naine 07.12.09, 20:59 czy doczepiałyście sobie sztuczne włosy?? pasemka? czy coś podobnego Mam ochotę pokombinować z włosami ale nie wiem czy dobrze by się trzymały, nie odpadały itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewe1988 Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:09 Ja miałam pasemka takie doczepiane na zabawę sobie czasami wepnę i cały parkiet mój ;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
brookelle Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:12 ja doczepiam jeszcze w tym miesiącu ; ) ale treski xD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:40 Ja nie farbuje,ani nie pasemkuje, bo mój naturalny kolor wygląda jakbym już coś kombinowała. A mam pyt.: Codziennie rano prostuje włosy ale efektu juz na ok4 lekcji nie widać i pytam,bo nie wiem CO NAJLEPIEJ NAŁOŻYĆ NA WŁOSY MEGA ŻELU? LAKIER? A MOŻE JAKAŚ PIANKA??? plis o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:23 hmm , mam czerwone i niebieskie pasemko , ale raczej nie noszę ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley `xD 07.12.09, 21:37 `ja kiedyś sobie doczepiałam pasemka jasny blond xD 'ponieważ mam średni blond'. heh nadal bym chciała to robić tylko boję się ,że mi odpadną xdd heh ;P POZDRO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
naine Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:23 brookelle jakie treski?? i dobrze Ci się trzymają??;* Odpowiedz Link Zgłoś
ewe1988 Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:33 te są ładne;D ale nie wiem jak się trzymają bo nie miałam takich Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:37 miałam sobie doczepiać z dołu, no ale zrezygnowałam bo nie było doczepiania metodą na zimno tylko na gorąco, a na gorąco strasznie psuje włosy ;/ no i zrezygnowałam, poczytaj na necie dużo jest o tym stron ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:46 Miałam zielone pasemko, na moich rudych fajnie to wyglądało, ale po tygodniu wypadło. I osłabiło mi włosy w miejscu do którego miałam przyklejone. Nie będę robić z siebie barana, nie przykleję więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: sztuczne włosy 07.12.09, 21:51 jakoś nie ... poza tym jak przeczytałam, że włosy przedłużane to są najczęściej włosy afrykańskich dzieci czy coś takiego to jakoś nie miałam ochoty takich mieć xp Odpowiedz Link Zgłoś
naine Re: sztuczne włosy 10.12.09, 20:29 może afrykańskie dzieci mają mocne włosy;D Dzięki dziewczyny za odpowiedzi;* Odpowiedz Link Zgłoś
brookelle Re: sztuczne włosy 11.12.09, 22:42 jeszcze ich nie mam xd ale już zamówiłam . i sorki ;* nie treski , na microringi . jak już będę miała , dam znać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
naine Re: sztuczne włosy 10.12.09, 20:38 może afrykańskie dzieci mają mocne włosy;D Dzięki dziewczyny za odpowiedzi;*kiss Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: sztuczne włosy 11.12.09, 22:45 Jak zrobisz u dobrego fryzjera to nic Ci odpaść nie powinno ja sobie chce kolorowe pasemko doczepić, ale mama się zgodzić nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: sztuczne włosy 11.12.09, 23:29 Nie doczepiam włosów bo mam je długie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: sztuczne włosy 12.12.09, 11:45 Nie.Nigdy tego nie zrobię.Tak,czy siak mam zniszczone włosy,więc nie chcę ich stanu pogorszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: sztuczne włosy 12.12.09, 13:09 ja mam zeberkę xd ale nie jestem scene. (ani nic w tym stylu). kiedyś miałam pasemko czerwone, doczepiłam raz i nie wiem gdzie je podziałam ... ;d . Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: sztuczne włosy 12.12.09, 13:21 ja miałam kiedyś wa czerwone pasemka, doczepiane na gorąco do naturalnych włosów. wyglądało... całkiem ok, chociaż było widać, że to syntetyczne włosy. no i trzeba uważać przy prostowaniu ich, bo za wysoka temperatura może je spalić. Odpowiedz Link Zgłoś