytanie ze zrozumieniem
        Nick Jonas pracuje nad swoją płytą - wyjaśnił Ken Baker z "E! Online" za
        pośrednictwem profilu Twitter. - Być może będzie koncertować sam w 2010 roku. Ale
        Jonas Brothers nie rozpadają się, nawet nie robią sobie przerwy. To tylko taki boczny
        projekt pomiędzy albumami tria.
    • monikajb Re: Koniec Jonas Brothers?! 12.12.09, 15:35
      tweeter.faxo.com/Top_Jonas_Brothers_Country_December

Głosuj na Polskę i poślij to wszystkim fankom JB. Musimy przegonić jakoś chociaz
      Hiszpanię, można głosować CO 20 MINUT. Jestesmy na 3 miejscu i nie możemy tego
      zmarnować! wink Pozdro ;**
    • jonas1139 Re: Koniec Jonas Brothers?! 24.01.10, 21:47
      Nie mam pojęciaa angry
      Jak sie rozpadną będzie źle boo to Keva wina ma teraz żone i mu sie nie chce
      ale jak sie kiedyś rozwiodą moze kiedys zaspiewają
      podoba mi sie bardzo pomysł nicka jonasa kiss
      i myśle że nick jonas będzie nadal spiewał i Joe też
      JONAS serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka