sweetcandy12 16.12.09, 16:01 Ja jak bym zaczęła wymieniać to by mi do rana zleciało,ale ostatnio uroniłam łzę przy "I see you" Leony Lewis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addie. Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 16:04 Greg Laswell - And Then You - cudowna piosenka, nie mogłam się opanować i jak ją słuchałam to się popłakałam. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 16:07 Michael Jackson - You are not alone . Soundtrack Zmierzchu - Bella's Lullaby . było jeszcze kilka ale nie pamiętam . Odpowiedz Link Zgłoś
martab123 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:09 Ja się tak pobeczałam przy "kolędzie dla nieobecnych" (i to w szkole) www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA A tak to raczej przy filmach naprzykład przy 'Titanic'u". Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 19.12.09, 18:47 Ja przy "A Little Bit Longer" JB; (piosenka opowiada o chorobie Nick.a) jak oglądałam filmik na youtube.com. Chłopcy mieli wtedy takie smutne miny, że wymiękłam Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:14 Led Zeppelin-Stairway to Heaven, Kings of Leon-Day Old Blue, John Lennon-Imagine Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 15:33 ojojojo . classic - w taką cisze . farba - chcę tu zostać . RBD - adios . Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes . tłoku jula - zostań . Odpowiedz Link Zgłoś
misiu15 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 19.12.09, 18:40 Hmmm Dka - tylko ty kochanie Celine Dion - My heart will go on Miley Cyrus - I miss you Gocha Andrzejewicz Zabierz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
haha_cristal Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 19.12.09, 19:17 Mam w zwyczaju uraniac łzy przy piosenkach które przywołują moje wspomnienia. Jest takich wiele bo kocham muzyke . Jedną z takich piosenek jest utwór Avril nie pamiętam tytułu ale jest to smutna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
arbd Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 22.12.09, 00:06 List do boga troche smutna Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 sztuczne ! 16.12.09, 16:05 jestem silna ; D ee tam piosenki malo wzruszaja- wszystkie są sztuczne- bo nie wyrazaja prawdziwych uczuc tylko takie naciągane- śpiewa bo musi ..... gwiazdeczka. i to mnie wkurza...... (ale nie mowie ze nie lubie piisoenek xD te sztuczne tez fajnee ; D ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 hmm. 17.12.09, 14:50 Ja ryczałam przy ,,how do you love someone'' Ash Tisdale i ,,I miss you'' Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 16:06 dawno już przy piosenkach nie płakałam. prędziej przy filmach. ale jak miałam jakoś 6 lat, to pamiętam i to bardzo dobrze jak płakałam przy którejś z piosenek Michała Wiśniewskiego xDDD noo co, wtedy byłam zakchana po uczy w zespole " Ich Troje " xPPP Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 16:09 ja płacze tylko na niektórych filmach Odpowiedz Link Zgłoś
chikita Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 16:11 Ta piosenka z Titanica, kurde nie wiem jak sie nazywa ona xD. A takto to chyba przy żadnej, US5 - Out Of Time prawie płakałam, ale prawie robi wielką różnicę xD. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 19.12.09, 19:42 Britney Spears - Someday Avril Lavigne - When your gone Brian Adams - Wherever you go Jest jeszcze ich wiele.. i nie są to koniecznie smutne czy nastrojowe utwory - w większości te, wywołujący wspomnienia, najczęściej się wtedy wzruszam. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 16:12 TH-Automatic(gdy pierwszy raz zobaczyłam w tv to sie popłakałam ze są tacy genialni;D) i przy wszystkich ich teledyskach,przy ich piosence Heilig,Wenn nichts mehr geht,itp.przy MJ you are not alone,i te peee Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 18:53 Jak słuchałam Biebera "Down to Earth" i czytałam tłumaczenie tekstu to się popłakałam Odpowiedz Link Zgłoś
aduunia Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 18:55 Może to i dziwne ale przy piosenkach Green Day i świątecznych Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 18:57 Ja to samo co famous_ash <//3 Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:03 nie płaczę słuchając piosenek ; > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:04 Ja tez to samo co famous_ash Tez przy tej piosence beczałam . Justin . ; * Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:05 Dżem- list do M, ty i ja... Odpowiedz Link Zgłoś
martysia_53 piosenka przy której popłakałam się :) 16.12.09, 19:14 Ja się popłakałam na Man In The Mirror, Michaela Jacksona. Piękna piosenka, wielki artysta Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:04 Jonas Brothers - ' A little bit longer ' Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:08 Smutne piosenki, które kojarza mi sie z pewna osobą i przy których często płakałam to: Andrzej Piaseczny "Chodź,przytul,przebacz" Paula Ignasiak "Od dziś" Odpowiedz Link Zgłoś
enela5 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:10 Miley Cyrus I miss you, z titanica, i płakałam jak byłam mała(mama mnie usypiała) przy Time to say goodbye Andrea Bocelliego Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 16.12.09, 19:07 TOkio Hotel - In your shadow (i can shine) Tokio Hotel - Zoom into me < 3 Tokio Hotel - Sacred (niby) Tokio Hotel - Sex Celine Dion - My heart will go on <to już mnie nie podnieca...;d > Kill Hannah - Lips like morphine < 3 i dalszej części nie pamiętam. xd kiedyś napiszę.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:09 Te z Titanica. Titanic - Rose Titanic - My Heart Will Go On Odpowiedz Link Zgłoś
olaalo Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:09 Mi się chce płakać przy "russian roulette" Rihanny Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:10 Beyonce - halo Parę razy się przy tym popłakałam . Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:14 Piosenki Michaela Jacksona: Someone In The Dark You Are Not Alone Childchood [przy tej zwłaszcza] Earth Song ... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:13 Zależy w jakich chwilach . Jak mi się chce płakać z innego powodu , to włączam sobie jakąś smutną piosenkę i bum . ; A ostatnio płakałam . . . eeh , nie pamiętam { hah } , ale chodzi mi o takie serio wzruszające piosenki . . . jakby się zastanowić . . . no , na przykład Kings&Queens 30stm . Może nie jest smutna , ale piosenka , jeszcze razem z teledyskiem , jest serioo wzruszająca . Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:14 przy piosenkach nie płaczę.. jestem twardziel Ale przy filmach to już taki twardziel ze mnie nie jest Wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:15 ja ostatnio dawno nie plakalam : D ale tak ogolnie na mnie lzy wyciska "do kołyski" Dżemu Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.vampire Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:16 Płakałam przy piosence Blue Foundation- Eyes On Fire, a bliska płaczu byłam przy piosenkach: Superchick- Stand In The Rain, The Black Ghosty- Full Moon, Bella's Lullaby, Alexandre Desplat- The Meadow, Lifehouse- Everything... W ogóle ze mnie taka beksa jest Odpowiedz Link Zgłoś
karolka.....o_o Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:23 Ja to przy ogolnie Soundtracku Brzyduli Boski a szczególnie przy " Znowu przyszło mi płakać " Brodki i Simon May Simon Lockyer "recurring thoughts" i "Pleasure zone " Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:25 Kiedyś gdy ściągnęłam piosenkę 'I gotta find you' to sluchałam jej 3 razy i 3 razy pod rząd rozryczałam się Normalnie nigdy mi się to nie zdarzało... A potem przy piosence 'when you look me in the eyes' Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:20 Michael Jackson - You are not alone Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:22 O . ! Wiem , I Don't Love You & Sleep , mcr . Jak je słyszałam pierwszy raz to mi się chciało płakać . ' ' Odpowiedz Link Zgłoś
lusia. Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:31 przy piosence "Almost Lover"- A Fine Frenzy . >> jak przeczytać tłumaczenie, to .. weźźcie w tej piosence jest opisane to co bella czuła w księzycu w nowiu .. Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:31 Hmm.. Ogólnie nie rycze przy piosenkach, ale łza się uroniła kiedy usłyszałam: Requiem For A Dream Avril Lavigne - When You're Gone Paramore - Emergency jak czytałam tłumacznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:32 decode w wersji na pianinie posilillity Odpowiedz Link Zgłoś
natalka848 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:36 celine dion - my heart will go on zawsze jak się titanic kończy to muszę wyjść z pokoju bo zaraz się rozryczę Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 16.12.09, 19:54 Michael Jackson - You are not alone. Michael Jackson - Speechless. Celine Dion - My Heart Will Go on. Avril Lavigne - When you're gone. Odpowiedz Link Zgłoś
wow Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 14:39 Justin Bieber-So Sick i Justin Bieber-Down To The Earth Avril Lavigne-When Yo Gone Demi Lovato-Don't Forget Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 14:50 Przy Send It On, szczególnie jak zobaczyłam tłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 15:09 mam ogroomną skłonność do płakania przy piosenkach ;d ostatnio zdarzylo mi sie to przy Muse - Unintended, Paramore - We Are Broken ( na final riot ) Paramore - All I Wanted, Paramore - The Only Exception. Reszty nie pamietam xd Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 14:59 Kiedy miałam jakieś pół roku temu trudny okres to się dołowałam Metro Station - "Kelsey (acoustic)" może nie płakałam przy niej, ale skutecznie mnie dołowała. Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 15:04 Long, Long Time Ago - Javier Navarrete Together We Will Live Forever - Clint Mansell pleciała łezka Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 15:03 U mnie jest trochę dziwnie przy... hmmm...wpisz sobie na wrzucie "kołysanka Belli" i wybierz 3 piosenkę mi się bardziej podoba druga wersja ok pierwszej trochę dziwne, no bo ja...słucham punk-rock'a na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Piosenki przy ktorych płakaliście 17.12.09, 15:22 Jonas brothers- Black keys Jonas brothers- A little bit longer Michael Jackson- You are not alone Michael Jackson i inni artyści- We are the world Michael Jackson- Heal the world Avril Lavigne- When you're gone Christina Aguilera- Hurt Odpowiedz Link Zgłoś