kittas. 17.12.09, 17:27 youmeatsix Znacie ? Lubicie ? ;d jbc , grają jako support przed paramore . jakie są wasze ulubione piosenki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taylor.swift Re: You Me At Six 17.12.09, 17:45 szczerze to nie zagłębiałam się mocno w ten zespół ale mają taką fajna piosenkę kiss and tell ps.poleć mi jakieś fajne piosenki tego zespołu ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: You Me At Six 17.12.09, 17:50 taylor.swift napisał(a): > szczerze to nie zagłębiałam się mocno w ten zespół ale mają taką fajna piosenkę > kiss and tell > ps.poleć mi jakieś fajne piosenki tego zespołu ok ? hm , ogólnie to wszystkie są fajne ^^ nie no , ja szczególnie lubię Kiss and Tell {akustyczna wersję też}, Finders Keepers [akustyczną wersję bardziej , ale zwykła też jest spoko , Poker Face Cover Lady Gagi , jest dużo fajniejszy , ostrzejszy , Save It For The Bedroom Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: You Me At Six 17.12.09, 17:52 znam, ale nie słucham, bo mnie denerwują. taki pop rockowy zespół, nic specjalnego, w ciągu pięciu minut mogłabym podać przykłady przynajmniej trzech podobnych do nich Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: You Me At Six 17.12.09, 20:03 Fajni są, Kiss and Tell jest świetne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: You Me At Six 17.12.09, 20:10 z dwa-trzy lata temu sobie słuchałam często you've made your bed. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: You Me At Six 17.12.09, 20:21 Zan jedną piosenkę , mianowicie kiss&tell , wpadają w ucho . Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: You Me At Six 09.01.10, 18:08 Ja, ja słucham ( ; moja ulubiona to `If were in your shoes` Odpowiedz Link Zgłoś