koaal dżejkob. :3 21.04.10, 16:05 ponieważ jest słodki i śliczny i wgl. <3333333333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 16:08 za żadnym. jakoś nie przypadli mi do gustu. podobne pytanie pada co pięć minut na moim podwórku: "za kim jesteś? za legią czy za polonią? jak za polonią, to będzie wpier.dol." Odpowiedz Link Zgłoś
outside Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 16:15 osobiście wolę charakter jacoba, aczkolwiek do belli bardziej edward pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 16:18 Jeśli muszę wybrać wybieram Edzia, Jacob jest jak dla mnie słit dzieciaczkiem któremu domalowano klatę, oh... jak słit <3 W sumie Edzio też miał domalowaną ale on się z tym nie krył co mnie do niego troszeczkę bardziej przekonało. Odpowiedz Link Zgłoś
aniape17 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 18:23 Ehh. Edward chyba jest lepszy xd Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 20:23 książkowego edwarda, serialowego jacoba. chyba dlatego, że od roberta wolę taylora. Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 21:13 Jacob i w filmie i w książce Za to, że przynajmniej nie jest masochistą, myśli optymistycznie, jest odważny, jest wilkołakiem ;D i o by tu jeszcze ... Za jego włosy ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 20:23 tfu. nie 'serialowego', tylko filmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 20:57 I co z tego, ze było duzo w new moon ? Jeżeli jakaś osoba czytała ksiązke to żadna nie spodzianka E D W A R D ;* Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik EDWARD 21.04.10, 21:10 Edward - hmm ideał mojego wymarzonego faceta. Inteligentny, przystojny, tajemniczy, czarujący. Dla kochanej osoby zrobi wszystko, nawet ją opuści... Jacob - hmm. Gdy po raz pierwszy czytałam zmierzch, wydawał mi się całkiem fajny. radosny, miły, lubiłam go. Ale kiedy w drugiej części gdy zaczął być zazdrosnym, zadufanym w sobie "dorosłym"- moje nastawienie do niego szybko się zmieniło To moje zdanie i tak już pozostanie, pozdrawiam fanki Edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
domii36 Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 21:11 Za Edwardem oczywiście. < 3<br /> Kocham Go on jest boski i tak troszczy się o Belle. ; oo<br /> Ja bym chciała jak Bella mieć swojego wampira, który by mnie kochał tak jak Edward Belle. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
new_york_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 21:25 Edward , ale w książce On jest tak jakby ideałem Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson <KLIK> 21.04.10, 21:23 Ja jestem za Edwardem. I nie zmieniłam zdania od sierpnia ubiegłego roku. w tedy po raz pierwszy obejrzałam ZMIERZCH i zakochałam się nie tylko w filmie, ale i w ROBERCIE PATTINSONIE. Odkąd zobaczyłam jego postać w filmie jak wchodził do stołówki to go pokochałam. wiedziałam, że jestem w jego drużyne. Uwielbiam Edwarda. pewnie za to, że jest taki czuły, troskiliwy wobec Belli i innych członków swojej i jej rodziny. Kocham go za to, że na wszystko zna odpowiedź, kocham go za stoicką postawę do życia, za to, że nie wykorzystuje swojej urody...znalazło by się jeszcze z milion powodów dla których kocham EDWARDA i jestem w jego drużynie a nie Jacoba. Choć Jacoba nienawidziłam teraz go tylko troszeczkę lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 21:31 Jacobbbbbbbbb bo jest psem a ja kocham psy xDee Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: za kim jesteście : edward czy jacob ? 21.04.10, 21:39 pff, oczywiście że TEAM EDŁARD Odpowiedz Link Zgłoś