klaudix123 10.12.09, 14:35 Lubicie spr z historii? bo ja nie wkuwam wkuwam i nic a zresztą te wszystkie daty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Hista^^ :/ 10.12.09, 15:25 W podstawówce nie miałam problemu z Historią..ale teraz jest inny nauczyciel i nie wiem czy nie wyjdzie mi czwóra...baba nie umie tłumaczyc..a zresztą jej lekcje są tak nudne...zbrzydła mi historia A zresztą w Twoim przypadku nie masz dużo dat 966..itp. Ja w Twoim wieku nie przejmowałam się tym. Tylko w 6 klasie podstawówki. Na lekcjach mieliśmy ok. 6 dat...czasami nawet więcej Odpowiedz Link Zgłoś
klaudix123 Re: Hista^^ :/ 10.12.09, 15:33 ja jestem w 6 klasie w grudniu... mam12 Odpowiedz Link Zgłoś
selena_xd Re: Hista^^ :/ 10.12.09, 15:36 klaudix123 napisał(a): > Lubicie spr z historii? bo ja nie wkuwam wkuwam i nic a zresztą te wszystkie > daty ? co ?? zwariowałaś?! nie na wi dz e ! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Hista^^ :/ 10.12.09, 16:31 Ach..ale mi chodzi o to ,że w Podstawówce jest tylko kilka epok...to nie jest wcale dużo..w gimnazjum jest gorzej..; / A zresztą czasami na testach są banalne podchwytliwe pytania z podstawówki..Bitwa pod Grunwaldem, Chrzest Polski (1410..itp.). To mnie dobija bo czasami stoimy w miejscu a powtarzamy tak banalne rzeczy które każdy polak powienien znac...nasza nauczycielka żyje przeszłościa..a my mamy brnąc dalej a nie stac w miejscu...a zresztą wydarzenia które kiedyś rozumieliśmy przez jej gadanie nie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Hista^^ :/ 10.12.09, 16:36 Ja też nie znoszę ! ! te daty.. I te wszystkie głupoty... mnie to usypia xd już wolę chyba matmę, bo tego nie trzeba się wyryć Wystarczy skumać, a z tym też (UCH!) jest czasem problem... Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 22:04 Też mam straszne problemy z histą ucze sie a i tak najwyżej 3 dostaje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 22:08 nie mam z tym problemu. lubię nawet historię. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
emo_girl_ Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 23:01 ta...;/ babka "uczy" nas podlewania kwiatków itp a potem robi sprawdziany;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 22:13 ja mam takiego gupiego gostka od histy, ze masakr. Raz tak wzkulam a on podkreslil mi blad ort i dal dst. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 23:21 taa , a kto lubi sprawdziany ? ; x ja bynajmniej nie. ale z historii to nie tragedia , ej. ja piszę w piątek z chemii, to dopiero tragedia jest zważywszy na to że chorowałam kiedy opracowywaliśmy te tematy Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 23:23 klaudix123 napisał(a): > Lubicie spr z historii? bo ja nie wkuwam wkuwam i nic a zresztą te wszystkie > daty Tak szczerze to musiałam kilka razy przeczytac Twoją wypowiedź żeby ją zrozumiec. Mogłabyś używac czegoś takiego jak ee no nie wiem znaki interpunkcyjne .? Wracając do tematu. Nie lubie historii ale na szczęście łatwo zapamiętuje liczy więc z datami nie mam problemów. Gorzej jest z tym co się działo w danym roku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
eminem535 Re: Hista^^ :/ 02.01.10, 23:31 Ja NIENAWIDZĘ historii Dzisiaj się właśnie jej uczyłam i myślałam,że zaraz mózg mi wysiądzie od tych dat i wojen... Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Hista^^ :/ 03.01.10, 12:04 my to wgl nie mamy dat , a jak mamy to rzadko , ale za to musimy wiedziec te wszystkie nazwiska itp . My zawsze mamy spr z histy na kompach i dostaję zazwyczaj 4 i jest gittt xddd Ale u facia co nas uczy to na każdą lekcję trzeba być wykutym bo jak spyta to uuuu Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Hista^^ :/ 03.01.10, 13:46 w historii jest dla mnie tylko jeden trochę interesujący temat o starożytnej Grecji xd reszta to stek nudziarstw ... Odpowiedz Link Zgłoś