Dodaj do ulubionych

II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowanie !

06.12.09, 17:10
Jak oceniacie II edycję MT ?
I była lepsza ?
Osobiście jestem rozczarowana tym że wygrał Marcin Wyrostek...
Nie rozumiem "talentu" w graniu na instrumentach...
Byli od niego lepsi...

To moje zdanie...

A jakie jest wasze ?

Przepraszam jeśli powtórzyłam wątek...

xoxo
Obserwuj wątek
    • vanesska123 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 06.12.09, 17:17
      Ja byłam za braćmi Legun, nawet sms wysłałam na nich. Ale wyrostek też był dobry.
      • bouche2 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 06.12.09, 18:56
        ja się cieszę, że wygrał Marcin, już to pisałam na piętnastu innych tego typu
        wątkach, ale napiszę jeszcze raz big_grin.
        myślałam, że ludzie będą głosować na młodziaków, bo niby 'słodcy', albo bo
        cudowni [mam na myśli dziewczynki jęczące na widok Kaczorexa lub braci], ale
        niespodzianka ;]
        Marcin zagrał dobry utwór, mnie zachwycił, ciesze się bardzo;]
        • aitii Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 06.12.09, 19:02
          Cieszę się, że wygrał Marcin wink)
          Gra na akordeonie jest strasznie trudna i raczej źle się kojarzy. A on zrobił z
          tego instrumentu coś pięknego, potrafił zagrać i naśladować inne instrumenty. I
          do tego grał z taką pasją, patrzyłeś na niego i widziałeś, że on uwielbia to co
          robi big_grin
    • billie_jeanxd ;D 06.12.09, 19:05
      Ogolnie mialam nadzieje, ze wygra Aleksander Martinez, ale Marcin Wyrostek tez
      ma talent, chociaz grac na instrumencie moze nauczyc sie kazdy, a takiego glosu
      i spiewu w takiej tonacji, jaka dysponuje Martinez, nie da sie "wyrobic".

Chociaz Wyrostek ma w sb cos takiego, ze po prostu go lubie ;p Czuc od niego
      taka dobroc i milosc do tego co robi ;D
      Tak samo jak od Aleks'a ;*

Aleksander pokazal sie z dwoch stron, a to znaczy, ze jest wszechstronnym
      ARTYSTĄ. Dla mnie i tak jest zwycięzcą i prawdziwym mistrzem ;*

Poryczalam sie, kiedy okazalo sie, ze jego marzenie sie spelnilo, pomimo
      trzeciego miejsca ;D
      POjedzie na te swoje kochane Filipiny !. ;]
    • esther77 xD 06.12.09, 19:19
      No szkoda ze wygrał ten marcin...;/ Wolałabym aby bliżniacy wygrali, albo ten filipinczyk wink
      Byłam pod wrazeniem kiedy oni tak wysoko spiewali!! Jeszce mi sie Michał KAczorowki
      podobał i paru innych... wiec trudno wybrac kto byl najlepszy xD
    • pinky_love Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 06.12.09, 19:34
      Uu, ja wolałam Patenciarza ;P
      • blondi96 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 06.12.09, 19:59
        Jak ogłosili werdykt normalnie się wściekłam !
        Od kastingu głosowałam na Kaczorex'a . On zajebiście tańczy. Ma ogromny talent.
        A ten Wyrostek.... owszem umie oczarować ale wolę Kaczorex'a.
    • kicaj Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 06.12.09, 20:06
      Ja sie z Tobą nie zgadzam. Marcin Wyrostek ma talent o to jest pewno. Chociaż
      nie był on moim faworytem. Ja liczyłam na Anna Gogole ale nie doszla Ona do
      finalu dlatego przestalo mnie to interesowac.

kiss
    • kara4454 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 07.12.09, 12:44
      wkurzyłam sie
      na instrumencie sie można nauczyć grać ale śpiewać tak co leguny nie!!!
      leguny powinni wygrać a drugie miejsce
      filipińczyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      za nimi byłam
      • olka932 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 07.12.09, 17:19
        też byłam za braćmi !!!
    • miley_cyrus45 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 07.12.09, 12:52
      było,było,byłooooo ;x
      • wanilka do miley_cyrus45 07.12.09, 17:11
        Napisałam, cytuję:

Przepraszam jeśli powtórzyłam wątek...
    • boska_ola Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 07.12.09, 17:18
      ja jestem wkur*iona,że wygrał ten od harmonii.

samo to,że wszedł do finału było totalną pomyłką to teraz jeszcze wygrana...;/
    • martucha.12 Kaczorex...! xD 07.12.09, 17:24
      On był najlepszy! wink Ale wygrać powinien Alexander według mnie ;p
      • rikki Re: Kaczorex...! xD 07.12.09, 17:39
        Kaczorex fajnie tańczył, no i Alexander też był niezły ;P Ale ten co grał na akordeonie też
        był niezły ;p myślałam, że na akordeonie idzie grać tylko nudne melodiee. ;p p.s. co Wy
        tak za tymi braćmi Legun? oni są niby młodzi i w ogl, ale no to co? ;d do showbiznesu i tak
        się nie dostaną chyba, że do opery ale to nie showbiznes p.s.2. nie sądzę, że ten z
        akordeonem do showbiznesu się dostanie wink
    • loladance Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 07.12.09, 17:43
      Kruk i Blacha (jakoś tak), Patenciarz, Kony : kandydaci godni wygranej.

Ładnie grał, ale też nie wiem czemu wygrał. ;|
    • nygus_95 Re: II edycja "Mam Talent!" - wrażenia/podsumowan 09.12.09, 16:22
      > Nie rozumiem "talentu" w graniu na instrumentach...

to mnie rozwaliło, doprawdy. ;o

> Cieszę się, że wygrał Marcin wink)
      Gra na akordeonie jest strasznie trudna i raczej źle się kojarzy. A on zrobił z
      tego instrumentu coś pięknego, potrafił zagrać i naśladować inne instrumenty. I
      do tego grał z taką pasją, patrzyłeś na niego i widziałeś, że on uwielbia to co
      robi big_grin

i z tym się w pełni zgadzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka