Dodaj do ulubionych

przesadziła ..

• lady_voldemort Re: przesadziła .. 20.12.09, 19:50
      Może to jakaś wielka fanka Angeliny..? xD
    • katsuumi_17 Re: przesadziła .. 20.12.09, 19:52
      Bardzo dobrze zrobiła. Przecież kopiując z internetu chciałyście ją oszukać. Dlaczego
      piszesz, że wcale tak nie było? Też bym się wkurzyła na jej miejscu na to, że robicie sobie z
      niej jaja, potem próbujecie oszukać i kopiować czyjeś wypracowanie, chcecie, żeby ona
      oceniła to jako wasze. Nauczycielowi należy się szacunek, bez względu na to czy umie
      zapanowac nad klasą. Powinniście jej być wdzięczni, że chce was czegoś nauczyć i nie
      ciśnie was tak mocno, a nie z niej żartować. Smarkactwo w szkołach się szerzy.
      • fanta_ yghg ! ostatni raz mam nadzieje tłumaczę ! 20.12.09, 19:57
        tłumacze jeszcze raz !
        nie ścignęłam słowo w słowo !
        z polskiej strony przetłumaczyłam sobie wybrane zdania !
        i nie jestem taka głupia żeby słowo w słowo przepisywac z internetu .
        zawsze dopisuję coś od siebie albo zmieniam .
        ale najczęściej sama piszę , ale jak już mam mało czasu bo wieczorem np piszę to pomagam sobie internetem .

kur*a !
        ileż można tłumaczyć ?
        czytał to ktoś w ogóle .

sorki za uniesienie , ale chyba nikt tego nie czytał i dalej swoje pisze ..
        yghg . sciana
        • annie_ czytać. ;> 20.12.09, 20:06
          Widzę , że zależy Ci tylko na pozytywnych opiniach , typu 'tak, babka
          wgl nie miała racji' itp. Sorry, ewidentnie miała rację , to jest plagiat . I
          nie bluzgaj , skoro zależy Ci na opinii innych to powinnaś uszanować każde .
          • fanta_ Re: czytać. ;> 20.12.09, 20:15
            annie_ nie zależy mi tylko na pozytywnych ocenach .
            a tak nawiasem mówiąc to zapomniałam wstawić "?" w temacie wątku .

i nie napisałam tego w pierwszym poście bo tak jakoś wyszło .
            miałam duzo do napisania i nie wiedziałam co pisać .
            powylatywało mi z głowy kilka spraw .
            zresztą i tak juz nieważne .
            temat dla mnie zamknięty .
            możecie się wypowiadać , ale już mi wasze wypowiedzi nie sa raczej potrzebne .
            i tak każda jest taka sama , więc po co w kółko czy ać to samo ..
            dziękuję za wypowiedzi wink
        • nuna_ Re: yh? 20.12.09, 20:07
          Twierdzisz, iż nie ściągnełaś tego słowo w słowo z internetu, okej wierze Ci.
          Ale dlaczego nie zamieściłaś tego w pierwszym poście.?
          Odrazu byłoby wiadomo o co chodzi.
          Nie możesz się tak unosić, niektóre z nas są naprawdę uczciwe i nie tolerują "ściągania".
          Złe informacje=Zły odbiór. Proste.
          A na przyszłość proszę o nie używanie wulgaryzmów na forum publicznym, to nie
          najlepsze miejsce na tego typu odzywki.
          A co do tej rozmowy w pt.
          Powiedz jej, że kazała opisać Angelinę, a Ty nie wiesz o niej podstawowych danych, bo
          niby skąd?
          Wytłumacz, że znalazłaś odpowiednie wypracowanie po Polsku i na nim się wzorowałaś.
          Pewnie każdy zklasy by tak zrobił pfff...
          Nie ma co wchodzić w walki z nauczycielami, jak mają o Tobie lepsze zdanie to masz u nich
          większe szanse na lepszą ocene.
    • sweex Trzeba jej było powiedzieć... 20.12.09, 19:55
      ...że sama nie wie, co to jest plagiat. Jeśli wzięłaś informacje z publicznego źródła informacji
      w internecie, np. encyklopedii internetowej, czy strony o Jolie, to nie jest złamanie prawa.
      • katsuumi_17 Re: Trzeba jej było powiedzieć... 20.12.09, 20:03
        fanta_, ale już nie chodzi o samo skopiowanie, to swoją drogą, ale o Twoje podejście do
        przedmiotu i nauczycielki. Jedyne, co mi się nasuwa- patologiczna szkoła, skoro napisałaś,
        że na wszystkich przedmiotach tak robicie i nauczyciele nie zwracają na to uwagi. Pisałaś,
        że nauczycielka jest tępa- tępa to raczej jesteś ty i twoje koleżanki, skoro kopiujecie czyjąś
        pracę. Co z tego, że tylko kawałek i że pozmieniałaś. Fakt jest faktem, zadanie miało być
        wykonane samodzielnie. Po to, żebyś się czegoś nauczyła, nauczyciel daje ci taką
        możliwość a ty nie chcesz z niej skorzystać. Zobaczymy, jak zaśpiewasz przed maturą.
        Teraz to takie cwaniakowanie, ale uczyć się powinnaś, żeby być kimś.

Jeszcze jedna sprawa- współczuję nauczycielce, która musi użerać się z takimi
        smarkaczami, którzy jej pyskują i wyzywają o tępych. Patologia. Nauczcie się szacunku do
        starszych.
      • smile23 Re: Trzeba jej było zapytać... 20.12.09, 20:05
        .....ile razy jak ona chodziła do szkoły ściągała coś z neta!!big_grin
        • probably_95 Re: Trzeba jej było zapytać... 20.12.09, 20:51
          smile23 napisał(a):

> .....ile razy jak ona chodziła do szkoły ściągała coś z neta!!big_grin

Skąd wiesz ze wtedy był internet;p
          • smile23 Re: Trzeba jej było zapytać... 23.12.09, 16:41
            probably_95 napisał(a):

> smile23 napisał(a):
            >
            > > .....ile razy jak ona chodziła do szkoły ściągała coś z neta!!big_grin
            >
            >
            > Skąd wiesz ze wtedy był internet;p

Nie wiem zgaduje ale napewno starty rocznik to nie było netabig_grin
    • vanesska123 Re: przesadziła .. 20.12.09, 20:09
      Niestety twoja baba od angola ma rację.
    • xooxoo Ma rację kobeta . 20.12.09, 21:17
      sorry kochaniutka, ale po to chodzisz na angielski, żeby się nauczyć
      pisać,czytać i rozumieć w tym języku. Informacji w internecie szukaj na
      informatyce .
    • oxygeniumoflife Re: przesadziła .. 21.12.09, 13:36
      Przesadziła?
      Żartujesz sobie? Dziewczyno, to Ty przesadzasz. Robisz z siebie kretynkę. Jak
      już wiele osób pisało - OSZUKAŁAŚ nauczycielkę i popełniłaś PRZESTĘPSTWO! i
      jeszcze śmiesz wyzywać nauczycielkę od 'tępych'? Bardzo dobrze zrobiła. A Ty
      będziesz gorzko płakać jak zdasz sobie sprawę, że skończywszy szkołę, nic tak
      naprawdę się nie nauczyłaś i musisz czyścić łazienki. przykre.
      Już nie wspomnę o tym, jak traktujesz ludzi starszych od siebie i niewątpliwie
      sporo mądrzejszych.
      • julunia20 Re: przesadziła .. 21.12.09, 13:47
        oxygeniumoflife napisał(a):

> Przesadziła?
        > Żartujesz sobie? Dziewczyno, to Ty przesadzasz. Robisz z siebie kretynkę. Jak
        > już wiele osób pisało - OSZUKAŁAŚ nauczycielkę i popełniłaś PRZESTĘPSTWO! i
        > jeszcze śmiesz wyzywać nauczycielkę od 'tępych'? Bardzo dobrze zrobiła. A Ty
        > będziesz gorzko płakać jak zdasz sobie sprawę, że skończywszy szkołę, nic tak
        > naprawdę się nie nauczyłaś i musisz czyścić łazienki. przykre.
        > Już nie wspomnę o tym, jak traktujesz ludzi starszych od siebie i niewątpliwie
        > sporo mądrzejszych.

zgadzam się z nią....jak możesz obrażać mądrą paniąktóra wie co robi o coś dobrego...to ty zawiniłaś i zgadzam się że popełniłaś przestępstwo!mądra to ty nie jesteś za przeproszenie,m jak robisz wątek o czyjejś dobroci i mądrości, oraz o tym że jesteśtaka głupia aby napisać że popełniłaś przestępstwo i na dodatrek robiłaś sobie z niej jaja.....oj dziewczyno..(ja nie chcę w przyszłości być taka jak ty)
    • oleska940 Re: przesadziła ..... :P:P 21.12.09, 13:52
      no niezle nie powinna tak gadac a pozatym to fajne macie prace domowe ........u mnie to
      djalogi trzeba pisać
      • julunia20 Re: przesadziła ..... :P:P 21.12.09, 13:58
        oleska940 napisał(a):

> no niezle nie powinna tak gadac a pozatym to fajne macie prace domowe ........u
        > mnie to
        > djalogi trzeba pisać

i to co tu moja droga napisałaś jest żenadą......nie powinna tak gadać?!?!?!ona przestępstwo zrobiła!
        • kiskowa Re: przesadziła ..... :P:P 21.12.09, 15:10
          U nas na polskim bylo podobnie..
          To przestepstwo i tyle.
          Ciesz sie ze nie wzywano policji, bo u mnie w sql pore razy wzywano.
          Ale nie wiem co sie stalo z tymi.
          • cheeky Re: przesadziła ..... :P:P 22.12.09, 17:33
            bo się kochanie nie ściąga z internetu, możesz go użyć jako pomocy . a tobie
            się nie chciało więc nie wiem w czym problem - , -
            • smile23 Re: przesadziła ..... :P:P 23.12.09, 16:55
              vanesska123 ,xooxoo,vanesska123,oxygeniumoflife

Ale najbardziej przesadziła oxygeniumoflife po co jesteś na kotku.pl żeby krytykowac ,
              wybacz kochana ale my nie jesteśmy jak twoje koleżaneczki.Jeżeli zdenerwował Cie ten
              wątek to co wogólle sie udzielałaś??

Z Bogiem
              • oxygeniumoflife Re: przesadziła ..... :P:P 23.12.09, 19:47
                Yy, sorr, ale w ogóle nie wiem o co Ci chodzi? 'jak twoje koleżaneczki'? czy
                sądzisz że moje koleżanki są na tyle niemądre żeby zżynać całe prace z
                Internetu? Czy sądzisz że ja je cały czas krytykuję? rozbawiłaś mnie ; d i nie
                jestem na kotku żeby krytykowac. lubię go bo można tu poznać JAKIEŚ ciekawe
                osoby (niektóre, oczywiście). I skoro mnie wątek zainteresował, to dlaczego
                miałabym nie wyrazić swojego zdania? Skoro dziewczyna pytała, to powiedziałam co
                myślę. nie widzę w tym nic dziwnego i niestosownego.
                • smile23 Re: przesadziła ..... :P:P 02.01.10, 23:16
                  oxygeniumoflife napisał(a):

> Yy, sorr, ale w ogóle nie wiem o co Ci chodzi? 'jak twoje koleżaneczki'? czy
                  > sądzisz że moje koleżanki są na tyle niemądre żeby zżynać całe prace z
                  > Internetu? Czy sądzisz że ja je cały czas krytykuję? rozbawiłaś mnie ; d i nie
                  > jestem na kotku żeby krytykowac. lubię go bo można tu poznać JAKIEŚ ciekawe
                  > osoby (niektóre, oczywiście). I skoro mnie wątek zainteresował, to dlaczego
                  > miałabym nie wyrazić swojego zdania? Skoro dziewczyna pytała, to powiedziałam c
                  > o
                  > myślę. nie widzę w tym nic dziwnego i niestosownego.

Nie o to chodzi wiem że nie masz mnie już za ciekawą osobe ale on czyli fanta
                  zrobiła już tak zadanie .czy ty nigdy nie ściągnełaś czego z internetu?
    • corba Re: przesadziła .. 23.12.09, 16:50
      ` głupia . xd
      nie przejmuj się . kiss
      weź trochę napisz sama, trochę z neta i będzie git . ; p
    • angie_croft Re: przesadziła .. 23.12.09, 16:52
      Moim zdaniem ma rację. Nie powinnaś przepisywać zadania z internetu tylko trochę
      się pomęczyć i napisać sama chociaż 2 zdania. A jak już jesteś taka lewa z
      anglika to mogłaś coś pozmieniać albo wyciąć mniej ważne informacje. Gdybym była
      tą nauczycielką też wpisałabym ci pałę (bez obrazy).
      A tak przy okazji, wiesz, że plagiat to oszustwo?? Więc nie mów teraz, że ,,nie
      chciałaś jej oszukać'', bo zrobiłaś to przepisując zadanie z neta.
    • beautiful_ Re: przesadziła .. 23.12.09, 16:53
      O tak przesadziła smile
      Myśmy w pierwszej gim mieli wychowawcę od wff taka babka jak doda strasznie
      wkurzająca potem w połowie pierwszej gim zmienili nam wychow na panią od polaka
      i ona była wporzo ale ona odeszła i przyszła taka stara baba i ona wgl. ciągle
      zadaje całą masę na lekcjach a przez lekcje gada jakieś głupoty no masakra ale w
      nowym roku z powrotem naszym wychowawcą będzie ta od wf "doda" wiem ciężko się
      w tym połapać xd
    • gosia1127 Re: przesadziła .. 23.12.09, 16:56
      Tak naprawdę miała rację. Nie powinnyście całego ściągać, ale pomóc sobie w
      napisaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka