atus Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 30.11.09, 13:31 Nie cierpię techno. Blee. Fuuj. To jest wstrętne xdd. A kocham rocka no i moze power pop, ale nie metalu. Za mocny dla mnie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 30.11.09, 13:49 naj lubie pop i rock nie nawidze rapu Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 30.11.09, 14:04 ` Ja nie znosze Jazzu . Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 30.11.09, 14:22 nie lubię: disco polo, techno - jeśli to w ogóle można nazwać muzyką...? lubię: rock i podobne. czasem pop, ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 30.11.09, 14:28 lubię krzesło , lubię fotel nienawidzę TOKIO HOTEL ! . x - DDD ! i jeszcze disco polo . x Odpowiedz Link Zgłoś
nut_k_a Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 18.12.09, 10:56 Nie lubie: Disco Polo, Polskiego Popu, Jazz, Country itd. Lubie: Rock, Punk, Hard Rock, Hard core Punka itd. Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 12:17 Ja to lubię rock, alternatywa itp Nie przepadam za country, jazz. Nie cierpię techno, house itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 12:21 rock and pop .xd Odpowiedz Link Zgłoś
halo_ :) 19.12.09, 12:39 Uwielbiam R&B , po prostu kocham nie lubię Peji . i tak dalej dla mnie to nie muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 12:46 Jakie lubię gatunki, pisałam już o tym w innym poście. A nienawidzę techna i wszystkiego z nim powiązanego. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 12:46 ja słucham Rocka, pop rocka i pop punka. ;D nie trawię Jonasów.. boże. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 12:50 Nie lubię hip - hopu , popu , disco - polo , gospel . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 12:51 Nie lubię hip-hopu . Nie cierpię rapu . Nie trawię disco polo . Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 15:30 jak można nie lubić reggae?! polskiego reggae?! Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:30 hehe ;p lol dużo z was pisze, że nie lubi jazz' u a od to był pierwszy współczesny gatunek muzyki ;p od niego zaczęły powstawać inne współczesne gatunki -.- a co do mnie.. lubie: rock, hip hop, reggae, dancehall, r&b a nie przepadam za: metalem, techno i większością polskiego popu Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:36 Lubię: rock, niektóre popowe pisenki Nie lubię: disco polo (a raczej niecierpię) Odpowiedz Link Zgłoś
razzo . 19.12.09, 17:35 mogę słuchać wszystkiego, ale nie zniosę przesłodzonego popu w stylu hanna montana. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:36 lubie:rock.pop nie lubie:jazz.country.disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:42 ja uwielbiam r&b, hip-hop i rap no i trochę pop... nie lubie country i jazzu Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:47 nie lubię techno i nie przepadam za hip hopem, Choć strasznie lubię Kaliber44 od którego powinni się uczyć dzisiejsi ''hip hopowcy'' Odpowiedz Link Zgłoś
cassie. Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:46 lubię: jrock, jpop nie lubię: hiphop, gó/wna a la doda. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:49 lubię: pop, pop-rock, pop-couctry, electro-pop. nie lubię; hip-hop, metal, disco-polo Odpowiedz Link Zgłoś
pauline26 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 17:53 lubię: rock, pop, dance nie lubię: r&b, disco polo (kto lubi? xd) ;******* Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 18:19 Najbardziej lubie - Rock , Punk Rock. Najmniej lubie-Pop, techno, hip-hop (zwlaszcza polski) oraz country Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 19.12.09, 18:54 hip-hop reggae pop . Odpowiedz Link Zgłoś
atuu. Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 21.12.09, 21:22 uwielbiam: rock, gotyk, trochę metal, punkrock, punk + wszystkie pochodne z tego rodzaju. < 3 nienawidzę: niektórych piosenek hiphopowych, większości piosenek pop'owych (niektóre przypadają mi do gustu, ale to takich artystów jak Madonna itp.), techno, country. Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 21.12.09, 21:32 w sumie to wszystkiego po trochu słucham. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 21.12.09, 21:30 Lubię hip hop, rock czy nawet muzykę klasyczną. Wszystko zależy od mojego humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
chesee Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 21.12.09, 21:30 rock i pop. przepadam też za country. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 21.12.09, 21:34 tokio_hotel_483 napisał(a): > Chodzi tu o rodzaj muzyki np.hip hop,pop,rock,itp. > Ja: > Naj lubie:Rock i takie tam > Naj nie lubie:nie mam określonego,wszystko moge słuchać ale tak to > chyba,reggae,jazz,country itp.xD "Naj" lubię: Rock, rap, hip hop, jazz "Naj" nie lubię: Country, i czegoś w podobie do Miley Cyrus czy Taylor Swift. Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowaa Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 27.12.09, 13:34 nie cierpię rapu polskiego . pomyłka . to nawet nie jest muzyka . tylko bezsensowne słowa . Odpowiedz Link Zgłoś
alice_cullen08 Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 27.12.09, 13:42 Lubię rock, ale nie przepadam za polskim rapem Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Jakiej muzy najbardziej nie lubicie/lubicie?x 28.12.09, 12:10 lubię: reggae, hip hop, rock, dancehall, r'n'b, czasem też coś w stylu electro nie lubię: metal, disco polo, polski pop(chodzi mi o taki w stylu gosi andrzejewicz), no i techno też nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś