Dodaj do ulubionych

Wredne dziewczyny, problem;/

03.12.09, 20:34
Hej chciałam się was poradzić, bo naprawdę nie wiem co już mam robićsciana
napiszę wam w skrócie o co chodzi:
Działo się to gdzieś z miesiąc temu, ja z moją przyjaciółką zrobiłyśmy sobie
zdjęcia nowe na grono, wiecie nie jakieś głupie, takie na tle zabytków
Warszawy itp. i moja przyjaciółka to wstawiła na grono po czym pewne
dziewczyny z klasy 2c(ja chodzę do 2d) gim zaczęły pisać bardzo obrazliwe
komentarze ale tylko odnosnie mnie, i nagle do komentowania przyłączyła się
połowa 2 klas, byłam załamana bo komentarze były bardzo przykre, popłakałam
sięcrying kompletnie nie wiedziałam o co chodzi im... i dopiero później się
skapnełam jedna z tych dziewczyn przyjaźni się z chłopakiem z którym ja czasem
wychodzę na dwór, jednak ona zaprzeczała, dobra przyjaciółka skasowała te
zdjęcia i był spokój... aż 2 dni dziewczyny znowu zaczęły mnie wyzywać, mam
tego dosyć wiec wszystko co one mi napisały wydrukowałam i miałam zamiar iść
do dyrektora, jednak koleżanki mi odradzają mówiąc że one znowu bd się mścic,
macie pomysł jak zrobić by one nie pisały tych złośliwych rzeczy? i żeby ja
na tym nie ucierpiała...crying chcę tylko jeszcze dodać że one to tylko takie
mocne w necie są, w szkole nie mają odwagi mi nic powiedziec;/ prosze o pomoc,
bo już jestem kompletnie załamana, wiec że jak ich jakoś nie powstrzymam to
one bd pisac te komentycryingconfused
Obserwuj wątek
    • duuumi Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:39
      Zgłoś to do nauczyciela, nie do wychowawcy.
      Oczywiście, jeżeli masz tyle odwagi... bo ja nie wiem, czy bym miała.
      no i moze na pewein czas zawies takie rzeczy jak pg czy grono czy nk, aby one nie pisały
      ci tam tych komentów obrzydliwych i wgl .... nie umiem inaczej pomoc, ta bymchyba tak
      zrobiła...
    • marioonetka. Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:40
      uu współczucia. Ja ci radzę powiedzieć dyrektorce . W 4 klasie ja nabluzgałam na necie na
      moją koleżankę i wiesz jaką miałam karę .. . a tak poza tym to jest karalne . Ja ci radzę
      żebyś szła do dyrektorki, albo zmienila szkolłę. Powodzenia : * . kiss
    • vivienne. . 03.12.09, 20:41
      wiesz , że z tymi wydrukami wcale nie byłby taki głupi pomysł.. tylko ja
      wolałabym załatwić to jakoś anonimowo . dziewczynom się coś należy , tu nie ma
      wątpliwości , nie mają prawa znęcać się nad Tobą psychicznie . prawdopodobnie
      idzie o tego chłopaka . wiem jak to jest , kiedy jedna byle pinda poleci
      każdemu , żeby na Ciebie gadal , ale nie przejmuj się kiss przecież sama wiesz
      , że to wszystko jest ustawione . powiedziałabym też o tym swojej mamie . nie
      potrafiłabym z tym siedzieć tak sama . a wiesz mi , że ze mną też nie bylo
      kiedys kolorowo , bo takie dwie dziewczyny znalazły sobie kozła ofiarnego ..
      ale wtedy to było trochę coś innego . one mi wprost groziły . w każdym razie
      życzę powodzenia . kiss nie przejmuj się tak opiniami innych , bo to i tak jest
      ustawiony fałsz .
    • iwa1215242 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:41
      poprostu powiedz żeby koleżanka zablokowała komy i Ty tak samowink i nie ma sie co
      przejmować. powiedz gó...arom, żeby sie nie wysilały bo masz na to zlewkekiss i nie
      zwracaj uwagi, one chcą żebyś Ty sie załamywała ale Ty im zrób na złość i zrób całkowicie
      odwrotniesmile) ja też mam kilka koleżanek a połowa sql mnie nie lubi, ale ja mam na to
      wyje... pzdr;*
      • lovedisneystars Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:45
        Olej je.

Jednak, jeżeli nadal bd czuła się źle powiedz to wychowawcy. Ja mam spoko
        nauczycielkę na stanowisku wychowawcy. Kiedyś moja przyjaciółka powiedziała
        pani, że jedna dziewczyna ją wyzywa, gapi się, dokucza, podstawia nogę itd. a
        pani tak na to zaangażowała, że Magda (moja przyjaciółka) już nie musiała
        martwić się tą dziewczyną .
    • sonia07 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:43
      Źle zrobiłaś, że posłuchałaś koleżanek. Powinnaś zgłosić to dyrektorowi albo
      szkolnemu pedagogowi. Nie mogą czuć się bezkarne. Skoro mocne są tylko w necie
      to może zbierz ekipę?
    • szatynka. Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:43
      eii skoro są one aż na tyle żałosne że nie potrafią do ciebie podejśc w szkole
      to ty podejdź do nch .
      Nie chodzi i oto żebyś poszła z obstawą tylko sama z np. ta przyjaciółką i
      grzecznie sobie wytłumaczyła .
      Może to coś da . ; *
    • alice_ Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:43
      te osoby nie są lepsze, by rzec gorsze, bo potrafia wyzywać ;-/ olej je alebo idź do
      nauczyciela, ale popros by nie mówił, ae toty powiedziałaś, ze to np. sam znalazł lub coś.
    • olka932 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:44
      Hmmm.... trudna sprawa. Może sama do nich podejdź i powiedz co myślisz, bo skoro mówisz że tylko w necie są mocne to nie odpyskują ci tylko będą chciały porozmawiać. A jeśli nie to porozmawiajcie całą klasą z wychowawcą na godzinie wychowawczej o tym na pewno podziała u mnie w szkole była podobna sytuacja wink
    • lexi55 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:46
      jakoś tak nie po polsku to napisałaś no ale mnuiej więcej wiadomo o co kaman.
      a więc skoro piszesz że nie są mocne w gębie to podejdź do nich na korytarzu i
      powiedz coś typu żeby własnego tyłka pilnowały bo nie mają powodów żeby tak na
      ciebie naskakiwać itp. a jak sie nie odwalą to po prostu idź do dyrcia z tymi
      komentarzami a potem będzie co ma być.
      • olgx Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:49
        Nie przejmuj się! Zgłoś to nauczycielowi! Ja mam takiego kolege w klasie, który
        czepia się mnie byle czego i nie tylko mnie ale i innych. np. gdy dostane ocenę
        i powiem ze zapomnialam dzienniczka to on mowi ze widzial WCZORAJ u mnie w
        torbie i mowi jeszcze ze mnie matka wyzywa normalnie ŻALL! Już z przyjaciołka z
        nim gadałam, ale ta rozmowa nic nie dała.
        • silly_girl Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 20:57
          Nie przejmuj się nimi .! Wiem , że będzie Ci ciężko , ale spróbuj .
          Jeśli będziesz się denerwować to to będzie je jeszcze bardziej nakręcać .
          Gdy poczujesz , że sporway zaszły za daleko to powiadom dorosłą osobę .
          • martuchaax Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 21:47
            właśnie, nie przejmuj się poprostu kiss wiem, że to może być trudne, ale spróbuj...
            Odradzam pójście do dyrektora.. może i dostaną kare czy coś, ale potem może być
            jeszcze gorzej... w gimnazjum różnie to bywa, więc ja bym przeczekała całą
            sprawę, w końcu dadzą Ci spokój.. Ja tak miałam, ale jeszcze w podstawówce i
            poprostu to olałam i jakoś było. smirk
            Powodzeniakiss
    • miley112 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 21:52
      ` ja. robie to po swojemu. więc ja tak samo wyzywam.
      ` ale jak coś to idz do dyrektora. co za problem.
    • justaga Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 03.12.09, 21:53
      Jakieś dzieci z buszu.
      Ja niestety nie wiem jak ci pomóc.
    • softy_girl Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 04.12.09, 13:53
      Ja bym postraszyla wychowawcą . Najpierw bym pokazala to wychowawcy i niech
      sobie z nimi pani pogada na godz. wych. Albo niech na zebraniu twoja mama i
      wychowawczyni pogada z mama tej dziewczyny . Pamietaj zeby sie na nich nie mścić
      bo wtedy ona powie ze ty tez sie na niej wyzywalas ;> Po prostu pokaż ten wydruk
      nie dyrkowi tylko wychowawczyni . a jesli dalej beda sie mscic to zglos jej
      konto na grono do usuniecia (ale mysle ze jak sie mama dowie icj o tym to i tak
      da im szlaban na kompa) ale przedewszystkim powiedz rodzicom swoim o ich
      zachowaniu na PEWNO tego nie zostawia tak ;//
    • vanesska123 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 04.12.09, 18:19
      Pewnie ci czegoś zazdroszczą. zignoruj je.
      • kasiula939 Re: Wredne dziewczyny, problem;/ 05.12.09, 13:14
        nie przejmuj sie nimi jesli jedna z nich przyjazni sie z twoim kolega to moze wlasnie o to jest
        zazdrosna ze wychodzisz z nim na dwor...
        poprostu do takich rzeczy trzeba podchodzic z dystansembig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka