Dodaj do ulubionych

Ale przypał... xD

20.11.09, 15:11
No właśnie... Tutaj możecie pisać o swoich przypałach i krępujących sytuacjach xD

Ja np. dzisiaj na niemieckim krzyknęłam na całą klasę " On wyruchał mi..".. Po
prostu mi się pomyliło smirk
Obserwuj wątek
    • seline_ Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 15:21
      dużo tego xd
      ale najnowsza :

powtarzamy słówka z angielskiego na przerwie i przepytujemy się xd
      Nagle Karolina, z którą siędzę w ławce na ang. pyta mi się : Współpraca?
      Ja zaczęłam panikować że znowu ominęłam jakieś słówka i nic nie umiem a Ci sie
      ze mnie śmieją a ja nie wiem o co b. xd
      no chodziło o to że współpracujemy ze sobą na kartkówceee xd
      • seline_ Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 15:23
        ah xd przypomniał mi się przypał kolegii xd.
        Pani z niemca zapytała go o coś, już nie pamiętam dokładnie ale chyba o
        śniadanie jak jest xd.
        I ja mu podpowiadam że jest napisane pod obrazkiem gdzie ktoś mleko pije.
        No ten na cały głos odp. na jej pyt. z przerażeniem:

ALE JA NIE PIJĘ MLEKA!!!

Być przy tym na niemcu : bezcenne xd
        • stokroteczka11 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 15:38
          Hmmm.. Hospitacja. (Przychodzi dyra na lekcję polskiego i z tyłu klasy ogląda,
          co robimy, jak się zachowujemy na lekcji.) W którymś momencie pani się pyta:
          Jaki jest Leszek?(postać z książki ) A mój kuzyn na to: - Cholernie cwany!
          A potem do mnie na przerwie: - Tak mi się wymksnęło....
          • montanacyrus Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:40
            Na matmię wrzeszczę na cały głos do kolehi spie*dalaj.

Na co wkurzył mnie....
        • nelunia Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:17
          Pamiętam pytania do dyrektorki na kółku:
          -Czy widziała pani głowę jeźdźca bez głowy?
          • jess_or Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 12:30
            siostra takiego cudownego chłopaka siedziała ze mną w autobusie... ;D
            byłaaam baaaaaardzo śpięaca więc zasnęłłam... ;/
            opadłam tak dziwnie na nią, cały autobus się ze mnie łachał ( koleżanka mi
            opowiedziała) .. ;D
            przynajmniej już wie że ma ze mną nie siadać... xD O.oscianascianacoolcool
        • nici Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:21
          ja mam cos od kolegi

byla lekcja geographi a one sa tak nudne nazywamy ja godzina wypoczynku, albo
          wyspania sie.
          a ten kolega usna na serio na lekici i pan go bodzil a potem sie z niego
          nabijali. to bylo super
          big_grin
      • chocolatebow Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:58
        siedzimy z dziewczynami pod ścianą na przerwie. a na przeciwko nas trzech extra
        kolesi o 2 lata starsi. jeden z nich podoba mi się... wink
        nagle taka jedna koleżanka rozpędziła się w walnęła w dużą tablicę korkową (taka
        na ogłoszenia), a ta tablica leci na nas! shock my piszczymy jak downy ! a chłopaki
        z nas ryją big_grin
        to było przeee!
        PS. ta tablica byla dość cięzka.. ;]
    • lamma Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:44
      na koloni zrobiłam z kotleta jeża i poprzekłuwałam go wykałaczkami
      potem się szybko zmyłam...
      ale ochrzan dostałam od wychowawców big_grin
      potem już na żadnym obiedzie nie było wykałaczek... tongue_out
      • olive Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:45
        Good_thing , z czym Ci się pomyliło ? big_grin
        • montanacyrus Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:55
          Do lamma. Świetne. Czegoś takiego jeszcze ie słyszałam big_grin
        • good_thing Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 21:23
          olive napisał(a):

> Good_thing , z czym Ci się pomyliło ? big_grin

No bo wcześniej gadałyśmy z koleżankami o...różnych tematach suspicious
          I to może wydawać się dziwne ale chciałam powiedzieć "On wytatuował mi...", a
          powiedziałam "On wyruchał mi.." tongue_out
          No i przypał był mocny.
      • boy_love_you Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:13
        Graliśmy w piłkę nożna stanęłam na bramce. Wszyscy byli na środku boiska a ja
        zaczęłam wrzeszczeć ;Ja nie obronie!; a wszyscy w śmiech

• seli_13 Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 12:00
        na religi zachciało mi się pić a koleżanka z ławki miała akurat w reku cole . No to ja nie
        pytajac jej wzielam butelkoe w reke i szybko odkreciłam i nagle cola wybuchła i oblała
        całał ławke , mnie i moją koleżnke .No tak koleżanka nie zdazyła mi powiedziec ze na
        przerwie chłopacy z klasy mieli tą butelke xdd Ja przez moje pragnienie chodziłam póź niej
        kilka godzin cała mokra big_grin
    • elisss92 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:53
      Mi może nie, ale ostatnio mój kolega napisał na spr z ang (grupa podstawowa): I can a horse really well.
      To potem: Igor, pokaż jak umiesz konia ;]
    • blondzia Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 16:59
      Ja nie przypominam sobie żadnej mega wtopy zdarzają mi się przypały ale nie
      takie krępujące i żebym coś głupiego powiedziała big_grin
    • chaney159 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:02
      hehe,a ja dzisiaj w szkole niechcacy obrucilam sie i powiedzialam do babki za gegry(myslac
      ze to moja kumpela)cytuje"wez ubierz sobie normalne buty bo wygladasz jak
      oferma"potem to juz wole nie pisactongue_out
    • asiula333 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:11
      kolega musiał podpisać swoje zagrożenie w dzienniku
      pan od historii mówi do niego "podpisz sie"
      po chwili historyk powiedział nam jak kolega sie podpisał :
      "podpisz sie"
      serio
      • takaaklaudiaa ;) 06.12.09, 11:53
        Pffff
        Mój kumpel sie na spr. podpisał; Sama-Pani-Wie-Kto..;P
        • jess_or Re: ;) 06.12.09, 12:37
          do takaaklaudiaa

buahahahahhah xD niezły jest ^^ polaaałam się ^^ xD ;D
    • vanity95 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:31
      ja przedwczoraj miałam taką sytuację na historii ..
      byłam zamyślona i cały czas patrzyłam się w okno . wiem, że lekcja była o
      malarstwie czy coś . i w pewnym momencie babka podeszła do mnie do ławki i się
      mnie coś pytała .
      a ja jakbym nie wiedziała o całym świecie i dalej się patrze w to okno . po
      prostu byłam pogrążona w myślach . w końcu kumpela mnie tyrpła w bok i ja do babki:
      Co ? ta się popatrzyła na mnie jak na debila i mi się pyta : Kto namalował Mona
      Lise ?
      a ja na to, że DiCaprio . brechty momentalnie niepowtarzalne wybuchły . ja się tak
      patrze.. o co im kaman wgl ? i w końcu załapałam i było : aaaa ! DaVinci .
      nawet baba do końca lekcji nie mogła powstrzymać ataku śmiechu . m a s a k r a . xd
      • miley_cyrus2202 Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 15:52
        kiedy byłam w 4 klasie mój pan od historii spytał się jakie było najstarsze narzędzie
        człowieka. Ja na to: Kapuśniak winkbig_grinsciana xD Albo dość często przeklinam w szkole na
        przerwie zaczelam przeklinac bo cos mnie wkurzylo.... a moja wychowawczyni byla
        dokladnie za mną i słyszała wszystko co powiedziałam confusedsciana...................scared
    • monique_93 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:33
      Pokłóciłam się z koleżanka o faceta, który mi się podobał.
      Ona mówi:
      - No niby fajny był, ale jakiś taki pedałkowaty. xD
      A ja na to wrzasnęłam na cały głos:
      -On wcale nie był pedałkowaty!
      A za mną stała babka od niemieckiego
      big_grin
      Hahasmile
    • ann_95 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 17:41
      Ja kiedyś krzyknęłam do nauczycielki na cały głos : Mamo !! Ale siara uncertain
      • estrellita Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 21:00
        Ale co w tym takiego, że sie do nauczycielki powie mamo, wszyscy mówią, że to siara, ale
        czemu???big_grin

U mnie dużo takich np:
        Na religi rzucaliśmy po klasie parówką, albo wybuchnęła puszka na religi i ktoś rzycił za
        okno i cąłe bylo zalanewink
        • sonia321 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 21:30
          Mój brat kiedyś mi opowiadał że w podstawówce mieli przeczytać książkę Robinson
          Cruzoe. I jego kolega wchodzi do szkolnej biblioteki i mówi do babki: "Czy jest
          Tom Cruise?". Nie mogłam z tego...
          • sillysmile Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 21:43
            kiedyś na historii, na kartk. koleżanka patrzy w moją kartkę, tak z ukosa, a
            pani wyjeżdża z tekstem : oj już nie patrz się tak na tą .. (moje imię wink) .. a
            może bardziej w dekolt ?;D chcoaż nie, dekoltu nie ma xD cała klasa w brecht ..
            albo na matmie, nie rozumiałam zadania, a kol. na cały głos .. : Ej co ty piłaaś
            ? xD nie wiem czy to było takie śmieszne, no, ale się wszyscy śmiali xD suuchar ;o
            • ania36 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:27
              A ja miałam strasznie pochowy dzień i na w-f grakiśmy w kosza(nie jestem w to dobra)
              nagle dostałam piłkę i znią biegne i rzucam prosto do sswojego kosza strzeliłam samobuja i
              na dodatek TRAFIŁAM!!! Dzięki mnie moj adrużyna przegrała
              • dianolinka mam tak często XD 06.12.09, 16:34
                na w-f ostatnio mam niezłe szczęście, piłka sama leci mi do rąk XD
                a raczej do głowy, na jednej lekcji dostałam z 30 razy ...
                koleżanki tak się brehtały że nie wiem co ...
                a to było tak że odpijałyśmy do sb górą jak w siatkę x dd
                i co się odwróciłam do jednej czy do drugiej kumpeli to

:puff:

i gleba ; //
                aż się nauczycielka śmiała ...
                po tym jak miałam religię mówiłam do księdza

`proszę taty
                `proszę pana

albo kiedyś na religi jak z kumpelą gadałyśmy o naszym księdzu

`nikt nie wiedział gdzie jest [oficjalna wersja-chory] a okazało się że był na
                lazurowym wybrzeżu
                [ księdza nie było w klasie, ja wkurzona jak się dowiedziała i do kumpeli na
                cały regulator

` a ku... dziad jeden nas to nie mógł zabrać ?

niby nic takiego , tylko dyrka weszła wtedy do klasy bo miała coś do mnie ... ;/
          • szalooona Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 21:43
            Taa. a ja pamiętam, że jakiś przypał miałam w Kościele... hmmm... a.! Siedziałam sobie w
            ławce zamyślona i wgl. skumałam, że ludzie wychodzą i, że trzeba iść do komuni xd. no to
            idę - dalej myślami gdzieś daaleko - klękam i ksiądz mówi " Oto Ciało Chrystusa" ( czy coś
            takiego ), a ja na to "Niech będzie pochwalony" xd jak zobaczyłam jego minę myślałam,
            że padnę. ludzie obok mieli taką polewke, a ja myslałam, ze zapadnę się pod ziemię ze
            wstydu,. ;p
    • ladies_monroe Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 22:46
      Nie papiętam już o czym, ale jak cała klasa weszła do sali to ja sobie gadałam z kolegą, i
      rozpakowywałam książki, a nauczycielka za mną była i czekała aż skąńczę. Po 15s, się
      odwróciłam, a cała klasa się na mnie gapi wraz z nauczycielką.

Albo jak kumpela gadał na lekcji z jakimś kolesiem, to wychowawczyni:
      -Randki po lekcji, nie na lekcjach
      Mieliśmy nieźłą polewkę.

• alunia Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 22:59
      Ja chciałam się tak bardzo szybko odwrócić do mojej kolezanki ktora szła z=a mną
      i coś do niej zaśpiewać . xd
      I tak sie odwracam i śpiewam " NO YOU GIRLS NEVER KNOWS " i tak patrze a tam
      babka od chemi xdshock
      • alunia Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:07

> Ja chciałam się tak bardzo szybko odwrócić do mojej kolezanki ktora szła z=a mn
        > ą
        > i coś do niej zaśpiewać . xd
        > I tak sie odwracam i śpiewam " NO YOU GIRLS NEVER KNOWS " i tak patrze a tam
        > babka od chemi xdshock

Co do tego to nauczycielka była niska i jej to prosto w TWARZ , powiedziałam . xd
        Tak 5 milimetrów od twarzy xd
      • ampid155 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:16
        Ja jakoś nie przypominam żeby jakiś miała ale moja kol.<Kasia>ostatnio na gegrze:

Kasia dyktowała koleżance i koledze:

-Kangur rudy...,diabeł tasmański...,koala...,struś EMO. To wszystko.
        *Kasia-powaga*
        Po 2 minutach ja:
        -EMU nie EMO!
        *wybuch rechotu* znacz smiechu w naszym wykonaniu

Ogólnie u nas w szkole i klasie dużo się dzieje(każdy musi coś palnąć)big_grin
    • alunia Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:06
      W podstawowce mielismy taką jebnię'ą babe od religi ze jej na złość robiliśmy . ;P
      Gdy był czas modlitwy to nasz kolega krzykną "BOMBA.!!"
      i cała klasa padła na ziemie razem z nauczycielką . xdd
      Potem sie wku...łaa i wybiegła piwoz klasy .

<3
      • paulis... Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 16:13
        moja koleżanka usneła w kościele na rekolekcjach i zaczęła chrapać big_grin na to ksiądz do niej
        podchodzi obudził ją i wyrzucił z kościoła sciana tongue_out
        wszyscy tak sie lali że przez kolejne 10 min ksiądz nie mógł normalnie mszy prowadzić big_grin
    • sharpay_evans o ja... 20.11.09, 23:12
      Cześć ! Słuchaj to straszny przypał o matko boska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja gdybym takie
      cos powiedziała bym przes całe zycie to pamiętała o matko heheh czemu tak powiedziałeś
      z czym ci sie to pomysliło ? confused
    • sharpay_evans o ja... 20.11.09, 23:13
      Czesć słuchaj to straszny przypał matko boska !!!!!!!!!!!!!! ja gdybym tak powiedziała
      pamietałabym to do konca życia hahaha.... sobie wyobrażam minę wszystkich naprwno
      sie smiali ale napewno nie było tak śmiesznie anuczycielowi jak to zwykle ... hehe .... Nie daj
      sie tyle ci powiem
      • good_thing Re: o ja... 20.11.09, 23:18
        Przypał mocny..
        No chciałam powiedzieć wytatuował, a powiedziałam wyruchał..Nie wiem czemu tongue_out
        Ciekawa jestem jak mnie teraz nauczycielka od niemca traktować będzie... uncertain
    • ciasteczkowa Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:29
      xD np. dziś na polskim kolega recytuje wiersz i się pomylił zamiast "orlim"
      powiedział oralnym ...xDD przejęzyczył się <lol> cała klasa wpadła w breht
      (pochwale się big_grin ) Dziś byłam na "Księżycu w nowiu" i jakieś dziewczyny wracają
      z kibla i jedna potknęła się o torbę mojej koleżanki i przeleciała przez parę
      siedzeń a myśmy się tak zaczęły śmiać wink
      • selcia17 Re: Ale przypał... xD 20.11.09, 23:40
        Dzisiaj mieliśmy wycieczkę szkolną...i w radiu zaczęła leciec jakaś hip-hopowa
        piosenka obrażająca edukację..smile
        A facet nie umiał wyłączyc radia więc podgłośnił a potem przyszła do niego baba
        od przyrody z pretensjami i przełączył tak ,ze zgubił fale..smile I cały czas nam
        głośno szumiało..tongue_out
        • agvleczka Re: Ale przypał... xD 05.12.09, 21:41
          hehe u nas na sprawdzianie z angielskiego trzeba było w zadaniu napisać co lubimy jesć na
          obiad czy coś takiego. No i jeden z kolegów zaczął:
          -proszę pani jak jest kotlet schabowy po angielsku??
          (wszyscy w śmiech)
          pani: nie wiem
          -Ale proszę pani, niech pani powie bo ja bardzo lubię kotlety!
          (śmiech na max.)
          pani: nie wiem

I rezultat wyszedł taki że na klasówce kolega napisał: My favourite breakfast its kotlety
          schabowe. xD
    • pinky_love Re: Ale przypał... xD 05.12.09, 22:29
      dzisiaj w Auchan Bonarka stałam w kolejce z mamą i Przyjaciółką . i moja mama zapytała sie babki co ma tak dużo zakupów czy by nas nie przepuściła a ona :" Ale ja ledwo stoje na nogach" a ja na to: " A ja jestem w ciąży" bo pisało na takiej planszy że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo xD
    • antix Re: Ale przypał... xD 05.12.09, 22:35
      Okej...no więc gadałam z koleżankami na przerwie i nagle powiedziałam"A h... to wie"a
      patrze się,a tu pani przechodzi korytarzem...Fiuuu dobrze,że chyba nie usłyszała,bo bym
      się ze wstydu spaliła...shock
      • antix Re: Ale przypał... xD 05.12.09, 22:37
        Aaa...i jeszcze jedno mi się przypomniało...ale to o mojej siostrze...no więc byłyśmy na
        basenie i zjeżdżałyśmy razem na zjeżdżalni i ja się patrze a tu chłopacy się ryją...dobra ja
        nie wiem o co chodzi patrze się na siebie,a potem na siore a ta cały stanik ma rozpięty co
        za siaraaa...big_grin
    • famous_ash Re: Ale przypał... xD 05.12.09, 22:36
      Kiedys, juz bardzo dawno bo to bylo w 2 klasie podstawowki, pani cos pisala na
      tablicy, a ja chcialam sie zapytac co tam jest napisane, to zamiast powiedziec
      "proszę pani" to powiedzialam "babciu" wink
    • vamtherina Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 11:40
      Na WOS'ie zaczął boleć mnie brzuch i mówie do mojej kumpeli - "Jestem w
      ciąży...",a ona na całą klasę "Jesteś w ciąży?!" i nagle facet zaczął się na nas
      lampić,a ja do niej - "Idiotko żartuję!" na co ona - "Aaaa"...
      • demi_10 Re: Ale przypał... xD 13.12.09, 20:10
        Do vamtherina niezłe!!!!!!!!smile
    • lousy11 Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 11:48
      w radiu zaczęła grać fajna piosenka to śpiewałam sobie a że byłam sama w domu to
      jeszcze zaczęłam tańczyć xDD Piosenka grała głośno i nie słyszałam jak brat ze
      swoją dziewczyną wchodzili xDD brat zaczął się ze mnie śmiać i podśpiewywać
      piosenkę którą śpiewałam ja ściemniałam że to tylko radio grało hahaha , nie
      zapomnę tego tongue_outtongue_outbig_grin
      • taylor.swift Re: Ale przypał... xD 06.12.09, 12:04
        moja koleżanka na kółku z języka angielskiego zamiast przeczytać i like fakt
        of
        pomyliła sie i przeczytała i like fack off
    • softy_girl ;pp 06.12.09, 12:03
      mamyy taką wych. co z nia mozna pogadać i kolega opowiadal o wypadkuu jego
      mamyy.... cala klase to megaa rozbawiloo ale mnie najbardziej , dobra potem
      zaczal sie polak i panii mnie pytaa a ja zaczelam sie wtedy z niegoo tak smiac
      a siedze w 1 ławce xdd i ona sie tak na mnie patrzyy xdd

Albo moja wych. pyta sie na godzinie wych. kto jest twoim idolemm . Noi
      objasnia ze mamy powiedzieć kogo lubimyy najbardziej i tu dala przyklad np.
      rihanna czy ta cala Hanna Barbaraa xddd a my sie tak z niej zaczelimsy smaic
      ze az poczerwieniala ;p
      • kasiula939 Re: ;pp 06.12.09, 12:12
        na lekcji biologi opowiadam kolrzance o ostatniej dyskotece...i weszlysmy na temat z kim
        sie calowalam a ona na to na cala klase...CAŁOWAŁAŚ SIE Z NAJŁADNIEJSZYM
        CHŁOPAKIEM W SZKOLE?????
        i na nastepnej przerwie wiedziala juz o tym cala szkola...;//
        • colors Re: ;pp 06.12.09, 13:01
          ee. no to chodzę na angeilski dodatkowyy . no i prywatnie to mam . no i babka się mnie
          pyta coś w tym stylu : jakiej narodowości jest Leonardo Da Vinci ? a ja na to : American !
          a ta taki na mnie look. a ja się skapłam , że to chodzi o tego włoskiego malarza;d. głupia
          jestem ...

albo na biologii :
          Pan : jest taka żaba , która na zimę zamarza .. a potem na wiosnę odmarza i żyje dalej .
          Kumpela : NO TO TAK JAK NIEDŹWIEDŹ ! .
          hah;d śmianie z tego było ; p

Wf.
          Grałyśmy z chłopakami w siatkę . no i ja stałam naprzeciwko kolesiaa , któryy mi się
          straaasznie podoba . ktoś tam zaserwoował mocno to sobie pomyślałam, że mogę sobie
          jeszcze trochę na niego popatrzec. no to patrzę sobie .. a tu piłka się odbiła od sufitu i
          jeb. .. prosto w mój nos ... grr;d.
      • joluska16 Re: ;pp 06.12.09, 12:15
        to nie mój przypał , ale chłopaka o rok starszergo :
        na angielskim pani sie go zapytała jak sie czuje .
        i on zamiast powiedzieć : i'm ok ,
        powiedział : i'm a gay
        kuzyn mi opowiadał , bo chodzi do tej samej klasy co on .

albo mój :
        kiedyś szłam z koleżankami do szkoły ,
        iw cześniej wstąpiłysmy do sklepu .
        koleżanka kończyła cos kupować , ale poszła jeszcze na cos popatrzeć .
        oprócz nas była jeszcze jakas babka .
        i ja się schowałam , a nie wiedziałam że koleżanka jeszcze poszła coś oglądać
        i jak usłyszałam że ktoś idzie to wyskoczyłam i krzyczę :
        Buuu !
        a babka na mnie patrzy jak na idiotkę .
        wybąkałam przepraszam i zaczęłam się śmiać z koleżankami big_grin
        • good_thing Re: ;pp 06.12.09, 12:19
          O, albo mój kolejny.
          Gadałyśmy z koleżanką na ulicy o takim chłopaku. I tak się dziwnie złożyło, że
          akurat on szedł po drugiej stronie ulicy.
          I powiedziałam do koleżanki "Zobacz kto iiiiidzieee". Chciałam to powiedzieć
          cicho, a wyszło tak, że koleś usłyszał i zrobił taaakie oczy o.O
      • luniaaa Re: ;pp 06.12.09, 12:26
        kiedyś, kiedy chodziłam z siostrą na basen, to zawsze przed basenem kupowałyśmy
        jeden listek gumy do żucia, i zawsze brałyśmy 60 groszy, w sam raz na dwie gumy.
        Więc pod kioskiem ja się pytam:
        -Proszę pani, ile kosztuje guma za 30 groszy?
        A moja siora ryje ze śmiechu i pani z kiosku też...xDsurprised

Albo w tamtym roku jechaliśmy z klasą a wycieczkę klasową i kiedy już byłyśmy w
        pokojach, użądziłyśmy z dziewczynami, że w tą noc nie będziemy spać. A więc o
        00.00 kiedy nauczyciele już spali, przynajmniej tak myślałyśmy, to zaprosiliśmy
        chłopców do nas, i wymyślałyśmy kryjówki dla nich. Taki jeden Paweł, schował się
        pod moje łóżko, a dla Radka nie było nigdzie kryjówki, bo był na wszystko za
        gruby. I pani nagle przyszła, Paweł był schowany już pod moim łóżkiem, ale Radek
        stał na środku pokoju i my obok niego. A kiedy pani przyszła, nagle Radek zrobi
        strasznie głośnego bąka. Wszyscy w śmiech, pani też, ale i tak dostaliśmy
        ochrzan. A kiedy potem Radek już puścił tego bąka, ja powiedziałam:
        -o matko, ja muszę siusiu!!!!sciana
        i wszyscy w śmiech. Paweł potem wyszedł kiedy pani sobie poszła.

Albo już po wycieczce w klasie pani mówi:
        -jedliście obiad i pierwszego dnia wycieczki i drugiego, a który był dla was lepszy?
        a ja mówie:
        -drugi był pierwszy!
        i to na cały głostongue_outbig_grin
        to było przejęzyczenie powiedziałam drugi był pierwszy, zamiast powiedzieć:
        drugi był lepszybig_grin

albo gdy pani powiedziała na lekcji:
        -zapiszemy teraz zdanie na tablicy
        i ja podniosłam rękę, bo uwielbiam pisać na tablicy, jak zresztą większość
        dziewczyn w mojej klasie, i pani mnie wybrała, podyktowała mi zdanie:
        -Krzysztof Kolumb-włoski żeglarz w służbie Hiszpańskiej
        a ja napisałam:
        -Krzysztof Kolumb- ma włoski w służbie Hiszpańskiej
        ale był rechotbig_grintongue_outsmirkbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grincoolcoolcool
        • msthic Re: ;pp 06.12.09, 15:35
          Kiedyś brat przepytywał mnie z gegry
          i spytał się jaka jest stolica Włoch...
          ja na to że nie wiem xp
          a moja mama: a Rzym to co??
          A ja:
          Jak to co? Rzym to kiedyś takie państwo było... xp

Albo raz na wycieczce na kolacje mieliśmy takie obrzydliwe kiełbaski...
          Ja z kumpelą je wywaliłam i kupiłyśmy lody xp
          pani się na nas gapi i pyta się, gdzie te nasze kiełbasy,
          a my na to że psy zjadły xp
          • rathbone Re: ;pp 13.12.09, 20:29
            to przypał koleżanki mojej z klasy :
            na lekcji mielismy neologizmy i byl wyraz katalizator a pani sie pyta jaki
            jeszcze jest wyraz z końcówka ator a moja kol na cała klase : WIBRATOR !! ;d;d;d;d
            to bylo swietne ;D
          • roahszana Re: ;pp 13.12.09, 20:32
            w Szóstej klasie miałam Podlać kwiaty i razem z kumpela poszłyśmy po wiaderko do woźnych
            bo w sali nie było konewki czy butelki. potem do łazienki i do tego wiadra wody i jak
            wychodziłyśmy z łazienki to akurat szła nasza polonista, bo cos od woźnych chciała.
            Chlup! Cała woda z Wiadra wylądował na babce.
            Razem z kumpela w smiech z tej wida cieknie. a potem.... sciana
            To było ostro...

ale mina: Bezcenna.
            • martucha.12 Re: ;pp 13.12.09, 20:53
              U nas na lekcjach zawsze jakieś akcje są xdd Np. na niemcu: Pani chciała wyliczyć nam
              średnią na półrocze,a cała klasa gadała no i nagle Daniel: 'kto się odezwie kocha Dymele'
              [taka debilka z naszej klasy xd] No i cała klasa cicho... Razem z panią wink I te średnie pani
              pisała na tablicy i przy okazji pytała sie czy jada na wycieczkę to podchodzili do tablicy i
              pisali 'jadę' ;p A Daniel podchodzi do tablicy i pisze: 'thbill' [bo bill mówią na Rafała ;p] , a
              pani mu odp. 'chyba debil, kto to jest?' I wszyscy na Rafałą pokazuja i cała klasa w brecht
              xDDtongue_outtongue_outbig_grinbig_grin
            • bucikowa Re: ;pp 13.12.09, 21:09
              Gonił mnie taki jeden obleśniak z klasy. To ja uciekam. Wybiegłam z sali
              matematycznej i wpadałam na babę od Niemca depcząc jej po stopach i wrzeszcząc.
              Dopiero po chwili zorientowałam się że to ona ;x
          • esmecullen Re: ;pp 13.12.09, 21:06
            Oj dużo by tego opowiadać... Większość to raczej nie przypały a śmieszne sytuacje:

Kiedyś facet od historii: "Włochy z XIX wieku" a my wszyscy w brecht.

Ostatnio facet od techniki dostał papierową gwiazdką w czoło;D

Albo cała klasa ma po pale z zachowania bo dla jednego kolegi wszyscy to jest 10
            osób z 28;D

Albo chemiczka kiedyś tektem walneła: "Dziewczynko z włosami odwróć się". Miałą
            jeszcze wiele innych tekstów... Mówiła nam np. " Kamil nie jemy na lekcji. Ja
            rozumiem że jesteś głodny, ja też jestem niedożywiona ale na lekcji nie jem".

Chyba wpierwszej gimnazjum mieliśmy czego się boimy, co lubimy idt. w szkole.
            To wyszło nam że boimy się "Niczego". Bo było: Najbardziej boję się: niczegobig_grin.

Ale wielu sytuacji nie da się opisać są śmieszne tylko wtedy kiedy się je oglądabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka