heartbeats Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:39 włosy : brązowe, półdługie ulubiony kolor : czerwony, fioletowy, czarny, biały imię : Paulina ulubiony przedmiot w szkole : hm, poproszę następne pytanie ;] zwierzę : niedługo Pomeranian o imieniu Chopper [jak pies J. Followilla :]] Odpowiedz Link Zgłoś
ampid155 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:45 Włosy:szatynka,średnia długość Ulubiony kolor:fioletowy,niebieski,zielony Imię:Martyna Ulubiony przedmiot w szkole:hmmm muzyka i polski Zwierzę:świnka morska(Zocha),kot(Psotka)i rybki(parę ich jest ale ich nie nazywałam) Odpowiedz Link Zgłoś
zulusia Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:40 Włosy; brązowe, ,proste, do bioder. ; b ulubiony kolor; błękit. imię; Iza : // ul. przedmiot; dzwonek . Zwierze ; pies, . Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:44 Jakie macie: włosy:ciemny blond,do ramion ulubiony kolor:czarny i czerwony imię:Kasia ulubiony przedmiot:angielski zwierze: dwa pieski Fifi i Basti,kotek Hercia i rybki bez imion Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:47 Włosy : Ciemny blond, do łokci. ulubiony kolor : filetowy, różowy, pomarańczowy, zielony, czerwony, czarny . Imię: Dominika Pseudo : Domi <br /> Ul. przedmiot: polski, angielski, muzyka . zwierze: pies huski i rybka, welon; p Odpowiedz Link Zgłoś
selena942 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:46 Włosy-brązowe Kolor-czarny niebieski rózowy fioletowy Imię-Paulina Przedmiot-J.Angielski Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:48 włosy: długie, lekko falowane, a czasem nawet kręcone =) (w dzieciństwie miałam loczki =)) blond ulubiony kolor: różowy, fioletowy, błękitny imię: Agnieszka ulubiony przedmiot w szkole: matematyka, chemia, biologia i język angielski Zwierzę: pies- owczarek szkodzki, a jego imię to Lucky (w dzieciństwie miał, nadal ma, krzywiznę, co znaczy, że jest krótszy i niższy od pozostałych osobników jego rasy) =) Kocham go =) Mój 'maluszek' =) Ma 12 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
selena942 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:48 A zwierze mam psa-Sara 2 psa-Roki i 5 kotków Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:55 włosy do ramion brąz . xd Czarny i różowy . ; p Nataliii . ;d Muzyka . ; ] Pieska Yorka Sabrina . ;x Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:58 włosy-średni , trochę bardzie złoty pod jasny blond ,długie do połowy pleców , grzywka na ukos, pocieniowane ulubiony kolor- zmienia mi się bardzo często teraz to czerwony ,czarny, fioletowy imię- aleirbaG Gabriela zwierzątko-chomik syryjski Maja <Major> Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:56 Ja mam 13 lat,1.75 wzrostu,blond włosy,niebieskie oczy,zazwyczaj ubieram się na czarno bo to mój ulubiony kolor,lubie też styl Billa z TH i nieraz na tym się opieram,nie mam zwierząt,chomik kopnął w kalendarz pare miechów temu,i co moge o sobie powiedzieć?A no tak imie,Paulina,i...gg 11249462 jak ktoś chce niech pisze;x Odpowiedz Link Zgłoś
mj_th Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 20:59 włosy: hmm... pomiędzy ciemnym blondem a brązem ; do połowy pleców ulubiony kolor: czarny, zielony, czerwony, szary i niektóre odcienie niebieskiego ; nienawidze różowego imię: Ania : wiekszość osób mówi na mnie Snopka (od nazwiska) ulubiony przedmiot w szkole: niemiecki, angielski i wf ; majca ujdzie zwierze: kot-Mela, rybki (nie lubie ich) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 21:06 ciemny bloond ymm. fioletoowy ;D Lauraa angielski i wf . koot - Koti . ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Jak wyglądacie? 17.11.09, 21:19 włosy- blond, lekko cieniowane, z grzywką podpiętą pod górę ulubiony kolor- fiolet, niebieski, czarny, różowy... imię- Andżela, Andżelika, Andzia ulubiony przedmiot w szkole- Geografia Zwierze- Świnka Morska- Sweety Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jak wyglądacie? 18.11.09, 09:36 włosy: średniej długości ,czarne z grzywką. ulubiony kolor: niebieski imię: Sandra ulubiony przedmiot w szkole: wf i informatyka ;3 zwierzę: chomik ,Szymon. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 13:18 włosy : brązowe , do łopatek , proste , a z grzywką to sie chyba urodziłam xD ulubiony kolor : czarny , niebieski , żółty , fioletowy , zielony . imię : dla przyjaciół Martyna , dla wrogów Martyna ulubiony przedmiot w szkole : gąbka i kreda ups , to 2 przedmioty xD zwierzę : 2 psy Max i Tofik a marzę o jeszcze jednym piesku , yorku albo goldenie Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 13:29 powiem wam tylko że julia i mam psa luckiego i żółwia franka..maze o drugim piesku..jakimś malutkim yorku,hihuahuha(cziłała),albo niewiem... Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 13:25 mam długie brązowe włosy . mój ulubiony kolor to : fiolet, róż and czerń . mam naimię Kingaa mój ulubiony przedmiot w sql to angool i przerwa ; pp . mam psa ( suczka ) o imieniu KLOŁI . x DDDD POZDRO : - ] Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary Tak sobie. 09.12.09, 16:45 A więc: Włosy: kasztanowo-złote do pasa ( wiem, wiem, nie pasuję do mojego stylu, ale zetnę za dwa tygodnie na takie jak ma Billie Joe w 21 guns ) Oczka: Zielone, wpadające w lazur, ale jednak jaskrawo oliwkowe. Ulubiony kolor: Czerwony, czarny. Imię: Mary ( polskiego nie będę podawała, bo i tak nawet rodzinka do mnie tak mówi ) Ulubiony przedmiot w szkole: j.polski, j.ang, plastyka Ciekawostki: mam duuuużo gryzoni. Nie chce mi się wymieniać Ale wszystkie je lovciam Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 13:30 Włosy : Brąz Ulubiony kolor : Szary Imię : Zajebi&te... :x Ulubiony przedmiot : Zajęcia artystyczne Zwierzę : Królik Mikuś (pomylone imię, bo się okazało, że to samiczka) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 15:54 Włosy : Ciemny blond Ulubiony kolor : Zielony, Biały, Szary, Brązowy Imię : Kasia Ulubiony przedmiot : J.Angielski, J.Niemiecki, J.Polski Zwierzę : Pies(suczka) : Gabana - York -.- Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:01 włosy : ciemny blond , aktualnie troche rusawe bo farbowałam . imie : dominika ulubiony kolor : szary i niebieski zwierze : mam rybki . XD Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:17 *Włosy: Brązowo-blond xd <dziwne troszke, a urodziłam się w czarnych> *Kolor: Zielony *Imię: Karolina *Przedmiot: Muzyka i Plastyka *Zwierzak: Miałam kotka, ale uciekł <Milunia była> Odpowiedz Link Zgłoś
papryka167 Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:26 włosy : ciemny blond, do ramion z grzywką ulubiony kolor : granatowy, zielony imię : Patrycha xd [pseudo : pyśka, papryka i duużo jeszcze xdd] ulubiony przedmiot w szkole : angool ! ;] mam sukę rasy Hasky [albo Haski, nie wiem jak sie pisze xdd <lol2>] ma na imię Śnieżka, ale ja tam wołam na nią ' białas ' xd pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:31 włosy : ciemny blond ( tak uważa moja mama ) ulubiony kolor : turkusowy , czarny imię : Patrycja ( bez komentarza ;p ) ulubiony przedmiot : historia , wf i przyroda zwierzę : brak ;c Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:45 włosy: blond ulubiony kolor: czarny, niebieski, biały imię: Magda ulubiony przedmiot: hmm...w-f, biologia, historia i fizyka(fizyka tylko ze względu na polewiastego nauczyciela tak to jej nienawidze) mogą być zwierzę: kanarek Odpowiedz Link Zgłoś
tomojlizaak Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:36 włosy - dosyć jasny blond, ale nie farbowany grzywka na czoło.[ no w sensie, że taka normalna nie na ukos xd] kolor- czarny imię- Iza ;] ulu. przed. - wf i muzyka zwierze - 2 rybki - Marcel i Marcelina, 2 psy - Misiek i Figa, kot - Mikesha [częściej nazywana Kicią.] xD Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:36 Blond włosy , niebieskie oczy , imię - jak w nicku ( można się domyśleć ) , mam węża , ulubiony przedmiot - plastyka , bo panuje anarchia . Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:40 1.Rude, krecone<br /> 2.Zielony,Fioletowy<br /> 3.Przerwa ...<br /> 4.Mam psa Yorka. Nazywa sie Charmontche (Szarmante) Ale wołam na nia szarmi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:43 tarwani napisał(a): > 1.Rude, krecone<br /> > 2.Zielony,Fioletowy<br /> > 3.Przerwa ...<br /> > 4.Mam psa Yorka. Nazywa sie Charmontche (Szarmante) Ale wołam na nia szarmi ;D<br /> <br /> + Na imie mi Zuzanna xD Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:42 brunetka, chociaż już mam prawie czarne włosy naj kolor - zależy od nastroju xD ale dzisiaj pomarańczowy imię - Nela naj przedmiot - polski pies - Scooby Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:46 wlosy - ciemny blond, cieniowane, za łopatki ul. przedmiot w sql - geografia, angielski ul. kolor - fiolet, niebieski, zielony.. imię - Gabi zwierze - pies Narcyz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
serena_ Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:54 Mam jasne, dość długie włosy. Mój ulubiony kolor to ostry fiolet oraz różowy. Ulubiony przedmiot, J. angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:54 imię: brygida aurelia włosy: złocisty blond, lekko kręcone, gdzieś 10cm za ramiona ulubiony kolor: prawie wszystkie lubię ulubiony przedmot w szkole: filozofia, matematyka zwierzę: kot - norweski leśny imię; albus Odpowiedz Link Zgłoś
chaney159 Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 16:59 heh,ja jestem brunetka,lekko opalona(bez przesadnej solary)szczupla,taka drobnaa na imie mi patrycja,ulubiony kolor to...neutralnya dobra jestem z jez.obcych,mam yorka ktory zwie sie LEJDIhehe Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Jak wyglądacie? 20.11.09, 17:05 Ja mam na imię Karolina mam 13 lat w sumie je niedługo skończę lubię kolor niebieski i różowy jestem szczupłą blondynką mam niebieskie oczy lubię się słodko i modnie ubierać to co na czasie lubię j.polski historie i biologie . I nie mam żadnego zwierzątka Odpowiedz Link Zgłoś