domika293pusia 25.11.09, 16:08 no to takbrzydze sie chłopaków w wieku 13-16(gimnazjalistów) nie nawidze gdy mnie dotykają od razu sie wyrywam 1. żeby go nie uderzyć ze złości (nie wiem czym spowodowanej) 2. Żeby sie nie derwować alebo go nie zabić HLEP!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natuska412 Re: inna? 25.11.09, 16:13 sory że to napisze . . . a dziewczyn też się tak brzydzisz ? proszę nie krzycz . XD ale wiesz o co mi chodzi . . . ? xo xo Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: inna? 25.11.09, 16:18 Kurczę, pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Nie mam pojęcia, czym to może być spowodowane, a tym bardziej nie wiem, jak ci pomóc. Z tym dotykaniem to rozumiem. Ja też nie lubię, gdy jakiś chłopak mnie dotyka albo jak koleżanka chce się przytulić. Ale czemu masz się brzydzić chłopaków? Boisz się ich? o_O Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: inna? 25.11.09, 16:26 a tak z szczerej ciekawości: jacy ci się podohbają? xd Odpowiedz Link Zgłoś
domika293pusia Re: inna? 25.11.09, 16:30 u mnie w szkole jest tylko jeden wyjątek ale on na szczęście sie do mnie nie zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: inna? 25.11.09, 17:59 noo mnie to raczej ciągnie do takich chłopaków a nie odpycha potwierdzam jesteś jakaś dziwna oczywiście bez obrazy no bo wiez to nawet dobrze ze cie narazie tacy chłopacy nie interesują no bo przynajmniej mniej problemów masz a chłopakami zaczniesz się interesować w liceum xD Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: inna? 25.11.09, 21:32 podejrzewam u Ciebie objawy antropofobii. to fobia przed innymi ludźmi. albo hafefobię, to lęk przez dotykiem innych ludzi. poczytaj o nich, może dowiesz się czegoś o sobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: inna? 25.11.09, 22:06 Gdzie tam antropofobia, po prostu pewnie boisz się, że cię zgwałcą albo coś. Rzeczywiście, nie mają prawa cię dotykać, jeśli tego nie chcesz, ale nie myśl, że wszyscy chłopcy w tym wieku są tacy zboczeni i wredni (chociaż niektórzy, niestety, są). Myślę, że po prostu im się podobasz, i nie ma w tym nic strasznego. Przecież nic ci nie zrobią. Postaraj się im zaufać. Przepraszam, nikt., że się z tobą nie zgadzam, naprawdę, antropofobicy wręcz nie wychodzą z domu i nie rozmawiają z innymi, tak bardzo się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
dancing__ Love boys 25.11.09, 21:57 A ja kocham chłopców(nie wszystkich) i nie mam takiego problemu ale no nie wiem staraj się najpierw z nimi gadać podaj im rękę jak mówisz cześć i tak krok po kroku xD Odpowiedz Link Zgłoś