kasia6991 25.11.09, 16:18 hip-hop to moje życie i codziennie wynajduję jakieś piosenki tego typu. Postanowiłam, że może spytam Was jakie są wasze ulubione? popu też słucham, więc jeśli znacie jakieś fajne hity to podajcie z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: hip-hop 25.11.09, 17:01 to daj mi jakieś dobre do tańczenia hip hop , ale angielski . potrzebuję, cóż ;c Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: hip-hop 28.11.09, 16:42 ja lubię takie mieszanki Fu feat. Wozzo - Dosyć Tego Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: hip-hop 28.11.09, 16:48 tytułyy mówisz ;dd eh jest tego w ciul, ale wykonawców Ci podam ;]] Pih, Peja, Eldo mają zajebiaszcze piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: hip-hop 28.11.09, 19:18 mistrzem polskiego hip-hopu jest Ostr, nikogo typu Peja, Pezet nie słucham, nie mogę po prostu za to Ostry... jego freestyle, jego teksty, jego muzyka, BOMBA ;d. szczególnie polecam 'Kochana Polsko', 'Mówiłaś mi' i 'Sam to nazwij' ;] albo może coś jeszcze z dancehallu/hiphopu/reggae to może sprawdź East West Rockers, 'Dokąd tak biegniesz', 'Biba nielada', 'Dotknąć Cię' i cała reszta ;x Odpowiedz Link Zgłoś